Jump to content
FAS Goran
Zoran Čolaković

Fiat Bravo 1.6 16v - vazdušni čep u hladnjaku

Recommended Posts

Ma temperatura je veca nego sto treba 100% al hladnjak pali tek na drugoj ctici iznad normale. Termodavac ne reaguje zbog necega na vremr a i kad upali hladnjak to je nekoliko sekundi ni tada se kazakjka ne vrati na radnu temp.  nego na prvu vrtivu iznad normale. Mora da negde pravi cep

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni kada je ostao zatvoren termosta temperatura mi je otisla na 124 stepena i sud mi je bio pun do cepa. Da li su ti mnogo tvrda gumena creva od tecnosti kada ti napuni sud?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Termotat koji je bio ispravan sam kad me pocelo zezati ovo izvadio iz kucista tako da je sad stalno otvoren. Creva jesu tvrda al ne previse da bi se naduvavala. Nema pare iz auspuha pa me to opet buni da mozda i nije dihtung ili glava. Raspametice me, a majstorima isto nije jasno. Kazu jedino da skinemo glavu pa da vidimo, iako test kaze da je OK. A ja nemam bas 100-150€ na bacanje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve je pregledano hkadnjak, termodavac, pumpa, sva creva iselne nigde ne pusta, mali hladnjak u kabini nekad kapne na onim gumicama sto su na alu crevima na koja se kaci hladnjak.

Grejanje je OK, ne verujem da moze tude da uvuce fals, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je od starog cepa na boci otpao mali komadic, precnika mozda 10 mm i usao negde u sistem. Ali nigde ga nisam nasao. Jedino nisam otvarao isparivac plina da nije u njemu. U crevima i racvama nije, umalom i velikom hladnjaku nije, u pumpi nije, u termostatu nije. Mozda ga je pumpa zdrobila, jedino fa nije negde u glavi ili isparivacu? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...