Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

U Beogradu otvoren prvi co-branded Shell/Ferrari shop

Recommended Posts

U Beogradu otvoren prvi co-branded Shell/Ferrari shop

 

ferrari%20shop%201.jpg

 

U Beogradu je otvoren prvi co-branded Shell-Ferrari shop. Zahvaljujući generalnom uvozniku Shell maziva za Srbiju, firmi Orbico, i prodavnici AutoMika, Ferrari proizvodi i ulje visokog kvaliteta dostupni su i u Beogradu.

 

ferrari%20shop%2011.jpg

 

Od sada svi ljubitelji Ferrarija u prodavnici AutoMika, mogu pronaći i originalne artikle kao što su Ferrari šolje, kačketi, majice, jakne, torbe i mnogi drugi. Više o specijalnoj ponudi možete saznati ukoliko posetite prodavnicu AutoMika na adresi Prvomajska 2h u Zemunu i na FB strani AutoMika Zemun 00-24h.

 

ferrari%20shop%20111.jpg

 

AutoMika u Beogradu posluje 20 godina i u svom asortimanu ima preko 15.000 proizvoda i 120.000 kupaca godišnje, koji su dokaz uspešnog poslovanja. Osim brze i kvalitetne usluge, AutoMika je prodavnica čuvena po svom radnom vremenu od 0 do 24 h, 365 dana u godini. Njihov slogan je „Formula za dobru vožnju“, a dvadeset godina rada proslavljaju uvođenjem brenda Ferrari u svoju ponudu. AutoMika godinama posluje u duhu saradnje i prijateljstva, i zbog toga su odlučili da je tehnološko partnerstvo Shell-Ferrari pravi izbor za njih.

 

O Shellu i Ferrariju

Saradnja Shell-a i Ferrari-ja započeta je davne 1929. godine, a 1947. godine prvi putnički automobil koji koristi Shell gorivo i Shell ulje napustio je fabriku. Danas je Ferrari jedna od najuspešnijih kompanija na svetu za proizvodnju sportskih automobila i percipira se kao simbol brzine i luksuza. Saradnja Shell-a i Ferrari-ja je jedna od najdužih saradnji od kada postoji Formula 1. Zahvaljujući značajno smanjenoj potrošnji goriva uz specijalnu Shell-ovu formulaciju, Ferrari je u trci Formule 1 odneo i svoju prvu pobedu davne 1951. godine u Silverstonu, UK, nakon čega su pobede nastavile da se nižu sa vozačima kao što su Phil Hill, John Surtees, Niki Lauda, Jody Scheckter, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Felipe Massa, Fernando Alonso i naravno Sebastian Vettel.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...