Dule 021 685 Posted January 16, 2017 Auto je u veoma lepom stanju.Na slikama gledate auto koji nije poliran,dubinski opran i kom nije opren motor.Ispravan je i nema gresaka. Presla je 162850 km.U voznji je bas utegnut i nema nikakvog lupkanja na trapu ili nepravilnosti u voznji.Od opreme ima automatsku klimu,fabricke ksenon farove sa prskalicama,ABS,ESP,bord kompjuter,kozni servo volan podesiv po visini i dubini,maglenke,alu felne 16",centralnu bravu,el.podizace stakala na svim vratima,el.podesive retorvizore,fabricku muziku....Uz auto se dobijaju dva kljuca i dva daljinca za otkljucavanje.Ako ste gledali dosad Mazde 3 videli ste da su na skoro svima okrnjeni kederi na vratima kod prozora. E pa na ovoj Mazdi su besprekorni i celi ti kederi i nemaju ni jedno jedino ostecenje. Poznavaoci Mazde znaju o cemu pricam.Ide na ime kupca sa placenom carinom i porezom kao i pregledom Agencije za saobracaj. Kontakt telefon je 063-10-20-110 pa koga nesto vise zanima neka nazove i pita. Za forumase moze naravno i dogovor oko cene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted January 17, 2017 Da se dopunim jer tek sad sam video da nisam stavio cenu za auto. Cena ovog lepog auta je 4200€ na oglasima ali evo da kazem da se moze dobiti nesto ispod 4000€ ali bez preterivanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted January 17, 2017 Mnogo lepo izgleda. Lep i dobar auto za ~4000e Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted January 17, 2017 Kako je ovo meni dobar auto. Proveren hdi motor.. Ma boNbona od auta. Sent from my C6903 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted January 18, 2017 jel samo te dve boje cajgera ima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted January 18, 2017 Ima i treca kombinacija kad se otvore vrata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted January 20, 2017 (edited) Danas je zalegla skromna kapara da sacuvam coveku iz Leskovca auto do utorka. A dogodovstina je sto sam juce pricao sa njim i dogovorili smo se da ako hoce da ga cekam da mi uplati post netom pare. Danas me zovu drugi kupci i dodju da vide auto i vec vidim da hoce da se rukujemo kad stize poruka od Poste. I ja im pokazem poruku i kazem da je upravo kaparisan auto. Sad cekam utorak da sve zavrsimo ,nadam se,uspesno. Edited January 20, 2017 by Dule 021 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted January 23, 2017 Ljudi nisu izdrzali pa dosli ranije. Pregledali i ustanovili sa majstorom da je sve onako kako sam rekao preko telefona pa i bolje.Odmah izvadili pare,obuli auto kod Subica u zimske gume i pravac Leskovac. Idemo dalje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bajker 0 Posted February 7, 2017 Nisam ni sumnjao. Ljudi, Dule mi je u decembru nesebicno pomogao da nadjemo auto za moju cerku i zeta. pogledali dosta placeva, i na kraju nasli istu ovakvu Mazdu, koju smo platili cak i nesto vise od ove. Da Dule nije pomogao i tu u pregovorima oko cene, bila bi jos skuplja Dakle, SVE PREPORUKE za Duleta! Postenjacina, mada nece to da prizna!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted February 10, 2017 Hvala Bajkeru. Eto pre dva dana sam nasao jedan veoma lep GP za Kuma i jos jedan Qashqai za jednog clana sa drugog foruma koji mi je za uslugu danas vadio 50€ dobrovoljno koliko je zadovoljan pa sam odbio da uzmem te pare. Nije sve u parama. A nas trgovce obicno posmatraju kao stoku koja gazi po mrtvima da bi uzeli neke pare. E pa samo i dalje tako napredno razmisljajte a ja cu se truditi da i dalje dokazujem da nisu svi takvi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted February 10, 2017 RESPECT... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 371 Posted February 10, 2017 Hvala Bajkeru. Eto pre dva dana sam nasao jedan veoma lep GP za Kuma i jos jedan Qashqai za jednog clana sa drugog foruma koji mi je za uslugu danas vadio 50€ dobrovoljno koliko je zadovoljan pa sam odbio da uzmem te pare. Nije sve u parama. A nas trgovce obicno posmatraju kao stoku koja gazi po mrtvima da bi uzeli neke pare. E pa samo i dalje tako napredno razmisljajte a ja cu se truditi da i dalje dokazujem da nisu svi takvi.Raznih ljudi ima, kao i u svakoj profesiji. Uzimao sam i ja neke automobile od trgovaca,bilo je promasaja, ali i odlicnih poteza. Prethodni auto koji sam imao sluzio me je bolje od svih koje sam vozio za ovih preko 30 godina vozackog staza. Послато са GT-S6310 уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites