Jump to content
Sign in to follow this  
nstyner

Velika nagrada Novog Sada 2016/2017

Recommended Posts

Hoće neko dolaziti u nedelju na trke?Ja i kolega Shole idemo i ako nahvatamo mesta locirani smo na brdu kada se vraćaju sa pravca!

Share this post


Link to post
Share on other sites

001.JPG002.JPG003.JPG

005.JPG006.JPG007.JPG

008.JPG009.JPG011.JPG

013.JPG014.JPG015.JPG

017.JPG018.JPG019.JPG054.jpg

 

Bilo bi više slika ali mi je pukla baterija i na telefonu i na aparatu, za neverovati :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nešto sam načuo da se Mišeluk vozi 03-04.06,jel zna neko nešto o tome preciznije?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je najpreciznije moguće  :D

Vozi se druga trka šampionata na kružnim stazama, Velika nagrada Novog Sada - Mišeluk, 03 i 04 Juna.

 

Prva (dupla) je vožena sad za vikend, 20 i 21 Maja na Beranovcu, Kraljevo. Dosta je slupavanja bilo ali će se većina popraviti. Samo Toške kaže da ne može da stigne, što zbog volje, što zbog vremena... Tako da SP ostaje bez ozbiljno konkurentne Honde.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prođe i ovaj, jubilarni 35 Mišeluk...

 

Organizacija standardno dobra, ali su takmičari i publika podbacili. Zbog malog broja takmičara u ostalim klasama, SVE osim Yugica je bilo zgurano u jednu diviziju. 6 klasa, neke i samo sa po jednim autom, su bile u prvoj trci dana. Ko je znao šta gleda i kako da gleda, bilo je dobro. 

Druga trka prelepe ali dosadne Fiće, jedva dočekasmo da okrenu propisanih 10 krugova. 

Treća trka mali N, nacionalna klasa. Dobra ali dosadna. Razudili se posle 5 kruga k'o hrvatska obala. 

Poslednja trka dana definitvno najbolja. Popularni "hibridi". Posle par krugova Davidovski na kočenju pred 8 krivinu (na povratnom pravcu, ka tunelu) obilazi dvojicu i izbija na prvo mesto. Uspešno je odolevao do samog kraja. Ozbiljna borba za 2 i 3 mesto se vodila do poslednje krivine zadnjeg kruga. 

Kako su vozači prošli cilj, kao da je neko dunuo u pištaljku i publika je nestala... Ostali su samo organizatori da sa teškom mukom skupe sve i već oko 17h kao da ničega nije bilo.

 

Ostali su samo ofarbani ivičnjaci da klincima i nabedjenim noćnim trkacima daju osećaj trka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yugici ostali i ostace najbolji na kruznim stazama po duelima,pravo trkanje,a ostalo znaci jad i beda,a kako je to bilo pre 10ak godina dok je bio ST, dok je Duca Borkovic vozio hibrid a usce bilo puno gledalaca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još jedno uspešno izdanje Mišeluka

 

miseluk%203.jpg

 

Treća trka drugog takmičarskog vikenda šampionata Srbije na kružnim stazama, održana na uličnoj stazi Mišeluk još je jednom je potvrdila da dobra ekipa i u pomenutim uslovima i te kako može da odgovori zahtevima organizacije, tačnije da prati satnicu. Četiri divizije počev od podneva pa do 15h kada je vreme ručku, prodefilovalo je pun gas ispred po rečima pojedinaca ne baš preteranog broja posmatrača. U velikoj diviziji bez mnogo napora, gotovo rutinski slavio je Dejan Stojković, dok je drugi bio Darko Božilović. Najviše neizvesnosti viđeno je u klasi 3, a prosipanjem ulja u prvoj trećini trke Dragan Lukić dodatno je uklizao stazu. Ceh je nekoliko krugova kasnije platio Dragan Filipović. Pre vremena trku su završili Uroš Brkić i Aleksa Radojković. Popularne fiće bile su više nego zanimljive za gledanje tokom osam krugova koliko je predviđeno Pravilnikom da voze takmičari u nekadašnjoj nacionalnoj klasi. Mali N u ovom izdanju nije bio toliko napet, neizvestan i uzbudljiv. To svakako ne umanjuje napore koje su ulagali golobradi mladići tokom 15 krugova… Hibrid je pak briljirao i bio šlag na torti 35. po redu na Mišeluka. Tri puta po pet jugića juracalo je na periferiji Srpske Atine. Najviše sreće, ali i umeća imao je Viktor Davidovski.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×