Jump to content
FAS Goran
zrnke

Bluetooth zvucnici

Recommended Posts

Da podelim sa kolegama jako prijatno iskustvo sa bluetooth zvucnicima. Konkretno modelima dobro poznate firme u audio svetu, JBL.

 

Pre nekih godinu dana odlucim se da kupim sebi neki bluetooth zvucnik, dilema je bila da li gledati neki BOSE, medjutim njihovi modeli su dosta skupi i u tom trenutku nisu imali ni jedan bas kompaktan zvucnik u ponudi. Tako da se odlucim za firmu JBL i model GO. Odem do Delte i uzmem isti, cena 5000dinara.

 

Zvucnik me odusevio, kompaktan da moze da stane u dzep a opet pruza sasvim dovoljno snage za normalno slusanje u sobi, ili napolju. Baterija gura nekih 3-4 sata kada je pojacan na max, dok ako se slusa u nekom normalnom rezimu, izgura i preko 5h koje je JBL predvideo.

 

Evo ga taj malisan:

JBL-Go-Bluetooth-Hoparlor-Siyah-_26707_4.jpgFashion-JBL-GO-Music-Brick-Bluetooth-speaker-out-door-sport-Wireless-call-Stereo-Speaker-Portable-mini.jpg

 

Medjutim, neko vreme nakon toga, cujem uzivo drugi JBL, model FLIP 3 i tek se onda odusevim i kazem sebi da mora da ga uzmem. Pogledam oglase na KupujemProdajem, novi oko 130e, medjutim ne bude mi tesko pogledam cenu u IStyle radnji u Delti, kad ono, tamo 15000, i skontam da je cena ista, i svakako odaberem u radnji da ga uzmem.

 

Zvuk, fenomenalan, baterija 10h, otporan na vodu (ne bas da ronis sa njim, ali da stoji na kisi recimo, ili da se prospe po njemu nesto), ima mogucnost da se upari sa jos jednim istim zvucnikom.Snaga zvucnika, 2 x 8W,  sasvim dovoljan zvucnik da u sobi, manjem stanu, kad se pojaca do kraja ne moze da se prica. Da ne pricam o toj opciji kada se upari sa jos jednim, kako se tek to cuje.

 

Evo ga kako izgleda:

 

Flip_Feature4.pngjbl-flip3-colors.jpg

 

Ono sto je zajednicko i jednom i drugom je jako kvalitetan zvuk, cak i kada je pojacano na MAX.

 

Dakle, svaka preporuka za ova dva modela. Ko ima novca i potrebe za nesto vece, postoje i veci i jaci modeli iste marke. Poput JBL Xtream zvucnika..o kome nema sta da se pise.

 

 

Edited by zrnke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovi njihovi veci zvucnici su sasvim dovoljni da budu svakodnevni setup za stan/kucu/kancelariju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porsche predstavlja svoj novi bežični zvučnik uglađenog stila

 

porsche sound03.jpg

 

Porsche Design je kombinovao premijum audio kvalitet sa modernom, uglađenom dizajnerskom estetikom u svom poslednjem projektu PDS50 bežičnih zvučnika. Kreiran od jednog bloka aluminijuma, ovaj zvučnik poseduje stepenastu konstrukciju sa troinčnom membranom niskontonca i jednoinčnim satelitom zaduženim za energetično emitovanje audio signala, sa bas frekfencijom pojačanom udubljenim refleksnim otvorom smeštenim ispod.

 

213486-porsche sound02.jpg

 

Ovaj donji deo duplira svoju funkciju kao bežično Qi postolje za punjenje opremljeno dodatnim USB-C portom radi poboljšane funkcionalnosti, dok ukupan IPX4 rejting održava ovaj uređaj otpornim na prosipanja, čineći ga idealnim za spoljnu upotrebu.

 

porsche sound01.jpg

 

Sa dopunjivom litijum-jonskom baterijom, ovaj bežični uređaj omogućuje emitovanje sadržaja od oko 20 sati i može biti potpuno napunjen u roku od 5 sati. Za sve zainteresovane, novi PDS50 bežični zvučnik kompanije Porsche Desing dostupan je putem njenog zvaničnog sajta po ceni od 336 evra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fascinantno kako uvek uspeju da prodaju osrednji proizvod za ogromne pare. 
 

Secam se “akcije” u Parndorfu kada su Porsche Design satove sa kvarcnim mehanizmom ljudi bukvalno razgrabili po cenama 200-300e sto je lep entry nivo automatika, ali bitan je znak.

 

Isto sam siguran da ce i ovaj zvucnik da pojede Bose sound colour bilo koje generacije, a razlika u ceni je 3 puta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...