silenci 2208 Posted July 13 Odlican je auto djulijeta,a ima nekih sitnih nedostataka,a Boze moj,ni mi nismo savrseni,al sto se tice dizajna,motora,tacnije MA i upravljivosti,tu je,jedna od najboljih u klasi 2 darkman14 and Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 538 Posted July 13 On 7/11/2023 at 9:36 PM, silenci said: Vec sam pisao,da musa ima dosta prednosti u unutrasnjosti u odnosu na djulijetu,musa je čvršca,bolje odradjena unutrasnjost,pa cak i kvalitetnija plastika,dok je djulijeta pomalo sva nezna unutra Ovo po meni nema veze sa istinom. :-) Musi mogu da priznam samo da ima vise mesta od Djulijete i da je znacajno prakticnija. Ovo da je plastika kvalitetnija nego na Alfi mi je realno smesno. Daleko je Djulijeta od nekog spec kvaliteta, ali je za Musu avion u svakom pogledu. Ovo je moje misljenje posto sam Djulijetu imao a Musa je i dalje u porodici. 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2208 Posted July 13 Po meni Musa ima odlicnu kvalitetnu unutrasnjost i koliko je moja musa presla i sta je sve zivo prevezla i dalje unutra nista ne zveci ni odzvanja,veoma je robusna i čvrsta sva plastika i obloge unutrasnjosti Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 648 Posted July 14 Lancia je uvek bila ispred fiata i ar po kvalitetu enterijera. Prosto, Lancia je uvek bila luksuzniji brend. 2 darkman14 and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4958 Posted July 14 Sve je to u suštini subjektivni osećaj. Teško je merljiv "kvalitet" plastike u enterijeru, ali je zato utisak koji odaje vrlo lako okarakterisati. Meni su i dalje vrh enterijera penasti materijali '90ih kod većine (premium) proizvođača, a konkretno Audi table, tapaciri vrata, i centralne konzole...nema dalje. 5 MiloshBg, ISV_01, knezevic76 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4796 Posted July 14 Ima do stanja, kilometraze itd..Moze da bude teska lesina da zvoni unutra krcka itd, a moze recimo da bude utegnuta kao od @skile86, ne pamtim da sam vozio Giu koja je bila toliko utegnuta i ususkana. Ljudi obično kupuju prve verzije sa ogromnom kilometrazom u polu raspadu za 6000e, normalno da ce biti losa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4958 Posted July 16 (edited) Kakva je prelepotica otišla bez da uopšte dospe u oglase... Edited July 16 by Ivan Sredjene slike 2 silenci and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3258 Posted July 16 @PremieRacing "Spolja gladac, iznutra jadac" 2 Decak Iz Vode and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2208 Posted July 16 (edited) sjajno izgleda,ima odlicnu opremu,al je model pre 2014te,al ako je sve ok,sjajna kupovina https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21977348/alfa-romeo-giulietta-16-mjtd?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 ova ima opasnu cenu,najvise jer se centralna fioka otvara,zato jer im je to mana ,pa i kod mene neradi Edited July 16 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 538 Posted July 16 (edited) Ovo je mislim osnovna oprema uz automatski menjac. :-) I automatsku klimu, sad videh. Edited July 16 by skile86 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18567 Posted July 16 On 7/14/2023 at 8:30 AM, MiloshBg said: Lancia je uvek bila ispred fiata i ar po kvalitetu enterijera. Prosto, Lancia je uvek bila luksuzniji brend. Ali ne može da se poredi Musa sa Djulijetom kao sto kolega silenci pise. Musa naspram Grande Punta a sa Djulijetom mozda Deltu ima smisla porediti. 2 silenci and Markoni Bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6266 Posted July 16 Ako uzmemo u obzir cene Đulijeta, kvalitet enterijera , pogotovo pre restajlinga, ne prati cenu. To je moje mišljenje na osnovu svega onoga što sam imao prilike da vidim.Sent from my 2203129G using Tapatalk 2 skile86 and Dash reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 538 Posted July 16 Mnogo su skupe preko, malo ih ima a ocigledno su jos uvek trazene. 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2208 Posted July 16 (edited) 48 minutes ago, Axic said: Ali ne može da se poredi Musa sa Djulijetom kao sto kolega silenci pise. Musa naspram Grande Punta a sa Djulijetom mozda Deltu ima smisla porediti. to stoji,al uporedio sam moju musu i djulijetu,nista djulijeta spec nema bolju i kvalitetniju unutrasnjost,kazem za moju djulijetu. Ove bolje opremjenje djulijete imaju sigurno boje materijale,pogotovu za sedista https://www.autoscout24.ch/de/d/alfa-romeo-giulietta-limousine-2018-occasion?vehid=10086744&accountid=60800&backurl=%2Fautos%2Falfa-romeo--giulietta%3Fyearfrom%3D2015%26fuel%3D14%26yearto%3D2019%26make%3D2%26model%3D15%26page%3D2%26vehtyp%3D10&yearfrom=2015&fuel=14&yearto=2019&make=2&model=15&page=2&vehtyp=10&eventLabel=vehiclePosition%3A24 | sortingOption%3Ano_sort&packageName=member%3Aas24_professional&sortingPosition=24 al je jeftina Edited July 16 by silenci 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6266 Posted July 16 Ma dobro, sedišta i još neke stvari zavise od opreme, i realno je da koža i štof ne mogu da se porede. Davnih dana kad sam gledao Musu za sebe, jurio sam ih u najjačoj opremi , bilo ih je malo i bile su baš skupe ali su bile tri koplja iznad od Musa u klasičnoj opremi što se tiče svega u enterijeru. Kad sam posle gledao Ideju, ona im ne može prići nikako.Meni je Đulijeta lep auto, bez obzira što se nekom ne sviđa prednji deo itd, meni je upravo taj prednji deo nekako šik Italijanski i realno u klasi je Best buy, pogotovo što su sad došle do izražaja zbog ovog ludila sa cenama. A na sve to lepa paleta motora i konjaže za svakoga po nešto, da ne govorim da se konkurencija tu nije nešto specijalno proslavila, pogotovo golfovi.Sent from my 2203129G using Tapatalk 2 silenci and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2208 Posted July 16 Meni se djulijeta uvek svidjala sa bio koje strane da je gledam,a i delta mi je sjajna,ja sam prvo detlu i gledao da kupim A sto kazes,neke muse u ful opremi i novije,pogotovu poltrona frau.mogu da se mere sa doosta skupljim autima Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6266 Posted July 16 Kod Delte mi se jedino je izdužen oblik ne sviđa, vizuelno mi deluje dugačko a usko, nisam gledao mere.Sent from my 2203129G using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15933 Posted July 16 6 hours ago, silenci said: ova ima opasnu cenu,najvise jer se centralna fioka otvara,zato jer im je to mana ,pa i kod mene neradi Kako bre Sinisa ne radi... Vidis da zjapi otvorena, znaci radi . Salu na stranu, meni je fascinatno da i kad mehanizam radi - uglavnom su zazori te kasete primetno ukrivo. Isto vazi i za poklopac osiguraca sa leve strane. Ne znam da li sam gledao neku restyle a da su im te plastike bile "u vinklu". Detalji, ali uz jos neke stvari i kvalitet pomalo bodu oci. A satro si sa tim modelom gadjao premium compact segment (tj. trebalo je da bude konkurencija Bebmabari kecu, A3, Mercu A klase) dok prica u kompletu to bas i ne prati. Sto naravno ni mene ne bi sprecilo da pazarim, pa da posle pi*anim u svojoj reziji. 4 hours ago, knezevic76 said: Kod Delte mi se jedino je izdužen oblik ne sviđa, vizuelno mi deluje dugačko a usko, nisam gledao mere. 10 cm veci Wheelbase u odnosu na Bravo, oko 18 cm duza, na istu sirinu. 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 648 Posted July 16 7 hours ago, Axic said: Ali ne može da se poredi Musa sa Djulijetom kao sto kolega silenci pise. Musa naspram Grande Punta a sa Djulijetom mozda Deltu ima smisla porediti. Poredio sam samo kvalitet enterijera. Generalno je lancia uvek bila ususkanija od ostatka zabarske autoindustrije. 2 Axic and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 140 Posted July 17 On 7/16/2023 at 10:01 AM, PremieRacing said: Kakva je prelepotica otišla bez da uopšte dospe u oglase... Gde si ti nahvatao fotke i ne koliko je cenjena,jel ti poznato? I neki generalni podaci o njoj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2208 Posted July 17 21 hours ago, Ivan said: Kako bre Sinisa ne radi... Vidis da zjapi otvorena, znaci radi . Salu na stranu, meni je fascinatno da i kad mehanizam radi - uglavnom su zazori te kasete primetno ukrivo. Isto vazi i za poklopac osiguraca sa leve strane. Ne znam da li sam gledao neku restyle a da su im te plastike bile "u vinklu". Detalji, ali uz jos neke stvari i kvalitet pomalo bodu oci. A satro si sa tim modelom gadjao premium compact segment (tj. trebalo je da bude konkurencija Bebmabari kecu, A3, Mercu A klase) dok prica u kompletu to bas i ne prati. Sto naravno ni mene ne bi sprecilo da pazarim, pa da posle pi*anim u svojoj reziji. 10 cm veci Wheelbase u odnosu na Bravo, oko 18 cm duza, na istu sirinu. to sam i misio,ovoj radi,al na mnogim djulijetama neradi,trebali su nekog tehnicara iz Srbije da dovedu,sigurno bi napravio bolje resenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
KrCicko 84 Posted July 18 On 7/16/2023 at 2:21 PM, silenci said: sjajno izgleda,ima odlicnu opremu,al je model pre 2014te,al ako je sve ok,sjajna kupovina https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21977348/alfa-romeo-giulietta-16-mjtd?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 ova ima opasnu cenu,najvise jer se centralna fioka otvara,zato jer im je to mana ,pa i kod mene neradi Cena jos malo kao da je kataloska za novu Nego, da li je neko postavljao krovni nosac na Giulietu? Mnogo malo ima na netu o krovnom nosacu na G... Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5576 Posted July 18 40 minutes ago, KrCicko said: Nego, da li je neko postavljao krovni nosac na Giulietu? Verovatno je isto kao na Bravu i Delti. Trebalo bi da postoji matica na karoseriji kod svakih vrata na koje se ucvrsti nosac. Originalni noasc prati liniju krova ka vratima i to je to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4958 Posted July 18 On 7/17/2023 at 11:35 AM, Decak Iz Vode said: Gde si ti nahvatao fotke i ne koliko je cenjena,jel ti poznato? I neki generalni podaci o njoj? Kod komš'e preprodavca. Video je drugi komšija koji je bio u procesu kupovine i kupio u tri minuta bez da ide u oglase. A nije za njega dovežena...usralo ga. 2013god., 2.0d 170ks, cca. 200hkm (malo preko toga, ali na satu naravno manje pošto je skinuto još u dolasku) i mislim da je otišla za ispod 7k eur. 1 1 silenci and Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 628 Posted July 18 Nece da moze za ispod 7000 jer u toj opremi a 2013 ce pre biti ispod 8000. Osim ako nije imala 400-500k km pravih e onda je moguce. Uostalom imate oglase posto su preko pa tamo neces naci za 7000 a gde su jos troskovi. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites