Jump to content
FAS Goran
ikan989

K: krovnu antenu za Fiat Punto

Recommended Posts

Koliko se secam, skine se plafonjera i dolazi se do antene koju drzi jedan sraf sa unutrasnje strane ispod krova. Na tom srafu je kabl koji se ponovo stavlja uz sraf kad se stavi druga antena.

Sorry za off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

auuuu, sad mi se nesto i ne menja komplet taj deo, a kako se skida plafonjera, sada nisam siguran ali kod mene je samo ona plastika i sipka polomljena, onaj metalni deo je ostao na krovu, a kada pustim radio on najde neke lokalne stanice i fino se cuje, sada pitanje je, dal mora opet sve to da se skine i montira od pocetka ili mogu samo plastiku i sipku da nasrafim na ovaj nastaqvak sto je ostao... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti imas fabricki sproveden kabl do antene tako da ne moras drugi provlaciti do radio kasetofona ili nekog plejera. Plafonjeru ces skinuti vrlo lagano, imas u vlasnickom upustvu sliku kako se skida, treba ti 2 sekunde vremena za nju. Kad je budes skinuo videces da sraf i kabl stoje zajedno pricvrsceni na antenu. Odvrni taj sraf, kljuc ne mogu se setiti koji treba i skini komplet antenu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa znam, ali ovako izgleda bas bezveze izgleda, aj da su je bar nekako normalno skinuli, a ne ovako sve polomili, sad mi je zajebancija da sve menjam :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...