Jump to content
FAS Goran
putinac

Renault Megan GT line 1.5 dizel

Recommended Posts

Super. A gde da mi ugrade taj čep. Možda bolje ovo. Godišnja zaliha:

 

58db8cbe3fb0c_.thumb.jpg.0c59e20fdb58b50737e141f045efddb6.jpg

 

Ima lima li još predloga pomagajte. Muke sa unutrašnjim sagorevanjem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taxi vožnja protiv opstipacije. 

A i pokojna mi baba nsmeštala stomake i salivala stravu. Zlatne ruke imala. Pogotovo su vozači šlepera često dolazili oni iz rumatransa. Dugo sedenje suva rana... 

Kuću napravila od tih stari. A ja na bauštelu. Konj. A mogao sam zanat nastaviti. Ovako.... 

A i onaj bankar mi se nejavlja. Mors da čita ovsj forum. Ili mi je uzeo za zlo što sam pohvalio stanje zidova. Rekoh mu lepo ih čuvate. Pogledam u plafon i konstatujem bitno_ vidi se da se ovde nepuši. 

On se mršti. 

Dobro možda malo. 

On još ljući a žena mu u čudu. 

Šts im je šta se prave fini ps dnevna im ko kafana žuta. 

Brzo vadim stvar. Hvalim zidove prelazeći rukom po njima mazim ih volim zidove. Fetiš su mi.  Kažem ponosno vidi se dobar domaćin pazi se neprska se po zidovima.

Uhhhh. 

Pa mi u spavaćoj sobi čoveče. 

Počinje da mi se vrti u glavi tražim izlaz sklapam nastavak priče a ukopavam se još dublje ko u živo blato kad se mrdaš. I znam da cu da lupim  opet. Samo ne znam šta. Jedva čekam da mi izleti. 

I izleće profi zaključak. 

Ma nemojte se stideti. Svega sam se ja nagledao. Desi se da odleti nešto ps ljudi još rastavljaju. Sve mi to lepo saniramo pa vi jovo nanovo. Dok se ne ostari. Onda ce ovi mali da kreče i pokazujem na dečiju sobu kroz hodnik. 

Sigurno se oduševio za lepe želje(dabog da ti deca bili moleri) 

I onda zlobnici izađem pred zgradu a tamo kolaa. Da vam oči stanu. Jednom slabo pali drugi puno troši ulje.. Sve slučajevi za forum diskusiju 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogu vam reci da kada se megan opteretiti sa hrastovinom u gepeku nema truckanja. Ljulja kao barka. Stomak se nejavlja. Ok sada dok pišem da ali to je zato što me tata ubio sačem. Ne bukvalno ono gvožđem u glavu nego jagnjetinom sa šar planine. 

Vozio sam nedefinisanu količinu hrastovine u gepeku da se obradi u gazišta stepenica. Preko iriškog venca prvi put. Nije sve moglo stati u mareu pa sam upakovan meganov gepek jer je stvarno veći i krenuo sa porodicom. Znam da marea kad je natovarim ljulja k zanosi guzom u krivini. Sporije vuče i ubrzava. Retrovizor gleda u asfalt. Rekoh kako cu na planinu ovako natovaren. Kad ono ništa. Limunada. Kao prazan. 

Kad sam ja krenuo na brdski reli. Juhuuu. Prvi sam bio jedno vreme. Žena vileni. Ako. Bolje će spavati kad izbaci negativnu energiju. 

 

Zeznulo me dete. Povratilo. Smrdi kiselina. I meni muka od t lo og šmeka. Sad i mali pegla. I njemu miris poterao mucninu. I tako stojimo kraj puta držimo decu za stomake a mene blam. Prolaze oni što sam ih ostavio iza i šta misle. I to je neki otac tako juriti sa decom. A ja 60 uzbrdo. Potrošnja po bordu 16 lit. 

Najteže mi beše u nastavku vožnje tišina. Bar da je vikala na mene maj lejdi. Ćuti. I peni.ko domaci sok od ringlova o lanjske berbe kad ganađeš u špajz pa ti isprska kuhinju. Usne joj pobele od stisknja. I tako ja smotam ulevo u manastir novo hopovo. Imaju dobru česmu. Da operem decu. I okajem grehe. Atmosfera popravlja bračne odnose. Predivno nebo ljubičice i tamjan mirišu. A na parkingu smo bili najlepši. Sve dok nije došao deda sa mercedes sportakom i sportsko plavušom mlađom mnooogo. Taman za mene. Ljubomoran. Gleda me što je gledam. Ajd reko pali svece i iskukah se što ja nemam srece u ljubavi kao deda. 

Danas je megan pobedio mareu kod mene. Vuče ko muško nema šta. Nimalo nije legao zaneo zaljuljao zastenjao

 

IMG_20170402_141100.jpgIMG_20170402_120324.jpgIMG_20170402_114905.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve vas čitam pa vam zavidim. Nekog od vas vas boli rame nekog pločice i diskovi a mene boli ćuna. Pionirska. Nisam ni znao da može da se vrati velučinom u dečije dane.

Odem sad za praznike da malo divljam po fruškoj gori partizanskim putem. Sad znam što ga tako zovu. Biće da su ga pinki i kompanija minirali tokom ww2 da uspore nemce pa ga vlast čuva u takvom stanju kao spomenik. Uključio sam neko dugme sa 3 slova za sportsku vožnju nasuo za 4000 i juriiiiš. Kad ono rupe rupe rupe rupe.... Rekoh ostaću bez felni. A ja ostadoh bez ćune. 

Ne nije me medo napao. Krpelj. Ko zrno prekrupe malen. Izgleda ženka. Zakačila se na ćelavu kuglicu i sisa. Odmah pored otvora za ispuštanje tečnosti. Ili je gej. 

I odem u hitnu kažu nerade to oni nego u opštu. Gde tamo da idem čekaonica puna ko na mitingu. Kako pred narodom sestri objasniti šta je. Zapela ona prvo nemate izabranog lekara overenu knjiižicu ni karton. Kad sam joj rekao zašto sam došao njoj bi milo. Hebeš papirologiju dođi vamo. Poštuje hipokratovu kletvu. 

Dođe još jedna smeje se i ode. Dovede još par njih. Vire i crkavaju od smeha. A krpelj nepopušta. 

Čačkaju a moj junak ko puž beži unutra. Nemogu raditi sa mekim tkivima treba još pomoći da se pridrži. A mene od blama onesvestilo. Veličina smokija me porazila. Ne flipsi. Nego soko štark. Čoko. 

One se sprdaju zabava na poslu. 

A mislio sam biće kao na video kasetama. Bele kapice sa crvanim krstom.... 

Lakše bi mi bilo da mi je skočila kompresija. Junački i ptirodno. Nisam ti ja za striptizera. Mnogo stidljiv bre. Šonja. 

Bolje da su sikiricu i na panj da brže pobegnem kući. 

I šta sad kad su izvadile zlikovca. Mogu da se... Ustvari nemogu min 10 dana. 

E sad zlobnici bi rekli kakve ovo veze ima sa automobili. 

Čitajte bre uvod nisam išao na fruškogorski maraton već kolima. Samo sam nuždao u travu istresle mi rupe doručak. 

Jel smem sliku da postavim fotko sam ga? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, putinac said:

...nemate izabranog lekara overenu knjiižicu ni karton...

 

Sreća u nesreći :D mogu samo da komentarišu ''a sećate li se onoga''...ne mogu da ti znaju ime i ostale podatke pa da ih prenose sa kolena na koleno... :):D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E upravu si. Jedino što je Palanka mala. Doktorku znam iz osnovne. Razred do mog. Ali ulepšao sam im dan. Zamislite svoj radni dan. Monotonija. I dođe vam tetka od 40 god i zamoli da joj malo pogledate njenu vangelinu. Ili grudobrane.  I skine se. Pa da su joj male ko polovice limuna bilo bi vam drago. A ne oni pred vratima previjališta što se raspadaju. 

Sad baš sko se da na zlo i otekne bar cu se praviti baja ko rocco silfredi. Bar mi nije ostao čep od malicije ili reksone u auspuhu ko nekom liku što je redovno zbog toga dolazio u hitnu u nočnim satima. Pricaomi vozač hitači službe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bar ce biti pozitivne price.Ne lepi se krpelj na slem kod kuce.Na muci se poznaju junaci!

Imao sam i ja jako slican slucaj sa krpeljom,samo nije na kapi nego malo udesno,sestra u klinickom pita "Kako je tu uspeo da se zavuce?" Samo sam se nasmejao...Mada je isto bilo od olaksavanja uz drvo...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brate mučeniče. Sve me razumeš. Nisu život samo oktani. Valjda forum služi i da se našalimo i požalimo. Sve mi ceo dan migolji o telu kao mravi. Živci rade.

Samo se skidam i u retrovizor gledam bulju. To nebi preživeo. Pre bi na plotnu seo nego kod medicinara.  I gde sad za prvi maj. Na parking merkatora da roštiljam? Kažu da treba do kolena namazati autan da se ako ga pokupiš otpusti. I neodlagati višak garderobe u travu i žbunje nego npr u kola. A ono da upašem trenerku u čarape.. E takav ni po kući nebi šetao. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se pohvalim. Preživela mi ćuna. Večeras testirala žena. Vrišti od sreće. Više se ona prepala nego ja. U sredu idem u švaleraciju ladno. Meni je moj komandir rekao_kad ideš kod švalerke prvo namiri ženu. Da neposumnja a kod žene nesmeš ni da podbaciš. Naci će ti zamenu. A ona švalerka je lako zamenjiva i manje važna od žene. Eto ja da podelim i ovu mudrost. A megan? Hvala na pitanju on nema tih problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pretpostavio sam na početku teme da će raspoloženje za forum da ga 'drži' kol'ko i sreća za GT-a... Čim je došao do pretovara hrastovinom, splasnula želja. Ili ga žena ugasila. Mislila da je vara kad toliko tipka na telefonu pa ga razbila. Sad koristi 3210. Ili je možda završio kuću i uživa. Boli ga pionirska ćuna za auto forum. I za auto. I za forum... 

Hajde da ga vratimo, možda ima uključene notifikacije pa krene da mu zviždi iz džepa. 3210, ne ćuna pionirska. 

 

putine, vrati se!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E da neko pita za mene nisam mogao da predpostavim.  U prsvu si za tipkanje po telefon  žens preti postom mi#lim na bračni post. Gt luduje nema problema više  upoznali smo zavoleli kao jedno smo srasli bre. Mlogo sam kembav što se tiče raspoloženja moj lepi gologuzi majstor mi ode. Ode bena na lunapark da radi. Kaže kad vrti ringišpil i viče u mikrofon klinke skidaju gace same. To je bre život a ne valjak šmirgla džoger. Sad ga nece biti dok se nepojave  prvi skučajevi upale pluća zbog vožnje ringišpila u jesenjim večerima. Preživeo sam krpelja al zamalko se neudavih u dunavu. Radili smo s'one strane reke i u povratku čamcem uđemo u talase iza rumunskog šlepera gurača. Čamac nam se pramcem zabode u vodu voda ladna i nas dvojica što smo sedeli napred dobijemo pljusak vode po buljama. Refleksno hop u vis koprc nogicama čamac po talasima levo desno a mi deca buć. U lepi hladni  dunav. Sreca prevozio nas ribar pa nas navatao na bućku. Mogla je ova tema ostati nezavršena. Crna ko pozadina. Mada lako bi se žena udala. Ima gt. Može mareu proda za silikone i zatezanje. Kuću sam skoro sredio. Nju oplodio 2 puta. Dosta od mene. Nek drugi nastave gde ja stadoh. Evo  jedne sličice sa reke. Zlobnici bi rekli da ovo nema veze sa forumom. E pa  vidite onu šumu. Iza šume je most. A tu je granica. Šta tu kola ima.... Ju ju oči da  ti stanu

 

IMG_20170523_074551.jpgIMG_20170523_074556.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto, dozvasmo putina! Ovaj ca. Putin-ca. Al' ako, možda i ovaj pomogne. Savetodavno. Oko cene krečenja po m2. Žena mi se na kitu popela, al' nažalost ne zapravo, da se obeli stan. Pošto košta to zadovoljstvo koje pružaš?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zamislite šta reklamiraju. Men intimo cream. Služi za kremiranje kiće. Izvinjenje svim kićama sa foruma ali moram ga nekako krstiti. 

Služi za dezinfekciju. Ma moji pretci se nisu ni plahkali nego uvek bili masni i spremni. A u današnje vrema čekaš da zaspu deca da se ugreje bojler da završi dobar film i onda te prođe ili zaspiš na reklamama. 

Kaže još da miriši. Na šta bre. Na tropske šume posle kiše. Lično volim miris vlage prirodno. Nisam pčela da me privlači miris cveća. Sve životinje vrše pissing i njuškaju se. A bojim se i da me žena neostavi. Misliće ja to zbog mlade plavuše iz pekare na ćošku. Ko da mi onda cedi bubuljice po leđima. Kozmetičarke u salonima? 

Kaže prijatno hladi i budi senzualni osećaj. Mislim šta reci na ovo a  da me neizbacite sa foruma jer ovo čitaju i maloletne osobe. 

Pa kaže da je na  biljnoj bazi. Ma  jok na bazi poliuretana. Nisam ja faraon da se balzamujem. Zamislite za 2000 god nađu me neke buduće civilizacije. Kosti dugmići ključ od fiata i kiću. I izlože ga muzej u staklenu komodu. Ispod piše:lokacija Vojvodina. Mirisni predmet nepoznate namene.

Period :doba ranog  naprednjaštva

Treba ljudi da me gledaju a ja po prirodi stidljiv ko bubamara . 

E moji zlobnici ima ovo veze  sa kolima i to kako. Pa reklama mi bila na šajbni pod brisačem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koja sam ja svinja masna.

Prokisla jedna fensi sređena ginekološka ordinacija i zovu mene u pomoć. Da krečim nuću vakjda da menjam doktora na ultrazvuku. Meni milo. Mašta radi. Stolovi sa onim držaljama ispod mene  a sestra goca... Razvela bi me na keca. Vozi punta. Moram joj reći za forum. E ta gica nije udavana. Sigurno nije ni prvo ulje menjala.  75o god. Nikad momka imala a kao iz filmova. Još u onom ambijentu. Neopisivo. Gace joj se crne kroz bele pantalone. Uglavnom na kraju posla mi se baš smejuljila.  Ja mislio psla na moje izbljuvke od fora. A sad cu vam reci šta je bilo smešno. Na kraju posla treba okačiti sliku na zid. Sekunda posla. Al nemoš pogoditi  okačaljku na šraf. Tsman pomislim gotovo popustim sliku ona klizi. Nedrži  se. Doktor psniči kaže jesi li normalan pa to je konjević. Ja nako u bunilu blam me nemogu potrfiti rupu kažem =nisam znao da šerif slika. 

Kakav šerif ko spominje šerifa

Pa konjević iz južnog vetra. 

Trepce doktor  trepcem ja. 

Ajd nema veze nastavljam da gađam rupu a znoj me oblio. Mora da je skupa slika ima dva kvadrata u njoj ram širok težak a kad šerif peva to košta moš misliti pošto su mu slike. 

I ubodem. Stoji. Siđem ponosan =al lal mu vera što je naslika toliku. 

A doktor je zagleda =kakva je ono fleka iznad slike na zidu? 

Ajoj pa to dam ja trljao masno  znojavo čelo po zidu vireci iza slike. Skidaj sliku i ponovo kreči. A goca se smeška. Možda ipak ima nešto između nas. Šta mislite. Bil ona mog šerifa? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

U jednom momentu tu pri kraju sam pomislio da citam bravo story :D

Bez slike tesko sta mozemo da ti kazemo... :D

 

Ps - kazi ti goci...naravno šeretski u stilu pravog a ne laznog konjevica - crna goco kasno ce biti kasnijeeee

Edited by Milutin-NS

Share this post


Link to post
Share on other sites

 To za ulje nisam mislio za punta vec za sestru gocu. Niko se neseca da je ikada imala momka. A svi pitaju uokolo. Možda je imala devojku. Zato kažem nije puno prometovala ni do prvog servisa stigla. Ma žensko posle 10 god braka ko i mi muški. Razvukla deca razvukao  muž razvukao posao. Ko službeno vozilo u državnoj firmi. A doca ima stepenište za galeriju iznad svog servisa. A gore kovano gvožđe  krevet uzglavlje od srebrne tapete, klavir što ga on zove glasovir i tuš paravan u ćošku. Kso u spa apartmanu. Nepitah  ga jel tu pregleda gocu ili kompezacije tu završava. Mogao bi i ja pitati  za kompezaciju. Ne meni neg ženi. Nek malko prišije. Imam lufta ko letva volana. 

Lepo je meni tata govorio = mani se sine velje pajte derana i rakića. Kakvi su tebe poker aparsti spopali i bušena votka. Imaš 15 g9dins oni su vojsku odslužili. iFakultet da završiš vidi kakvi su ti prsti ko u ginekologa. 

Ja mislio da mi ćale perverznjak. Sad vidim bio u pravu. 

Sad gledam milutinove šape. Ko lopate. Biće ginekolog nemoram mu ništa govorit da ga neureknem. Voli devojčice sve mu simpatije. A i ja volim žene cigare kola i ono. Evo sad  dođoh iz rode. Odem po doručak za sutra vidim neku mamaru poširoka. Sremica. Gura ona velika kolica uprla natrćila. Spisak joj za kupovinu na A 4 formatu. Kud ona  tu i ja. 

Žena zove gde si da  kupamo decu. Prekinu mi šetnju za mamičkom dođoh do pašteta i pročitam naziv onako kako mi sremica rasplamsala maštu. Evo slike.  Paštete necu valjda žene slikati po radnjama možda joj muž vozi fiata pa na forumu član. I sad posle  naziva vrste paštete šts mislite jel sam manijak il nesrecno oženjen. 

 

IMG_20170604_125743.jpg

 

 Nešto mi se ureči jetrena spojila slova

t & r kao malo pisano b. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...