Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Prvi sajam polovnih automobila u Srbiji

Recommended Posts

sajam%20kg.jpg

 

Ovim putem bismo sa velikim ponosom hteli da vas obavestimo da će sajt Polovni Automobili biti generalni sponzor prvog sajma polovnih automobila u Srbiji. Kragujevački ''Šumadija Sajam'' nas je pozvao da im se pridružimo u organizaciji prve prodajne izložbe polovnih automobila u Srbiji, koja će se održati od 4. do 8. maja. Očekuje se veliki broj izlagača iz regiona, što znači da će moći da se pogleda i uživa u mnoštvu automobila različitih cenovnih rangova. Takođe, u media centru sajma ćemo održati panele i konferencije na temu kupovine polovnih automobila. Uskoro ćemo objaviti detalje o temama i učesnicima panela koje ćemo održati u media centru Šumadija Sajma. U međuvremenu možete posetiti sajt ''Šumadija Sajma'' ako želite da se prijavite kao učesnik ili da se detaljnije informišete o prvom sajmu polovnih automobila u Srbiji.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sajam polovnih automobila na Auto-moto berzi u Novom Sadu

 

sajam polovnjaka 2019.jpg

 

Savez vozača Vojvodine organizuje prvu Auto-moto berzu u subotu, 21. i nedelju, 22. septembra na Novosadskom sajmu. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Radno vreme za posetioce će biti od 10 do 20 časova. Cilj Auto-moto berze je da Sajmom polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme podrži lokalno tržište i ponuđače, a potencijalnim kupcima, na jednom mestu, omogući uvid u kompletnu ponudu. Kako bi posetioci što kvalitetnije proveli vreme na Novosadskom sajmu, osmišljen je veoma atraktivan prateći program.

 

Posetioce očekuje Izložba ''oldtajmera'', izložba Custom (modifikovanih) vozila, predstavljanje automoto klubova i udruženja, berza maketa i igračaka automobila, ''car show drift'' zabavni program, saobraćajna olimpijada i zatvaranje moto sezone sa muzičkim programom. U duhu razvoja i afirmacije događaja u oblasti automobilizma i saobraćaja, a po ugledu na evropske i svetske manifestacije, Auto-moto berza po sadržaju i kvalitetu parira sajmovima i sličnim događajima. Na oko 10.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda automobila i opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade. S obzirom na to da se Auto-moto berza organizuje prvi put, organizatori su izlagačima polovnih vozila i opreme (pravnim licima) obezbedili besplatan izlagački prostor. Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu tokom od 3 meseca. Ulaznice će se prodavati u Auli Novosadskog sajma.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

sajam polovnjaka 2021.jpg

 

Sajam korišćenih vozila nastao je sa idejom da pruži garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila, održaće se od 3. do 5. decembra u beogradskoj Štark Areni.

U okviru Sajma korišćenih vozila očekuju vas brojne pogodnosti i široka ponuda:

  • korišćenih vozila starosti 1- 6 godina
  • novih vozila
  • youngtimer-a i oldtimer-a - DA! Većina ih je na prodaju!
  • TV/ QUAD vozila, motornih sanki i motocikala

Pored ponude vozila, na Sajmu ćete imati priliku da pronađete i sve što vam je potrebno za vaš automobil. Sve što interesuje prave ljubitelje automobila naći će se na jednom mestu:

  • aluminijumske felne, pneumatici i ''body kits''
  • zaštitne folije
  • detailing
  • makete automobila
  • sjajna ponuda modifikacije softvera
  • mehaničke i druge zaštite protiv krađe
  • alati i auto delovi
  • elektro punjači
  • auto servisi
  • mnogo dodatne opreme
  • lizing i kredit finansiranje po specijalnim pogodnostima
  • kasko i drugo osiguranje

Ove godine posetioce očekuju i mnogobrojna iznenađenja i nagrade koje daruju kompanije koje su podržale događaj.

CA-leasing obezbeđuje kamatnu stopu od svega 3.49% i putem lizinga se mogu finansirati vozila do ukupno 10 godina starosti, kao i vozila koja nemaju iskazan PDV. Kompanija NIS će na svom štandu u okviru sajma organizovati veliku poklon akciju, sa fondom od čak 3.000 poklona, uključujući ukupno 2.000 litara goriva koje će NIS pokloniti posetiocima ovogodišnjeg sajma. U poklon akciji mogu učestvovati svi posetioci manifestacije koji su članovi programa lojalnosti ''Sa nama na putu'', a svi oni koji do sada nisu postali članovi, mogu da se učlane na štandu kompanije NIS - potpuno besplatno i online. Takođe, Vozzi aplikacija poklanja čak 100.000 km besplatnog šlepa.

 

Sajam je podržao i sajt Polovni automobili, na čijem YouTube kanalu možete pronaći testove brojnih modela automobila, među kojima je možda upravo vaš budući ljubimac, te se pre odluke o kupovini možete uveriti u njegove performanse. Tu je i Mirko Rašić (neovlasceniserviser) koji tokom trajanja Sajma organizuje najveći giveaway do sada.

Bilo da ste u potrazi za novim automobilom ili da jednostavno pripadate ljubiteljima auto industrije dođite na Sajam korišćenih vozila da zajedno učestvujemo u kreiranju novih vrednosti.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sajam polovnih automobila u Beogradu 2021.

 

Koje marke automobila se najviše traže, kolika je starost vozila na sajmu, ali i kako se kreću cene polovnjaka:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sajam polovnih automobila u Beogradu 2022.

 

Drugi po redu Sajam sertifikovanih korišćenih vozila održan je u Beogradu u periodu od 2-5. juna 2022 godine:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...