EDO_SA 0 Posted February 13, 2016 Posto sam predstavnik ITALO NATION WORLDWIDE kluba za Balkan, odlucili su predsjednici da naprave prepoznatljivu odjecu za clanove navedenog kluba Prvo sto je uradjeno su dukserice sa logom kluba ostale stvari do ljeta ce biti takodje napravljene Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 13, 2016 Cudi me da ti Nesa nije napravio nesto slicno posto si bio predstavnik FLCS za Bosnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13180 Posted February 13, 2016 FLCS nisu iluminati kao ovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 13, 2016 Italo Nation je ideja koja se siri po EU a takodje i na balkanu vec imamo svojih clanova Cilj je ujediniti sve vozace talijanskih vozila pod jednim glavnim klubom a to nam za sada ide od ruke U Italiji, Francuskoj, BUgarskoj, RUmuniji i Turskoj vec se gura ideja ITALO NATION sa velikim uspjehom ovo nije ideja kontra FLCS-a vec jednostavno zelja da postoji jedan extra veliki klub (u njemackoj ITALO NATION klub ima uclanjeno preko 800 vozila!) gdje ce svi da tako kazem "pricati jednim jezikom kroz automobile" Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 13, 2016 Nemacka ima 80 miliona stanovnika ... morate malo bolje da pricate Generalno FLCS marketing je slab, ne znam zasto je to tako, ali osim kupovine ramova za tablice i stikera koje smo dobijali nema nista ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 13, 2016 Ponavljam, ja Neshu postujem nenormalno i pravo mi je drag kao osoba Sto se tice marketinga, nije sve u marketingu koliko u ideji za nesto sto ce i svi drugi podrzati u ovoj godini u planu mi je otici na 2-3 skupa u Njemackoj da se uvezem sa ljudima gore a potom ako Bog da i do Italije otici Sve je stvar dobre volje i slaganja bez pljuvanja po drugima (sto je kod nas mana na balkanu) Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 13, 2016 Sta znam, ja nikoga nisam pljunuo, a ko se sa kim pljuvao, mene ne zanima Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted February 13, 2016 jel ima neki zvanicni sajt ili samo face?daj link Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 13, 2016 Jevta, trenutno je samo FB stranica i FB grupa U izradi je web site sa forumom koji ce biti multinacionalan i gdje ce se dopisivati i objavljivati radove svi fanovi iz Europe Nesto poput Fiatforum.com samo jos bolje nadam se Sto se tice foruma, bice takodje na nasim jezicima (kako glupo zvuci) tako da imam u planu ubaciti i Neshu u citavu pricu Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted February 13, 2016 (edited) Generalno FLCS marketing je slab, ne znam zasto je to tako, ali osim kupovine ramova za tablice i stikera koje smo dobijali nema nista ... 100 kompleta ramova za tablice se vuklo barem 2 godine. Od toga je jedno trećina podeljena za džabe, iako je njihova prodajna cena bila jednaka proizvođačkoj. Okačena je i faktura od proizvođača da se vidi koliko je koštalo.Da ne pričam svojevremeno za majice tek... A, koliko su te cifre od 100 ramova, ili 50 majica beznačajne za marketing, najbolje se vidi kada se uporede ti brojevi, sa brojem poseta tokom jednog meseca na ovom forumu.FLCS Forum je najbolji marketing koji može da se ima. Mi ramove možemo da imamo čisto zato što ljudi žele, a ne zato što nam oni trebaju za potrebe marketinga. Edited February 13, 2016 by neshaoct Quote Share this post Link to post Share on other sites