Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Noć u kojoj je sve moguće!

Recommended Posts

https://www.fiat-lancia.org.rs/pictures/PartneriKluba/FAS/moguca.jpg

 

Night of Miracles - 25 sati neočekivano atraktivnih ponuda modela FCA Grupacije

 

Sledećeg petka, počev od 17.juna u 17h pa sve do subote, 18.juna do 18h, u svim prodajnim salonima FCA Srbija očekuje vas 25 sati neprestane zabave i neočekivano atraktivnih komercijalnih ponuda koje će biti važeće samo tokom trajanja Night of Miracles.

Pozivamo vas da posetite naša prodajna mesta i uverite se da su čuda moguća!

 

potpis.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

fca%20nm.jpg

 

Budite deo noći u kojoj se dešavaju čuda i uverite se da je sve moguće u magičnoj noći od 17. do 18. Juna u svim Fiat, Alfa Romeo i Jeep salonima - Očekuje vas 25 sati čudesne ponude u okviru #NightOfMiracles

Prava prilika da kupite vozilo iz programa FCA Srbija po izuzetnim uslovima samo za vreme trajanja #NightOfMiracles.

Promo cenovnik za Night of Miracles:

http://www.fiatakcija.com/night-of-miracles/the-night-of-miracles-promo-cenovnik.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiatovi automobili po najnižoj ceni u Evropi

 

133896-fiat%20500%208.jpg

 

Kako prenosi RTS, želeći da pospeši kupovinu i na našem tržištu, kompanija Fiat organizuje dvadesetčetvoročasovnu akciju u kojoj će građani Srbije moći da kupe vozila po najnižim cenama u Evropi. Samo dan i noć imaju da se odluče oni koji bi da kupe novo Fiatovo vozilo. Ta ubrzana akcija sprovodi se samo u zemljama gde Fiat ima fabrike, a već je organizovana u Poljskoj gde se proizvodi Fiat 500. 

''Zamislili smo 24 časa prodaje i zabave kod svih ovlašćenih dilera u Srbiji. U toku ovog perioda moći ćete da kupite Fiat 500L, a da ne morate da date automobil na reciklažu sa većim paketom opreme ispod 10.000 evra. Pogodnosti dajemo i za kredite, pa rata sa 98 evra pada na 89 evra. Postoje hiljade kombinacija, a na primer Fiat 500 moći ćete da kupite za 10.000 evra sa staklenim krovom i velikim paketom opreme, a u Evropi on košta i do 14.000 evra'', kaže komercijalni direktor ''FCASrbija'' Umberto Janučeli.

Od jula se ukida reciklaža za Fiatova vozila. Popust od 2.500 evra za uništavanje starog vozila neće više važiti. ''Fiat i do sada nije koristio subvencije države za reciklažu. Jednostavno to smo snosili iz svojih marži. Ne možemo više samo mi jedini na tržištu da snosimo cenu reciklaže. Nadamo se da će za sve uvoznike doći neki podsticaj od države jer su nam potrebni novi i ekološki čisti automobili'', dodaje Janučeli. 

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio danas u AK Kole, ne mora da se čeka petak. Odmah mogu da se kaparišu autima 500€! U ovom cenovniku su izvučeni samo najinteresantniji paketi, popust važi i za ostale. Na primer, 500l, 1.4 120ks, pop star je 12500, a lounge 13500€. Uz sve aute se dobija metalik boja, jedino ne ide bicolore! Rata za popstar je 124, a za lounge 135€, na sedam godina, tako da počinjem da se lomim!

Inače HB Tipa neće biti do jula, a izložbeni primerak limuzine daju 500€ niže!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno, vrlo zanimljiva akcija. Renegade Limited sa 29K na 22K, sto je popust od 7K evra. To bi trebalo da bude 4WD verzija, ali ne znam da li je sa manualnim ili automatskim menjačem. Ako je sa automatskim menjačem, onda je to pravi pogodak. Neverovatna cena. Da imam keša otrčao bih da ga kaparišem :D

 

Edit: 

Mada sada kad gledam detaljnije, nešto se ne poklapa. Na popustu za 22K evra ispada da je model od 120 KS. Koji u regularnom cenovniku košta 24,890 € a ne 29.425 € kako piše u the night of miracles cenovniku. Opet neko muljanje sa cenama. 

Edited by Deda Jung
U svetlu novih dokaza...

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa naravno da se tako pravi "popust" dignes cenu i napises popust 20% a u sustini je 2%

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Zhorz

 

Treba pažljivije pogledati opremu koju ima Renegade Limited 1.6 MJet koji je u cenovniku tokom ''Night of Miracles''.

 

Jeep Renegade 1.6 MJet koji redovno košta 25k evra koji je pomenuo @Deda Jung sa paketom opreme Limited ima:

- alu felne 17-ce sa gumama 215/60

- hromirani izduv i krovne nosače

- 7 inča displej

- automatsku dvozonsku klimu

- senzor za upozorenje protiv prelaska u suprotnu traku

- zadnje parking senzore

- prednju masku sa 7 proreza u srebrnoj boji

- sistem za sprečavanje čeonog sudara

http://jeep.akkompresor.rs/jeep-vozila-putnicka-detalji-8-Renegade

 

Renegade Limited 1.6 MJet u cenovniku ''Night of Miracles'' ima bolju opremu, tj.:

- ima 18-ce alu felne umesto 17-ca

- zadnju parking kameru umesto zadnjih parking senzora

 

Plus ima:

- navigaciju

- zatamljena stakla pozadi

- automatsko pranje farova

- električni krovni otvor

- prednje parking senzore

- senzor za kišu

http://www.fiatakcija.com/night-of-miracles/the-night-of-miracles-promo-cenovnik.pdf

 

Zato njegova (tako opremljenog Renegade Limited 1.6 MJet) redovna cena nikako ne može biti 25k evra, nego 29.5k evra koliko i piše u cenovniku ''Night of Miracles''.

Dakle, uzmemo Renegade 1.6 MJet Limited sa redovnom cenom od nepunih 25k evra, ali mu stavimo veće točkove, kamere, više senzora, stavimo šiber, navigaciju...i sa redovnih 25k evra ode na redovne cene od skoro 30k evra. I, onda ta cena (tako dodatno opremljenog Renegade Limited) pada na 21.990 tokom noći u kojoj su čuda moguća. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma koliko kosta 500L 1.4 sa Uconnectom podizacima svih stakala i diskovima na svim tockovim? I naravno produzenim sedalnim delom.

Mani me auta od 20,000€.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha, znači ovo nisu standardni paketi opreme već neki napucani Limited. Treba gledati sitna slova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prošetao sam se do dilera da vidim da li su čuda moguća. Kako mi rekoše ideja ove akcije je da se ponudi jači paket opreme po ceni nižeg paketa. I to je super. Zavisno od paketa, popusti mogu da budu veoma lepi, po par hiljada evra. Na upit može se dobiti kompletan cenovnik, koji za razliku od onog sa mini-sajta obuhvata sve kombinacije motora i paketa.

 

Npr najjeftiniji 4WD (2.0 MultiJet) Renegade je sa 26090 snižen na 21890 €.

 

500L Lounge, biju ko ga neće koliko je jeftin :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio sam u petak u AK Kole i poručio 500L Lounge 1.4, 11.420e, zelena metalik gratis. U tom paketu ima i zadnje parking senzore iako se to ne vidi iz cenovnika.

Poručio sam paket sa naslonom za ruku i lumbalnom podrškom, felne 17" dijamant-crna kombinacija, električnu panoramu i da mi AK Kole ugradi TNG uređaj. Sve ukupno 13240e. Čekam sad da odobre kredit, valjda neće biti problema. Jedino me brine što mi je prodavac rekao da se priključak za gas nalazi na donjem delu branika "diskretno postavljen" pa sam molio ako može da se ugradi pored ovog za benzin i da šrafim adapter svaki put kad sipam. Kaže videće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za te pare su meni nudili Tjet, lounge, bez paketa dodatnih! Bez elektro panorame, dijamant felni, lumbalne podrške... A naslon za ruke je baš...loše, da ne kažem jadno, urađen! Bilo, kako bilo, svako od nas ima druge afinitete. Hvala našoj vladi, pa nisam iskalkulisao kredu, jerbo bih sada čupao kosu zbog udara grada! (a u velikom deficitu sam sa kosom!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ova promo akcija je posebna prodajna kampanja koja se organizovala u svim državama gde Fiat, odnosno FCA ima svoju fabriku:

 

On 6/15/2016 at 5:06 AM, neshaoct said:

Ta ubrzana akcija sprovodi se samo u zemljama gde Fiat ima fabrike, a već je organizovana u Poljskoj gde se proizvodi Fiat 500. 

 

Nije ništa ova akcija posebno za SRB, niti ima veze sa bilo kojim novim modelom. Fiat 500L će se praviti još par godina jer na jesen u prodajne salone dolazi ''restajling'', a ti modeli obično potraju na tržištu 2-3 godine, pa treba očekivati i takav neki vremenski okvir za aktuelnu generaciju Fiata 500L.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nosivost kod Citroëna je jako mala – samo 423 kg. Roomster može da podnese tek 444 kg, a B –Max 480 kg. Nosivost FIata je 503 kg, što je odlično, ali Meriva je ovde ipak najbolja sa 535 kg.

 

da li je ovo tachno ? ( za "merivu")

 

pozdrav!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...