Sting 0 Posted June 30, 2016 E, pa drugari, krajnje je vreme da i ja predstavim automobil koji sam jurio duze vreme, i pre neke dve godine uspeo konacno da dodjem do njega. Potrosilo se nesto vremena, novca i nerava da se srede neki nedostaci kojih je bilo, ali obzirom na sve sto ovaj automobil pruza, bez obzira na godine, vredelo je. Naravno, sve je islo mnogo brze i lakse uz nesebicnu pomoc ljudi sa "Fiat-Lancia club Srbija", hvala svima jos jednom! Evo i par slika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted June 30, 2016 Svaka čast na primerku Theme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sting 0 Posted June 30, 2016 Hvala. Trajala je ta potraga prilicno dugo, Boga mi. Kao sto i sam znas, i nema ih bas mnogo kod nas. Ima jos nekih sitnica, da se srede, u glavnom estetskih, ali nista toliko bitno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Iceman312 0 Posted July 2, 2016 Koliko ove Theme brutalno izgledaju, sacuvaj boze. Nek te sluzi dugi niz godina u zdravlju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosovic 0 Posted July 2, 2016 Da li je bila turbo pa ubačen atmo motor, ili je baš bila uvek atmo? Prvi "divlji" auto (po snazi) koji sam vozio je Thema turbo od mog asistenta s faxa. On je imao 2, obe turbo. Jednu je prodao i počela je da šeta po Vojvodini i Srbiji, pa mi nekako i liči na nju. Malo ih je uopšte više u voznom stanju, a tek ih na oglasima nema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sting 0 Posted July 2, 2016 (edited) Ja sam je uzeo sa atmosferskim motorom. Sve je moguce, mada meni ne deluje da je ranije bila turbo. Ova plocica "16v turbo" je bila kad sam je kupio, po prici bivseg vlasnika, i on je postavio iz zezanja. Posle sam je skinuo bas zato sto nije turbo, nerviralo me. Edited July 2, 2016 by Sting Quote Share this post Link to post Share on other sites