Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Roštilj, penali i vožnja Formula na stazi Hockenheim

Recommended Posts

hockenheim%201.jpg

 

Na stazi Hockenheim, Mercedes je ovih dana organizovao interesantan Media Day F1, u kojem su učestvovali ne samo poznati vozači, već i legendarni F1 bolidi. U sklopu priprema za veliki povratak F1 u Nemačku, tačnije na stazu Hockenheimring, Mercedes je organizovao poseban promotivni dan za predstavnike medija i svoje partnere. Pored ''srebrnih strela'' iz prošlosti, bile su tu i aktuelne zvezde iz Formule 1, čije bolide pokreću pogonske jedinice nemačkog proizvođača.

 

hockenheim%2011.jpg

 

Od aktuelnih vozača, bili su Nico Rosberg iz Mercedes F1 tima, Nico Hulkenberg iz ekipe Force India i Pascal Wehrlein, takmičar Manor Racinga, kojima se priključio bivši vozač F1, Christian Danner, a sada TV komentator…

 

 

Oni su, u ne baš idealnim vremenskim uslovima, na čuvenoj stazi, isprobali neke od starih bolida F1, ali i automobile, pa i kamione, a sve znakom ''trokrake zvezde''. Tako su tu bili legendarni modeli W25 i W196 iz 1934. i 1954. godine, kao i McLaren MP4/13 iz 1998. godine, kao i Mercedes AMG W05 Hybrid iz 2014. godine.

 

hockenheim%20111.jpg

 

Pored zabave na stazi, vozači F1 su odmerili snage i u, uslovno rečeno, šutiranju penala, na specifičan način uz pomoć automobila u driftu, vožnji kamiona na poligonu spretnosti, kao i kulinarskom majstorstvu u pripremanju roštilja. U svakom slučaju, bio je to dan za pamćenje!

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

ajd ovde,staza Hokenhajm,cuvena staza u nemackoj,Formula 4,italijanski sampionat,tu vozi i sin Mihaela Sumahera,Mik,greska u zadnjoj trci ga kostala titule,a koliko vidim glavni sponzor,ako ne i glavni dobavljac motora Abarth :clap:

 

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...