Game-over 0 Posted January 24, 2017 Mozda sam omasio lokaciju ali rekoh bolje da pitam ovde posto nisam ni na jednom drugom forumu,stric stariji covek vozi golfa 2,auto na oko lep zdrav utegnut servo + abs + diskovi pozadi znaci zmaj ali trosi ulje kao lud u pitanju je td 1.6 motor.Jos letos pricali su mu kako je motor zreo za generalku medjutim evo jutros i svih ovih ledenih dana kako je kod nas -15 do -18 auto pali odlicno jedno grejanje i vrm.Sad meni nije jasno da li je vrisnula turbina ili je motor los,mislim se da je los ne bi palio na debelom minusu.Ono sto sam ja primetio to je da auto pofino duvka na iberlauf crevu dok na meracu nema nista,u samom crevu iberlaufa ima ulja,turbinu sam laicki opipavao meni ne deluje da ima lufta a potrosnja 1l na 500km sto je mnogo mnogo je.Neki savet od vas iskusnijih dobrodosao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 385 Posted February 8, 2017 Vidi da li negde pusta ulje, ako ne, onda majstor da pogleda turbinu, pa dalje ... Na osnovu onog sto si izneo verovatno su uljne karike potrosene, dok bi kompresione i klipovi trebali da su jos dobri. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3046 Posted February 8, 2017 Gumice ventila? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3699 Posted February 8, 2017 + 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 385 Posted February 8, 2017 On 2/8/2017 at 10:03 PM, Djuk85 said: Gumice ventila? I to je moguće. Quote Share this post Link to post Share on other sites