Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Dule 021

P: Lancia Lybra 1,9JTD SW 2004

Recommended Posts

Na prodaju je ova Lybra koju sam prodao skolskom drugaru pre godinu dana i koja je zaista bila u odlicnom stanju a dokaz je to sto smo isli da pregledamo jedno 10-tak i nijedna mu nije legla ali kad je video moju koja je tek izasla iz carine odmah je odreagovao a poucen prethodnim iskustvom jer su i on i njegov otac kupili od mene vise automobila.

Nema vremena  da se posveti prodaji jer ustaje jako rano (4h) i dolazi kuci tek u 17h tako da je  zamolio mene da mu pomognem u prodaji.
On je takav i voli da menja kola iako jako malo km prelazi jer je vozac gradskog autobusa i nije mu bas milo da hvata volan i posle radnog vremena ali automobile voli.
Razlog prodaje je kupovina jednog ,takodje nekad mog,BMW 320d a nikad nije imao BMW i zeli da ga ima.
Na Lybri je uradjeno sledece:
-veliki servis sa Ricambi delovima i vodenom pumpom (200e)
-ugradjena je nova plivajuca remenica alternatora (40€)
-promenjeni silen blokvi nazad i prednja upornica (45€)
-stavljene odlicne letnje gume iz 2014 godine (120€+ balans i montaza)
-ociscen EGR ventil (u mojoj reziji)
Sve ovo kad saberemo dobije se cifra od nesto jace od 400€ i to je sve radjeno kod mojih majstora pa je bilo jeftinije kao i sama nabavka delova inace bi cifra bila jos veca.
Auto je spreman za voznju i svi ovi radovi su odradjeni pre tacno 2000 km tako da onaj ko uzme ovaj auto ima samo da ga prepise i registruje na svoje ime.
Od opreme ima automatsku klimu,centralnu bravu,el.podizace stakala x 4,air bag x 6,ABS,fabricku muziku,alu felne 15",maglenke,el.podesive retrovizore...
Uz auto se dobijaju dva kljuca.
Auto je registrovan do 9.Juna te stoga moze da se ovaj auto dobije za 3000 a na oglasima ce se traziti 3200.
Napominjem da je na autu sve ispravno i da nema da se ulaze nista u duzem periodu jer auto je presao pravih i garantovanih 200601 km.
On moze i da produzi registraciju ali je onda cena veca a prepis je obavezan zbog njegovog posla koji ne sme da trpi zbog eventualnih prekrsaja novog vlasnika.
Kontakt telefon je 063-10-20-110 a ukoliko zelite licno da pricate sa njim onda vam mogu dati njegov broj ali ga morate zvati posle 17h jer tad dolazi s posla.
Evo i slika samo opranog auta.

 

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

20.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ode Lybra.

Zvao covek na preporuku  i poslao svog prijatelja  da pregleda auto a on inace vozi  Lybru.

Kad je video i provozao samo mu je javio da je auto duplo bolji nego njegova Lybra i ovaj je dosao  i video a zatim smo predali zahtev za kredit u banci. Javili su da je odobren tako da u ponedeljak dolazi da potpise  i da preuzmemo pare a on da tera  jednu od boljih Lybri sto sam ja dosad video.

A sto se tice JTD motora  eto ta Lybra ima 200k km a u poredjenju sa jednim Stilom sto sam ga juce dobio a koji ima neverovatnih 94k km  nema nikakve razlike u radu niti kako vuce auto ili bilo sta drugo da se uporedi -sve je isto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"-veliki servis sa Ricambi delovima i vodenom pumpom (200e)" @Dule 021 ti si bog! :) ricambi znaci rezervni dijelovi na It. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Zan Batist said:

"-veliki servis sa Ricambi delovima i vodenom pumpom (200e)" @Dule 021 ti si bog! :) ricambi znaci rezervni dijelovi na It. :D

U zargonu..kada hocemo da kazemo original...kazemo ricambi....to je zargon. Kao gedora za alat, uzrok su stara pakovanja Fiat OEM delova su bila cela prekrivena natpisima Fiat ricambi originali....i jbg...ostade...

Share this post


Link to post
Share on other sites

velikodusno od vas Gorane, nema sto... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...