Tadej 355 Posted September 2, 2016 Nasao sam na KP tablu sa prekidacima i plavom pozadinom i RADI ! Doduse samo vozacevo staklo, ali i to je ok Na jednoj slici se vidi i razlika na samoj ploci Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedjabj 16 Posted September 2, 2016 Ja sam našao na kupujemprodajem. Verujem da prodavac nije ni znao da ima razlike između plavog i belog prekidača. +1 Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted September 2, 2016 Ima ih i sa zutom pozadinom, ali do sad sam samo jednom vidio na jednom mk2b 1.9 jtd hgt sto je dovucen iz Engleske za dijelove tako da ne znam sta ta sa zutim radi Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pilauda 3 Posted September 3, 2016 Ako nije tajna po kojoj ste ceni nabavljali te prekidače, ja sam našao neki lik mi nudi za 2000 din, nešto mi to mnogo Sent from my Sony Xperia Z5 Compact Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedjabj 16 Posted September 3, 2016 Ja sam kupio za 500 din.U Beogradu,preko KP.Decku je ostao taj deo i nije ni znao da ima automatiku na vozacevom staklu.Ono sto sam odmah primetio je da je deo osetno tezi. Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted September 3, 2016 pa sto ne promjenis tu tablu i stavis onu sa okretajima ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadej 355 Posted September 3, 2016 Ako mene pitas, zato sto je VAN :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted September 4, 2016 On 9/2/2016 at 3:55 PM, DinoG said: Ima ih i sa zutom pozadinom, ali do sad sam samo jednom vidio na jednom mk2b 1.9 jtd hgt sto je dovucen iz Engleske za dijelove tako da ne znam sta ta sa zutim radi Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk Možda taj automatski otvara i zatvara desni prozor, s obzirom da je za englesko tržište? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted September 5, 2016 Moguce, bilo mi puno dati 20€ da saznam haha Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa_NS 54 Posted December 10, 2016 (edited) Žutu (odnosno žućkasto-belu) sam imao ja u svom Classicu - danas sam je izvadio i zamenio onom sa plavom pozadinom: Ne radi ništa specijalno plus nije imala ni prekidač prednjih maglenki. Evo kako sada sve radi kod mene (sa plavom):https://youtu.be/8RMVsWfZ9kQ Edited December 10, 2016 by Sasa_NS Quote Share this post Link to post Share on other sites