neshaoct 9664 Posted March 20, 2016 (edited) Od 07.07.2018. članovi FLCS više nemaju popust na Fiat otpadu u Inđiji. Specijalizovani otpad za italijanska vozila bavi se prodajom originalnih polovnih delova za Fiat, Alfa Romeo i Lancia automobile. Ono po čemu smo postali prepoznatljivi je veliki izbor auto delova, najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i efikasnost i odgovornost u radu. Nakon godina provedenih u poslu sa rezervnim delovima, razvili smo efikasan sistem prodaje po kome nas mušterije prepoznaju kao najpouzdaniji izvor snabdevanja. Zahvaljujući velikom lageru auto delova, kod nas ćete sigurno pronaći sve što je potrebno za Vaš model automobila. Nudimo kompletan asortiman rezervnih delova za vozila marke: - FIAT: Bravo, Brava, Marea, Punto, Croma, Stilo, Multipla, Seicento, Palio, Grande Punto, Doblo, Panda, Ulysse - ALFA ROMEO: 156, 147 - LANCIA: Lybra, Ypsilon Naš prodajni asortiman bazira se na originalnim polovnim delovima za vodeća italijanska vozila. U ponudi imamo delove koji se tiču: - mehanike - elektrike - elektronike - limarije - enterijera - svetlosne grupe - stakla - felne i gume Svojim kupcima nastojimo da stavimo na raspolaganje kvalitetne i pouzdane auto delove koji će produžiti vek trajanja njihovom automobilu i obezbediti im udobnost u toku vožnje. Ukoliko određene delove trenutno nemamo na našem lageru, izvršićemo porudžbinu istih i nabaviti ih za Vas u najkraćem mogućem roku. Takođe, u saradnji sa kurirskom službom, obezbeđujemo isporuku delova na željenu adresu. Inđija, Vinogradarska 34 Predrag 062/554-380 Nenad 063/8419-572 Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju popust prilikom kupovina delova. Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja na koja će odgovarati zaposleni preko korisničkog naloga pedja.indjija ================= Od 07.07.2018. članovi FLCS više nemaju popust na Fiat otpadu u Inđiji. Edited July 20, 2018 by neshaoct dodata napomena o popustu Quote Share this post Link to post Share on other sites
jure 6 Posted March 20, 2016 Konacno da se i Pedja pojavio na FLC. Extra čovek i veoma fer i posten prodavac kakvi se mogu nabrojati na prste i to jedne ruke. Pozdrav za Pedju i ekipu od Jura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitrijus 3 Posted March 20, 2016 Stolarove ruke... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 186 Posted March 20, 2016 Svaka cast, najjači u Srbiji Quote Share this post Link to post Share on other sites
IlijaGM 5 Posted March 20, 2016 Skoro sam narucio neke sitnice od njih,uvek max korektno i sa ok cenom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted March 20, 2016 Aj da otvorim pitanja.... Lancia Lybra SW plastični prag gepeka i one dve bočne plastike koje se nastavljaju na njega, da li ima i koja je cena. Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedja.indjija 0 Posted March 20, 2016 E ljudi hvala Vam svima na pohvalama! Ja mislim da imam te plastike za Lybru moram sutra proveriti, 500 dinara su po komadu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted March 20, 2016 Pre neki dan sam zvao za Novi Bravo za kozna sedista . Ako stignu molio bih za obavestenje i cenu. Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedja.indjija 0 Posted March 20, 2016 Nemam sad za novi Bravo ako stignu, javljam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DaliborLazarevic 4 Posted March 20, 2016 @pedja.indjija Care imas li za Fiata stila 1.9 JTD koji je 2004 godiste levo stop svetlo ali treba mi kuciste ono za sijalice ne komplet .Znaci samo ono gde se stavljaju sijalice za levu stranu. I imas li poklopac za akumulator I naravno cene me interesuju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted March 20, 2016 13 minutes ago, pedja.indjija said: E ljudi hvala Vam svima na pohvalama! Ja mislim da imam te plastike za Lybru moram sutra proveriti, 500 dinara su po komadu. Hvala. Očekuje pozitivan odgovor i nadam se da u cenu tih plastika ulaze i šrafovi koji ih drže pošto mi i oni fale! Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedja.indjija 0 Posted March 20, 2016 14 minutes ago, DaliborLazarevic said: @pedja.indjija Care imas li za Fiata stila 1.9 JTD koji je 2004 godiste levo stop svetlo ali treba mi kuciste ono za sijalice ne komplet .Znaci samo ono gde se stavljaju sijalice za levu stranu. I imas li poklopac za akumulator I naravno cene me interesuju. A koliko vrata je Stilo? Poklopac je 1500 dinara, ali njega nemam sad, biće za par dana. @Markobgd naćiću šrafove, samo sutra da vidim da li imam te plastike pa javljam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pilauda 3 Posted March 20, 2016 Skoro sam bio i kupio jednu stvar, na zalost nema beli entereijer za punta ali valjda ce dobiti sve pohvale za decka, sto je najvaznije povoljne cene Quote Share this post Link to post Share on other sites
DaliborLazarevic 4 Posted March 20, 2016 @pedja.indjija Kada ja zaboravim napisati stilo je sa 5 vrata Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedja.indjija 0 Posted March 20, 2016 @DaliborLazarevic nemam sad to za 2004. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted March 20, 2016 Alfa 156 1.9jtd 2001 sw Suspleh Poklopac maglenke levi na zadnja vrata? Da li imas i cena koja je. Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
majkicbane 58 Posted March 20, 2016 Trebao bi i meni poklopac za zadnju levu maglenku Stilo 5 vrata. I ova plastika oko dugmica manuelne klime, ali u crnoj boji, ne ova kao kod mene što vuce na plavkasto? Naravno, da bude fino ocuvana I ja sam iz Nisa kao i Buca pa bi mogli da pravimo neku cenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 186 Posted March 20, 2016 Ja sam već naručio preko fejsa, pa kad ti stigne neki abarth, ručica menjača samo za mene preko veze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted March 20, 2016 Trebao bi i meni poklopac za zadnju levu maglenku Stilo 5 vrata. I ova plastika oko dugmica manuelne klime, ali u crnoj boji, ne ova kao kod mene što vuce na plavkasto? Naravno, da bude fino ocuvana I ja sam iz Nisa kao i Buca pa bi mogli da pravimo neku cenu Moglo bi na jednu posiljku Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefankmn 164 Posted March 20, 2016 (edited) Pedja da li imas plastiku koja se kaci pozadi na zadnji stub i deo koji drzi dasku gepeka / Fiat stilo 3v. Na slici se vidi deo na desnoj strani. Meni treba leva strana. Da li imas i koja je cena, hvala Ukoliko imas pogledaj posto je kod mene izgleda pukla ta plastika na jednom delu ( kao sto ke obelezen na slici), vidi kako je kod tebe. Da znam dal je uopšte to problem kod mene Edited March 21, 2016 by stefankmn Quote Share this post Link to post Share on other sites
jure 6 Posted March 21, 2016 Imas li rashodovanu navigaciju za Stila Treba mi maticna ploca od CN+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedja.indjija 0 Posted March 21, 2016 Proveravam vam sve to i javljam za pola sata Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedja.indjija 0 Posted March 21, 2016 (edited) @Markobgd pogledao sam nemam sad te plastike, mogu ti javiti kad stignu za kojij dan. @Buca Tipo šuspleh sad nemam, stop sa maglenkom imam 1000 dinara je. @majkicbane leva maglenka je 1000 dinara i ona plastika 500 imam obe @jure nemam sad nijednu rashodovanu a zovem te kasnije za one delove, posle 17h @stefankmn imam, kompletan taj nosač daske je 1000 dinara Edited March 21, 2016 by neshaoct popravio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted March 21, 2016 Ako se na mene odnosi prvo navedeno javni mi kad budu plastike. Ne vidi se koga navodiš samo se vidi @ Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites