Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
N.N.

Kupnja novih Fiata od sada i preko Amazona

Recommended Posts

FCA je otvorila trgovinu na Amazon Italy gdje je dostupan njihov brand Fiat.

 

zza6018.jpg

 

Mogu se kupiti tri vozila i to Fiat 500, 500L i Panda. Nakon uplate 180 eura preko Amazona ostatak se može uplatiti kod najbližeg Fiat dilera. Popust s obzirom na službene cijene je između 15% i 28%.
Rok isporuke je do dva tjedna od dana narudžbe.

 

http://blog.dnevnik.hr/fcagrupa/2016/11/1632054028/kupnja-novih-fiata-od-sada-i-preko-amazona.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

fiat%20amazon.jpg

 

Kako prenosi Tanjug, automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) udružila je snage sa američkim internet gigantom Amazonom kako bi pokrenula onlajn prodaju automobila. Uz onlajn prodaju istovremeno nude i dodatne popuste. To će u početku važiti samo za kupce u Italiji koji će putem jednostavnog klika na sajtu Amazon.it moći da kupe tri modela Fijatovih vozila - Fiat 500, Panda i 500L, saopšteno je iz FCA, a prenosi agencija Rojters.

''Došlo je vreme da ponudimo kupcima novi, efikasniji i transparentniji način izbora novih vozila'', izjavio je Đanluka Italia zadužen za poslovanje ''Fiat-Krajslera'' u Italiji na konferenciji za novinare.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amazon počinje sa prodajom automobila u Evropi

 

fiat%20amazon.jpg

 

Amazon kompanija će pokušati da pokrene revoluciju na tržištu novih automobila u Evropi tako što će lansirati digitalni servis za prodaju istih. Ta informacija dolazi od nezvaničnih izvora. Kao deo priprema za lansiranje tog servisa, kompanija Amazon je zaposlila Kristofera Moelra, koji po njegovim rečima za Amazon nadgleda OEM (original equipment manufacturer) evropsko tržište. Operacije novog servisa će se vršiti iz Luksemburga i počeće sa prodajom automobila na tlu Velike Britanije. U ovom trenutnku nije jasno da li će Amazon prodavati nove ili polovne automobile, ili i jedne i druge. Veoma važan korak ka ostvarenju tog plana jeste da se omogući potencijalnim kupcima da testiraju svoje buduće automobile. Za sada, ta informacija još uvek nije potvrđena od strane kompanije, ali je prošle godine najavljeno da je sklopljen dogovor sa Fiatom da se prodaju tri njihova modela u Italiji na lokalnom sajtu Amazona.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...