Jump to content
FAS Goran
Orlovi

K: fabrička navigacija za Stila

Recommended Posts

Kupujem fabricku navigaciju za Fiat Stilo u crnoj boji.S"obzirom da vise sluzi za ukras,jer nema mape Srbije,placam max 100e. Naravno iispravna sa kodom.

063-8152618.

 

StiLO 006.jpg1..jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste da je za ukras ali stvarno za te pare nećeš naći ono što tražiš.
Za pristojnu navi minimum 120e bez periferija.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno enterijer izgleda 50% bolje, opremljenije, atraktivnije sa navigacijom, u bivsem Stilu je nisam imao, u sadasnjem je imam, nebo i zemlja razlika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kontaktirao sam par otpada koji rade Fiat.Trenutno je nemaju ali se prodaju,konkretno Pedja-Indjija 100e..Sacekacu jer moze da se naruci...Ima i povoljnije.Nije mi tesko da sacekam...

Edited by Orlovi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam platio pre 4 godine 150e sa kavezom. Nije imala kod vec je morala verzija 9.8 da se instalira.

 

Sada je jos manje navigacija u ponudi, a vise Stilica pa ti vidi :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogao si da je platis i 300e.Tvoj problem.Posto nema karte Srbije i sluzi za ukras mislim da je i 100e mnogo kad ima multimedija koje sve rade + blenda i izadje 150e ,vise-manje,..Ako bude,bude..Ako ne nista.Kupicu multimediju...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa da je cisto za ukras posto nema detaljnih mapa za Srbiju, ne bih se slozio... To obicno cujem od onih koji su je videli samo na slici.

Sama navigacija i sa starim mapama zna da posluzi po inostranstvu. Prilicno koristim i handsfree telefon u voznji, iako je potrebna zasebna SIM kartica. Zvuk je daleko kvalitetniji nego na obicnom Visteonu ili nekim aftermarketima. Dobija se opcija slusanja MP3 muzike. Pregled kompletnih podataka sa Board-a na jednom ekranu, podesavanje parametara vozila preko navigacije. Takodje dosta koristim glasovne komande (za kontrolu muzike, telefoniranje...). Mogucnost kontrole preko komandi na volanu. I ono sto svi obicno (i jedino) vide - neuporedivo bolji izgled kokpita sa CN+ sa 7'' TFT ekranom i 32 dugmica. Takodje ni jedan aftermarket nije ni blizu sa izgledom i uklapanjem u enterijer pogotovo sa onim blendama.

A naravno da tehnika ide ogromnim koracima napred i da u poredjenju sa novim tehnologijama tesko moze da im parira - Bluetooth, Touch Screen, moderni OS koji pruzaju masu mogucnosti.

Summa summarum, poenta je da je CN+ mnogo vise od samog izgleda, pod uslovom da vlasnik zna da je koristi (samo uputstvo za nju ima 230 strana).

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Orlovi, nema na čemu, drago mi je da ćeš ostvariti želju i da sam ti pomogao :)

ja sam se dugo dvoumio, CN+ ili aftermarket , prelomilo je za mene daleko više mogućnosti na aftermarket multimediji, pošto mi je bitnija funkcionalnost od ukrasa. Dobio sam i rikverc kameru, dodao sam usb ulaz u kasetu suvozača, mini usb ulaz je na samom uređaju, mape Srbije i cele Evrope, dual zone funkciju, sve moguće formate pušta, ima bluetooth konekciju i strimovanje sa mobilnog, stvarno odličan zvuk i odziv ekrana... suma sumarum @Ivan, 100 žena, 200 ( . ) ( . ) , svako po svojoj volji bira, nema bolje ovo bolje ono :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daleko je to drug samo za ukras. U italiji i grckoj rade mape pa samo puca kao i u nemackoj i hrvatskoj npr. - probano. A mozes i dvd pustati ..... ko se snadje ...... o izgledu auta sa njom no comment ..... ;). Samo uzmi neku kojoj se dugmici ne lepe ..... i uzivaj.

 

20161020_163832-1.jpg.5976073144fae7664cb45ffe30f8dd58.jpg20161020_163841-1.jpg.52289206895dd76e17850e44b1af95c6.jpg20161020_163851-1.jpg.7d9b3ab3114314e30a28493e58ae251e.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/24/2016 at 2:17 PM, Čika MOMO said:

100 žena, 200 ( . ) ( . ) , svako po svojoj volji bira, nema bolje ovo bolje ono :D

 

Ja nigde nisam rekao da je CN+ bolji, naprotiv, tehnologija napreduje iz dana u dan. Nego da je neozbiljna tvrdnja da uredjaj koji se fabricki doplacivao oko 2000 EUR sluzi za ukras. Jedino mozda kao argument za ubijanje cene preprodavcima koji i ne znaju sta prodaju.

Kada sam sebi jurio, CN+ je bio skuplji nego aftermarket, pa sam se odlucio za fabricku varijantu. Vozim 3v, ne treba mi kamera, ne treba mi video u voznji, itd. itd.  (a i to se relativno lako nadogradi). Neki od aftermarketa nisu mogli da se povezu na CAN vozila, samim tim nema ni veze sa Body Compom ni pristupa podacima, podesavanjima vozila, kontrola sa volana, sto je meni prilican minus. Vizuelno ni jedan ne moze da parira fabrickoj varijanti.

A apsolutno se slazem da svako bira po svom ukusu - novi uredjaji prate tehnologiju a najvece prednosti za mene su OS i mogucnost instaliranja custom aplikacija, kao i BT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja imam Lancia Musu 2006 i imam isti problem s mapama. da li neko u Srbiji radi update softvera kako bi mogle da se koriste nove mape a izmedu ostalog i mape Zapadnog Balkana ( tu je i Srbija)? da li imate kontakte ili linkove ko to radi u Hrvatskoj ili Grckoj - u prepisci je navedeno da se to radi?

unapred zahvaljujem na odgovoru

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav dobri ljudi,planiram kupiti multimediju (ne fabricku) za mog Fiat Stilo 1.9 JTD 2001 , dakle potrebno je kupiti blendu i samu multimediju od 7 inca,zar ne? Na sta treba obratiti paznju kad se kupuje,dzekovi, da li treba kod neki?Ako moze pomoc da ne  bih kupio nesto sto ne odgovara i da se ne moze spojiti. Hvala

Edited by vojke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...