Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Fiat 500L uvek ispred svih

Recommended Posts

Fiat 500L meri vreme na predstojećem maratonu

 

IMG_0531.jpg

 

Četrvrtu godinu zaredom, FIAT je prisutan na trci kroz Beograd! Naime, ovogodišni maraton koji se održava 16. aprila u Beogradu predvodi upravo model Fiat 500L koji meri vreme učesnicima trke. Kao tehnička podrška, četiri automobila Fiat 500L će povesti maratonce do samog cilja. Na samom cilju, ispred hotela Moskva na Terazijama svi zainteresovani će biti u prilici da se bliže upoznaju sa modelom kao i trenutnim komercijalnim ponudama. Upravo tu, na FIAT info pultu u srcu Beograda, svi potencijalni kupci koji ostave svoje podatke i odigraju zabavnu igricu osvojiće i zanimljive nagrade.

 

IMG_0541.jpgIMG_0529.jpg

 

Model FIAT 500L s ponosom se proizvodi u našoj fabrici u Kragujevcu. Ovaj MPV (multi purpose vehicle), model svojim karakteristikama, dimenzijama i raznovrsnim paketima opreme predstavlja idealan izbor za porodicu i sve njene svakodnevne potrebe. Model ima tri izvedbe, Fiat 500L, 500L Trekking kao i najgabaritniju verziju 500L Living sa sedam sedišta. Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u Srbiji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.

 

potpis.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...