Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Iskreno mne znam.Cale ih je licno uzeo u Nemackoj tako da ne verujem da je los kvalitet u njihovim prodavnicama.Inace laksi mi je volan sa njima duplo od hankook ventura,tj lakse se mota volan.Vozene su 200 i izdrzale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:Posle duge potrage zvucnika,mozda ce nekome znacite ove inforamcije.Dakle kod lybre limuzine,pozadi na polici ispod 17cm nista,cak ni 16.5cm nije to to.Sutra mi je ostalo da odem do winwin i da viidmo da li ce ovi moci da se uklope u elipsasto posotlje.Ako neko ima iskustva ili misli da moze ili ne moze svako misljenje je dobro doslo.Evo o cemu je rec:
http://www.winwin.rs/auto-moto-oprema/auto-tehnika/auto-zvucnici/zvucnici-za-auto-pioneer-ts-g1731i-17cm-230w-4752392.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemoj bacati pare - zvučaće nikako (imao pa znam!). ;-)

Jel mogu elipse, 6x9?

 

Jer ako mogu elipse, daleko je kvalitetniji zvuk. Jesu skuplje (nema ispod 60-60e da valja, kenwood, Pioneer, Alpine, JVC i slično) ali vrede.

Mislim da postoje i druge marke (MAC audio, i slično) koji su jeftiniji, a kvalitet sličan Pioneer-u.
 

Edited by Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadji fabričke, bolje će ti se uklopiti sa postojećim ozvučenjem. Možeš do 100 evra naći ceo komplet Bose za libru.

Odličan je set

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene su zadnii probili.Cinilo mi se da je samo jedan, kupim ja polovan i zamenim sve extra kad i drugi probio.E sada u Cacku i po okolnim otpadima ih nema.Ima kod Marka ali covek trazi 15e po komadu.Videcu da porucim sa interneta jos jedan i to je to.Ugradio sam emilator i kad se pusta muzika sa flesa zvuk je jaci i cistiji dosta od radia.

Ti reci kas budes uradio pa mozda i ja resim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio na Zlatiboru,prekljuce otisao danas se vratio.Po Zlatiboru nisam vozio jel je haos sto se tice pesaka,samo otisao do ski centra Tornik.Potrosnja 4.9l.Cacak-Zlatibor 1h sa librom.Nisam je vozio u obrtaje ali nisam ni stedeo.Cak sta vise cim vidim Bg table i dzipa nekog ,prevrcem ocima,svaka krivina sija stop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno,ja sam protiv cipa.Jeste ono,snage nikad dosta,ali fabrika je fabrika.Inace 1h 93km ,sa manjom guzvom u saobracaju ,jos magistralni put do Zlatibora koga svi znamo nije ni malo lose,jos pri tome nisam izvlacio maksimum iz auta. 

Inace u sitna ostacenja ima slika moje libre.Naime pre 2 meseca me je zakačio poznavaoc,naravno ne namerno i platio je stetu bez policije.Evo o cemu je rec.Inace flekovanje je radilo.

 

received_1610752158963691.jpeg

20171228_172619.jpg

IMG_20180101_135135_068.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chip, chip, chip...

Veruj i ja sam bio zagrizeni protivnik cipovanja... Sta tu neki baja (bez rime ) u garazi dzara oko motora a tamo 10-15-20 inzinjera projektovalo, proracunalo itd...

A sve to dok nisam seo u moju Mareuuuuu...

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Share this post


Link to post
Share on other sites

P.S vozio sam pre 2 dana passata b5.5 karavana do duse ,1.9 130ks,pre njega sam vozio par dana a6 c5 karavan isto 130ks 1.9,iskreno lybra povlaci bolje.Samo sto Tdi ima neku udarnu snagu u momentu i covek pomisli oho ovo ide bas dobro,ali posle razocarava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...