Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
milansusnjar81@gmail.com

Fiat Stilo 1.6 16v - broj obrtaja u leru hladnog motora?

Recommended Posts

Pozdrav dali mi neko moze odgovoriti na jedno pitanje fiat stilo 16 16 v prvo palenje znaci ujutro kad ga palim obrtaji skoce na 1,9 i odmah nakon 2 sekinde padnu na 1200 i dalje normalno kad se iskljuci sauh padnu na 900  sad me interesuje dali je to normalno kad okrenem kljuc i on upali da obrtaji tako skoce na 1,9 ponavljam to traje 2 sec 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni kad je vruc padne na oko 750... A to inicijalno u prve dve sekunde je i meni tako, ali ide do 1500, tako bas kako si opisao 1-2 sec i onda se stabilizuje :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozz svima! Od pre 2 sedmice sam ponosni vlasnik stila 1.6 16v b/g. Mozda sam malo u off-u sa pitanjem, ali radi se isto o rpm.

Naime, prvo paljenje je slicno kao prethodno opisane situacije, znaci 1200 pa kad se malo ugreje padne na oko 800 i to je sve ok, medjutim, kad saltam npr iz druge u trecu ili kad samo izbacim na ler u toku voznje obrtaji ostaju na 2000 rpm ili na koliko je vec u trenutku stiskanja kvacila, i to traje par sekundi a ponekad sve dok ne pritisnem kocnicu. Rekao bih da se to desava na plinu, bar koliko sam mogao da primetim. Juce sam kalibrisao klapnu ali nije pomoglo. Ako se nekome desavalo slicmo ili zna zbog cega moze ovo da se desava, jako bih bio zahvalan za bilo kakvu informaciju...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...