Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Startovanje automobila kalašnjikovim :)

Recommended Posts

Na većini mesta u svetu je mnogo lakše pronaći kablove za paljenje nego dve automatske puške AK-47. Ali, ovo nije slučaj u zemlji u kojoj je ova situacija zabeležena.

Video, koji je verovatno snimljen negde na Bliskom Istoku, prikazuje članove lokalne milicije ili vojske kako ''pale'' automobil sa kalašnjikovima. Čelične cevi automatskih pušaka i njihovi kundaci su sasvim dovoljni za usmeravanje struje od jednog automobila do drugog. Same puške nisu dovoljno dugačke, tako da je svaki čovek takođe držao i dugačko parče žice koje je povezao sa svojim kalašnjikovim. Nakon nekoliko sekundi možete čuti kako motor ponovo brunda. Ovo nije baš, najpreporučljiviji način za startovanje automobila. Da je kalašnjikov kojim slučajem dotakao metalom metal, moglo je da se završi veoma loše po sve prisutne. AK-47 je napravljen za pucanje, ne za popravke i sitne pomoći na putu. Budite sigurni i uvek imajte kablove za paljenje kraj sebe, ali i kalašnjikov, ako vam je već preko potreban, za svaki slučaj.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...