Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
sasko1

Fiat Tempra 1.6 sx i.e karavan - ležaj zadnjeg točka od Tipa?

Recommended Posts

Postovanje drugari,negde sam procitao,mozda je i ovde nesecam se tačno,da za zadnji lezaj na Fiat Tempri 1.6, paše lezaj od novog tipa Keca,ako uopste i moze da se nadje..pa me zanima da li je neko od vas mozda isto cuo,ili cak mozda ga i menjao na Fiatu. Pozdrav, Sasa, Kraljevo!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam menjao na Tipu ali sam kupovao baš za njega pošto ide sa glavčinom pa nisu baš sve dimenzije iste kako mi je prodavac tada rekao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha..a ja sam ovih dana gledao oba lezaja sa glavcinom naravno,i kecev i temprin..aman nema razlike..rekao bih,osim u ceni,duplo..kecev 1400,temprin 2800, a ovde procitah da se slazu u milimetar, sad nisam pametan!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

:whistle:Danas kupljen i zamenjen lezaj zadnjeg tocka na Tempri 1.6 sx i.e 55kw karavan,bez abs-a!!  Odgovara kao sto je neko ovde i rekao, u milimetar,a i u parama duplo jeftiniji!! A nije bas malo, Lezaj novog tipa keca!! Hvala na informaciji i na pomoci dragim forumasima,nije iskustvo mala stvar,i ja ga prenosim takodje!! Zivi i zdravi bili !:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš tako, cena je bila duplo veća u odnosu na zastavin ležaj e sad on je kao gledao neki katalog,nešto upoređivao ali nije imao ni jedan a ni drugi na stanju da uporedi pa sam otišo do druge radnje i tamo kupio.Šta je bilo u pitanju nemam pojma, kod ovih drugih je bila neka jeftinija varijanta(kao original za tipa)  pa sam kupio kod njih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha kapiram te,a Meni je lik u prodavnici na kompu,nasao dimenzije zadnjeg lezaja Tempre,imaju neki program za to sta li,i na licu mesta premerio sublerom, kecev lezaj koji sam kod njega i kupio,sve se slaze..znaci tu predamnom! Ja uzeo,otisao kod majstora,isti dan,koji ga je takodje predamnom i ugradio..bas sam gledao!! Znaci nemoze biti uverljivije od toga!! Eto..jos jedno iskustvo, provereno,i duplo jeftinije..:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...