TheWickerMan 905 Posted November 12 On 11/7/2023 at 3:24 PM, guli.nemanja said: 4. ja u tom meniju koji pokrecem na dugme pored dugmica za visinu svetala nemam nista oko blue&me.... I ne treba da imaš tu, nego u meniju na instrument tabli , kojem pristupaš preko dugmića na volanu. Tu povezuješ telefon na Blue&Me, podešavaš učitavanje foldera za muziku i slično. Fleš obavezno u FAT32 format, MP3 najbolje do 192 kbps. Quote Share this post Link to post Share on other sites
guli.nemanja 2 Posted November 12 Ne znam na koje dugme misliš Na volanu imam sledeće: sa leve strane "mute", "windows" , plus i minus sa desne strane imam : gore i dole, "src" i "slusalica" na windows dugme nista ne vidim da se događa, možda slušalica pomaže? src verujem da menja samo radio/aux/cd.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted November 12 @guli.nemanja Imas sve okaceno na forumu u sekciji sa uputstvima. Najbolje prvo procitaj: https://www.fiat-lancia.org.rs/Manuals/other/Grande_Punto_Evo/100020319.pdf Nista ne gubis ako probas da resetujes centralu BM (skidanjem konektora sa centrale ili kleme sa akumulatora na krace vreme). ili opet kazem, najbolje pogledati dijagnostikom sta se desava. Ako BM centrala uopste postoji i ako je povezana. Quote Share this post Link to post Share on other sites