Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
milan81

Vojna vežba

Recommended Posts

Evo jutros me postar obradovao nosi plavu kovertu, reko sta je sada kad ono po cetvrti put za zadnje 5-6 god poziv za vojnu vezbu!

Bio sam intendant u vojsci i uvek ja, burazer i komsija idemo zajedno. Uvek je subota i uvek od 7 do 15h, ne vidim svrhu toga, cisto gubljenje vremena.

Ima li jos koga da je bio zadnjih par godina jer kom spomenem tu situaciju svi se cude pa me zanima ima li neke kazne ako se ne ode?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bas citam sada za neodazivanje kazna od 10-50000din i ili do 2 meseca zatvora,za sta?Tri puta sam bio,jednom sa posecenom rukom i 6 konaca(jedan Punto me rasece muski) i naterase me da ostanem kao sat vemena a u stvari ceo dan,aj bar da se vezba pucanje da se podsetimo pa i da sedis a ovako slusamo neke price za malu decu!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

u sacuvaj boze kakve gluposti,vala od kad sam dosao iz vojske vise me nisu zvali,cak ni ratni raspored nisam dobio

pa u nisu sad jedva ostale dve kasarne,nema ni vojnika,a oni oce neku vojnu vezbicu

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene zvali pre 10-ak godina da se javim na Majevicu,ja zaboravim i neodem.Ubrzo posle toga dodje opet čika poštar da se javim u vojni odsek,odem dobijem RR i vise me nisu zvali a bio sam u inače u VP.Ja bi rado išao kad bi bilo neko prangijanje:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo, sto se kazne tice, mogu da potvrdim, ko ne ode, odmah stigne poziv kod sudije za prekrsaje, prekrsen neki clan, po ne znam kom stavu, zakona o vojsci... :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam javio sta je bilo,bio sam na sat vremena,imao obaveza preko dana i reko aj da odem,oni me docekase,kao ti druze posto dobro kasnis(otisao sam u 12 a trebalo u 7)ti si za drugu smenu,reko Vazi,nista ono,od 30 poziva 11 su primili poziv ja doso 6ti i posle mene jos jedan,jedna podporucnica me odvela u restoran da mi pokaze serviranje hrane ustvari skuvala kafu,popismo kafu i ajde na blagajnu da nam plate putne troskove cca 150din,udarili pecat da smo bili-javili i toliko....Ja pitam glavnog sta se desava kad se ne odazovemo,kaze odmah salju MUP-u oni vas traze,krivicna prijava i kad vadite bilo koji dokument,necete moci da izvadite dok se ne plati kazna...od 20-50.000din!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa jbga,to vec ne znam,vidim ok ekipa u uniformi,uglavnom je sve isto kao prosla 2 puta kada sam bio!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...