Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Siciliano

Ideja za letovanje 2017

Recommended Posts

Evo jedna ideja za letovanje - za sve one koji iz bilo kod razloga ne mogu do obala nekog mora :-)

Prosle godine se sve tako nesto uklopilo da sam mogao uzeti slobodno samo 9 dana (subota pa do sledece nedelje). Kako mi se nije islo iz firme u Grcku pa sa plaze na posao, a takodje ni da bude samo 6-7 dana na moru, gledao sam alternative. Za mene, rodjenog na moru, ne postoji letovanje koje ne podrazumeva more:-) ali nuzda zakon menja.

I tako odaberemo Kopaonik, hotel K.Cardaci koji ima neki promo za porodice. I nikada se bolje nismo proveli nego tih 8 dana. Put nismo ni osetili, klinci pogotovo. Smestaj i hrana sjajni- prave 4 zvezdice:-) wellnes i spa fantasticni, unutrasnji i spoljni bazen takodje. Priroda prelepa, hotel ima animatora za decu i tri izleta u ceni aranzmana pa birate koji dan i gde hocete.

Naravno, more je more ali nekada su promene dobre a ova je vise nego sjajna i za sve nas jedan od boljih odmora ikada. I ono sto nije zanemarljivo, sve u totalu izaslo 60% cene letovanja u nekom pristojnom apartmanu u Grckoj.

Eto, ako neko ima dilemu ili ne zna gde bi i sta, mozda da razmisli o ovako necemu. Ili ko ima vremena, pa u junu na more a u avgustu na planinu...jos bolje:-)

Sent from my Samsung

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...