Jump to content
FAS Goran
marko nakovo

Fiat Grande Punto - smer duvanja ventilacije

Recommended Posts

imam grande punto 2006
 i imam problem sa ventilacijom kabine ,ventilator mi radi,a prekidac gde prebacujem gde treba da duva -soferka-sredisnji deo-noge - mi ne radi,pa sumnjam da je ta klapna ostala u nekom vise zatvorenom polozaju ,pa vas molim za savete kako to da popravim,pa cak ako neko zna kako joj uopste prici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukoliko je u pitanju manuelna klima, vidi da se nije otkacila sajla pomocu koje se menja polozaj duvanja, a ako je u pitanju automatska klima onda su najverovatnije klapne u pitanju i to je veliki problem posto mora da se menja citava skalamerija ispod table koja mora da se vadi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

imam i ja isti auto :D i isto godiste :D takodje isti problem :D .. meni je puklo 2,3 zupca na zupcaniku plasticnom , milio sam da je isto zaglavila klapna, pa tako da preporucujem da pogledas to , nalazi se u kabini kod gasa ,iznad ,trebas samo jednu plastiku da skines koja se drzi na dva srafa i videce se lepo ,ali malo zavuceno ,srecno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam imao isti problem da je zaglavio prekidac i malo je mogao levo desno da se pomera. Problem sam resio tako sto sam ispod vozacevih nogu skinuo plastiku za ventilaciju i nastelovao dva zubcanika na silu. Posto je jedan preskocio i ima zljeb neki koji treba da upadne u rupu na drugom zupcaniku on nije upadao pa je udarao u drugi zubcanik i glavio, na silu sam ga naterao opet da preskoci ali kako treba i nastelovao da ulazi u tu rupu, sad radi sve normalno. Da neko nije napisao na ovoj grupi da ima tu kod nogu da ne mora da se skida tabla verovatno bi je skidao. Mozda nekome bude pomogao moj tekst. Pozdrav. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...