sp 0 Posted September 30, 2016 Posto sam mijenjao kvačilo i getribu tija sam zaminiti i ulje u servu , ali sam zaboravija jer sam imao problema drugih. Uglavnom uskoro će getriba opet doli pa me zanima postoji li mogućnost da zamijenimo ulje u volanu dok je motor unutra ili kako da sve ulje ispustim kad motor ode vani . Radi se o kappi 2.4 jtd I ako može savjet kako razraditi polugu mjenjača jer je nekako zapekla i ide gori doli ali jako teško i ne vraća se sama u sredinu. ( ona sto bas ide u getribu ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted October 3, 2016 Ae da vidimo da li @Martini možda zna neku informaciju više, mada su kod nas baš retke te sa 2.4 JTD motorima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sp 0 Posted October 16, 2016 Ma na svim je to isto, koliko sam ja skužija nema predviđen saraf za ispustanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sp 0 Posted October 31, 2016 Šta nitko nikad nije mjenjo ulje u servu pa.ne želi reći kako staro ispustiti vani? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8688 Posted October 31, 2016 Ne znam na kapi ali na drugim vozilima ja barem odsrafin crevo i isputim ulje da iscuri. Vratim, sipam novo, upalim, namotam par puta pun volan levo desno i dolijem jos ako treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites