Jump to content
Goran
Milutinac

Fiat Bravo MJet 2.0 Emotion 2010 aka -Debeli- by Milutinac

Recommended Posts

Trajace ti to Mile, bez brige. Iako su aftermarket, svakako je taj reflektujuci sloj unutra kvalitetnije odradjen nego na OEM "Mako" Turcima (pod Magneti-jevim logom).

Koje bez izuzetka pozute posle nekog vremena, ista prica kao i za cuvene motorice digitalne klime :rant: . Desice se u visegodisnjem vlasnistvu, tesko da omane.

Montirao sam takodje "Depo", pre jace od 4 godine. I bas se nadjoh sa Knezevicem pre neki dan, malo probao i razgledao bivsi auto i to sve ne menja stanje koliko videh.

"Depo", "TYC", bas tako - sve je to slicnog ranga kvaliteta. Radi posao, da ti je glavni far u pitanju pa i da se razmisljas...

I samo potvrda tome kako nas deru za sve zivo... Identicna "Depo" maglenka je tada bila 3390 din (jos uz visi kurs EUR), u poredjenju sa sadasnjih 6000 din koje pominjes.

Detaljno sam pisao OVDE .

On 8/23/2020 at 10:21 PM, Ivan said:

220820207217.thumb.jpg.381f0313cd8a2d93b6df20009271802b.jpg 220820207218.thumb.jpg.76602037ff183a0d444020f591d3c964.jpg 220820207224.thumb.jpg.54ebe2343ebe7fe69a004b5eb00d13fd.jpg

I ostajem duzan za izbor - uzeo sam zamensku "Depo", cena je 3390 din, prodavac je Mladen, 060/666-06-89:

230820207228.thumb.jpg.4ccc62788a8cbe88c82b2af07b633167.jpg

Edited by Ivan

Iskreno poslednji put kada smo na mojoj temi spominjali maglenke ja sam imao tu cifru od 3000 dinara za komad, i rekoh - to je OK, pozovem cisto da vidim da li ima na stanju da skoknem posle posla po njih i to je to gotovo :D

Medjutim, prijatni glas devojke sa druge strane zice kada je rekao 5800-5900 po komadu ja sam rekao UPS CEK CEK! Ako te pare sa strane odlaze na kola onda nece otici na maglenke :D evo ga resili smo to sada za 50e i to je cena taman, kao i ona 3300 od pre, ali eto...

Menjaj slobodno, sluzice to opusteno i onoga posle tebe ;) .

Cena maglenki kada sam ja uzimao je bila priblizna Ivanovoj cifri - oko 3300 po komadu i uzeo sa KP, negde u Zemunu, Depo proizvodjac. Mislim da sam i kod sebe u temi pisao. 

I evo kroz 3 godine nista se nije promenilo sto se tice boje same maglenke, unutrasnjosti i slicno. Nosaci su isto dobri. Doduse ja imam led 2300K u njima a halogenu samo ubacim pred tehnicki i odmah napolje, mozda ima uticaja sto ne zagoreva unutrasnjost.

Aha, nasao sam link, skuplje je ali opet manje od cifre koju si naveo.

Klik

Sve u svemu, osvezen izgled :)

Screenshot_20241130-090738_Chrome.jpg

Ne moze to da bude tako (mada oni probaju pa kod koga prodje prodje) jer ako je oglasena cena a pise da ima na stanju, po zakonu - mora da bude na stanju i da usluze kupca, nesto kao u marketu kad nema cene ... onda je za dzabe. U ovom slucaju verujem da dostupnost artikla se nigde ne spominje pa kao mogu tako da zaj'bavaju narod. Smecari klasicni.

Edited by nemanja84bg

20 hours ago, darkman14 said:

@ISV_01 moze biti da je to cena dok ne pozoves, a posle bude nema na stanju, nema da se poruci, poskupelo kod dobavljaca

kao i sve, tako se i ovo nabavlja sa par izvora

Nisam imao takva iskustva, bar sa tim iz Zemuna. Cena za Depo i TYC mu je bila tad ista a dostavljao je sta je bilo na stanju. Ofc Marelli je bio dosta skuplji u ponudi.

No ne sporim da ima takvih situacija.

On 11/29/2024 at 12:04 PM, Milutinac said:

NAŠAO SAM IH! :lol:

...

Krene mi tako nekad kroz glavu, probudim se sa idejom -- da to je taj dan kada uzimam nove maglenke, uzmem tel. vrtim brojeve...

I ulovim ih pre par dana!

Ne menja maglenke lep, nego uporan   :P