Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Kris Evans napustio Top Gear!

Recommended Posts

top%20gear%202016.jpg

 

Dao sam sve od sebe, ali to ponekad nije dovoljno, izjavio je Evans koji je bio izabran kao prvi i jedan od glavnih voditelja u novoj postavi serijala Top Gear nakon što je 2015. Džeremi Klarkson dobio otkaz.

Da se u ekipi najgledanijeg automobilskog šou programa događa nešto čudno bilo je jasno krajem juna kada je britanski tablodi San objavio da je druga zvezda emsije, Met Leblank, zapretio produkciji da će napustiti šou ukoliko Kris Evans ostane voditelj. ''On je šefovima BBC rekao da je izbor ili jedan ili drugi voditelj... Pitanje je ko ostaje, a ko ide'', pisao je San ističući da je Leblank već potpisao ugovor na dve sezone. Kako je tada navedeno, Leblank nije bio jedini kome je smetalo Evansovo ''ponašanje i arogancija'' na setu. Ipak, malo ko je očekivao da ćemo odgovor na pitanje ko ostaje a ko napušta Top Gear dobiti nakon samo nekoliko dana. Evans je svoju odluku da napusti serijal objavio na Twitteru: On je rekao da odlazi i da je dao sve od sebe da novi Top Gear uspe, ali da to nije bilo dovoljno. Ipak, za svoje kolege imao je samo reči hvale.

''Ekipa je više nego sjajna, želim im sve najbolje.'' Evans je saopštio i da ''nikad nije radio da ljudima koji su toliko posvećeni svom poslu, kao što je to bio slučaj sa Top Gear timom u proteklih 12 meseci''.

On je dodao da je njegova odluka da ode iz ekipe najbolje što je mogao da uradi u ovom trenutku kako bi pomogao emisiji u budućnosti. ''Ostaću veliki fan šou programa Top Gear, uvek sam to bio i uvek ću biti'', izjavio je Evans. Rekao je da će se sada posvetiti svojoj radio emisiji koju je vodio i pre nego što je došao u Top Gear tim. Nova, 23. sezona serijala Top Gear startovala je 29. maja, a novu ekipu voditelja (umesto Klarksona, Hamonda i Meja), pored Evansa i Leblanka, sačinjavali su Kris Haris, Nemica Sabine Šmic, nekadašnji vlasnik istoimenog tima Formule 1, Edi Džordan, novinar Rori Rid - i tajanstveni test vozač Stig, kao jedini prostali član stare postave. Međutim, već posle prve emitovane epizode pojavili su se problemi jer je gledanost bila značajno manja nego prethodnih sezona (4.3 miliona gledalaca u Velikoj Britaniji). Pad gledanosti se nastavio, pa je poslednju epizodu, emitovanu u nedelju 3. jula, posmatralo svega 1.9 miliona ljudi.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najpametnije sto je mogao da uradi...

Mislim da su producenti pogresili sto su se odlucili za istovetan format emisijie sa vecim brojem voditelja, da bi show bio zanimljiviji valjda,

sto je po meni a i po statistici gledanosti totalni promasaj.

Stari trio je imao nesto sto retko ko na tv-u ima, harizmu, znanje, humor i balls da kazu ono sto misle, sto su gledaoci sirom sveta i podrzali i prepoznali kroz dugi niz godina emitovanja...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steta sto su gotivne likove (Sabine, Joey, Chris Harris) potrosili na nesto sto je trebalo da lici na nesto sto je bilo JAKO dobro i uspesno, a nije ni blizu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neka im ova sezona bude ''čistilište'', a onda od sledeće treba i da ostave samo Sabine, Joey, Chris Harrisa i fajront. Joey glavni u studiju, može da mu bude dodat Jordan jer ionako ne zatvara :) a ima dosta znanja i iskustva. Kao Mej, samo sa više iskustva oko automobila. Treba da izbegnu zamku upadanja u šablon po kome je rađen Fifth Gear, da se ne pretvore u isto to samo sa više keša za izbor lokacija snimanja, jer...kao što znamo, Fifth Gear je završio karijeru pre nekih mesec dana:

http://www.autoblog.com/2016/05/25/fifth-gear-canceled-tiff-needell/

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bivši voditelj Top Geara pod policijskom istragom

 

chris%20evans.jpg

 

Glavni voditelj Top Geara Chris Evans odlučio je da se povuče nakon samo šest snimljenih epizoda kultne britanske emisije o automobilima. Prvo se činilo da su glavni razlozi oštre kritike i drastičan pad gledanosti. Ipak, u međuvremenu se pojavila nova, prilično uznemirujuća vest. Naime, samo nekoliko sati pre nego što je dao ostavku, britanska policija je potvrdila da je Evans pod istragom zbog optužbe za seksualno napastovanje. Sve je 23. maja prijavila žena koja tvrdi da se napad desio 90-ih godina. Britanska žuta štampa je izvukla još Evansovog ''prljavog veša'', poput onog da je svojevremeno pipao koleginicu i da se jednom prilikom u potpunosti skinuo u redakciji. Evans je negirao sve optužbe i tvrdi da je reč o ''lovu na veštice''. Istraga londonske Metropolitan policije verovatno će razjasniti situaciju.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...