Milutinac 5994 Posted November 25, 2018 Sa tobom moze merenje kad budem imao auto za TrackDay 1 YUgisa reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2648 Posted November 25, 2018 (edited) Zasto bi sad poredio auto za svaki dan sa jednim za TrackDay Moj TrackDay auto ces prepoznati po ovom: Edited November 25, 2018 by YUgisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted November 30, 2018 (edited) Zdravo @Milutinac. Kako si? Da li se raduješ hladnim danima? Da li se tvoj "auto" raduje? Želeo bih da ti preporučim nešto. Možda ti zatreba. Poyy Edited November 30, 2018 by Dezurni 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted November 30, 2018 Poyyy dezurnjaks! Moje autO je danas u Vrbasu, zena przi, a znas kako ona przi, tako da sto se moje autO tice - sve je ok! Vi kako te? Kako je vase auto? Ja jos uvek kazem tamo gore kad zaveje neces moci ni da ga nadjes pa ce ti trebati ovo... A ti insistiraj da dodje takav na benzin hi hi hi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted November 30, 2018 U Beču su počeli da prešaltavaju na TNG ove mašine 1 Dezurni reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted November 30, 2018 Ovde sve više kamiona ide na metan. U januaru pišem zahtev za takav jedan 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6129 Posted November 30, 2018 Sad ce i ovde metan na 150 din/kg I atest na godinu dana 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted December 25, 2018 (edited) Jedan mali ali znacajan upgrade. Iznenadio sam se koliko malo parce gume znaci...pogotovo jer je stara bas istrosena... Dobio sam na volanu poprilicno ubedljiviji...direktniji osecaj, i izgubio sam sve moguce lup i kvrc zvuke koje sam i znao i nisam znao da imam najvise me nerviralo kada sa smotanim volanom se penjem i na najmanji ivicnjak - tu sam imao kvrc... SAma zamena je poprilicno komplikovana, stangla mora da se skida, a da bi se stangla skinula mora kolevka da se odvrne, bar zadnji srafovi i onda se kolevka napne i ide stangla prema zadnjem delu dole... Stare gumice... Novo E sad...nisam uspeo da nadjem nikakve kvalitetne gumice, nema swag, nema lemforder, pa sam cak snizio kriterijum pa nije bilo ni acrona, birth itd. Zvao sam sve moguce radnje - -dobar dan, treba mi to i to... -aha imamo, da vidimo - unutrasnji precnik 23mm -ne ne ne, treba mi 17mm -e onda nemamo, i tako sve moguce radnje od stojanova do kit commerca. Neki su bili ljubazni i da izmere Fi...ali prc Ne znam uopste odakle info o 23mm jer sve verzije brava od 1.4 benz sa 95ks do 2.0mjet nose iste gumice Na kraju ipak uspem da nadjem neku domacu proizvodnju iz Indjije, tako da se mislim da ovo sto sam radio je samo za probu, dok ne stigne nesto isto, drugog materijala, a ljubicaste boje Edited December 25, 2018 by Milutinac 3 Danilo1, hibi011 and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5689 Posted December 25, 2018 Brateeeeee, onako odokativno - preterizam tebrice Poyy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted December 25, 2018 Na sta mislis Borkovicu, na ovo vezano za ljubicanstvenu boju? 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted December 25, 2018 Powerflex kvalitet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted December 25, 2018 Ou yeah... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18922 Posted December 25, 2018 (edited) Skoro smo bas caskali na tu temu za Nuova Bravo, ne znam da li si video... Kopao sam po ePer, naravno iz originala ne postoje kao odvojen deo, nego ide cela stangla u kompletu sa suludom cenom . Evo kako se covek na kraju snasao (takodje PowerFlex), a za celu pricu vrati se par postova uvis: Edited December 25, 2018 by Ivan 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mišo165 6 Posted January 29, 2019 (edited) Kad idu sportski pragovi, zadnji spoiler, odbijač ,zadnji lonac sa kromiranim duplim izduv nastavcima, sport tapete u vratima, obučena sportska ručna, ručka menjača, sportske papučice, odmaraljka,....nema više mnogo Edited January 29, 2019 by Mišo165 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted January 29, 2019 Što bi stari rekli - sve u svoje vreme... Šta ili ko je odbijač? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted January 29, 2019 verovatno branik 2 dekirs and Mišo165 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted January 29, 2019 Pa sta fali mom odbijaču??? 2 marko.jovanovic and dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted February 6, 2019 Tko ceka - taj i doceka... Stiglo konacno...naruceno jos oko nove godine... Moram priznati da sam mislio da je ovo dosta tvrdje. Ali recimo da kada se jako stisne ipak se oseti pod prstom da giba (voli se gibat-gibat) Deluje jako dobro i kvalitetno... Trap mi je sada (ce biti)...sachs-eibach-lemforder-powerflex 2 dekirs and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6129 Posted February 6, 2019 2 hours ago, Milutinac said: mislio da je ovo dosta tvrdje https://vukajlija.com/to-je-ona-rekla 2 2 Axic, Sava, djomla and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted February 20, 2019 Nista toliko veliko, ali nesto se desava non-stop, da li je nesto naruceno, ili je nesto stiglo ili se nesto trazi Juce sam isao kod auto-tapetara...posto su moja sport sedista sa engleza, pa na mom sedistu nisam imao pomeranje po visini sedista...a nisam imao bas ni vremena pa se evo tek sada nakanio... Pre i moje staro sediste aka donor... I posle TAko da sada na oba sedista imam imam pomeranje po visini i lumbalno podesavanje Osecaj sada - jos bolji jer zbog toga sto nisam na sredini vise, nego je sediste skroz dole - vise noge mi je na kraju sedista, a nekako sam i vise na bocnom delu sedista... Mozda i nije losa stvar sto su bila na Englezu, jer kako mi rece tapetar - moje sediste je kao novo...tako i izgleda... Dalje, sitnica, ali... Jedna stvar koja me je mnogo nervirala, ova plastika oko rucne kocnice zbog uvlacenja nazad zna da pukne pa bude ovako... To sam otprilike video na jos jedno 15 brava, sjebali su to skroz Potreban alat za popravku Da, to je fascikla... Voila... Inace od ugradnje crvenih sedista me uhvatila neka crveno-manija, pa tako... Powerflex je sledeci, cekam majstora da se vrati sa odmora pa da resim i to... 4 hibi011, bglion, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 20, 2019 Kada stavljaš crvenu navlaku na volan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted February 20, 2019 Bila samo ona čupava, a neću tu...čekam onu od eko-kože što se oljušti za jedno mesec dana pa da mećem! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted February 20, 2019 On 12/25/2018 at 10:20 AM, Milutinac said: -ne ne ne, treba mi 17mm Jesi siguran da nije 19mm? Evo jedan info iz eper-a a jedan iz elearn-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2648 Posted February 20, 2019 Sve radis naopako xD Treba ljubicasti auto da bude a plavi i zeleni delovi na trapu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted February 20, 2019 On 2/20/2019 at 10:06 AM, Kuvalja said: Jesi siguran da nije 19mm? Siguran, imao stanglu i subler u ruci On 2/20/2019 at 10:08 AM, YUgisa said: Sve radis naopako xD Treba ljubicasti auto da bude a plavi i zeleni delovi na trapu Ja mozda radim naopako, ali ti si sve moguce boje izmesao cini mi se Quote Share this post Link to post Share on other sites