Jump to content
FAS Goran
Doni

Skidanje plina (TNG-a) - procedura

Recommended Posts

Ovde nije stvar za redovne tehničke preglede za registraciju vozila. Ovo dočeka one vlasnike koji žele da izbace plinski uređaj, pa moraju na atest + tehnički u AMSS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitanje za člana Doni - jesi li skinuo plin i atestirao auto, kakva je procedura? Mene isti sex čeka krajem meseca, ne znam hoće li me zezati zbog toga što je auto u originalu imao katalizator koji je u nekom trenutku izbačen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kupujem ladu nivu ... tj. tast... samo .. selo-salaš.. retko bi on to vozio.. ali mu treba... ako kupi sa ugradjenim plinom.. a nece da ga koristi... jer on nema ni polozeno... tako bi on to terao po brdu.. a do grada je daleko...da bi dolazio da sipa...ali bi bilo zgodno da je registrovana... ako zatreba da ga neko doveze do grada... za nedaj bože... vidim da vecina lada koje se prodaju imaju plin... kako njih regostrovati bez plina... ili to mora neko da vadi i sl.. kakva je procedura?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo ovako, imam problem i ne znam kako da resim! Problem je u plovku goriva(benzin) a posto imam plinsku bocu u gepeku ne mogu da pridjem da izvadim plovak jel se nalazi tavno ispod plinske boce kod zadnjeg desnog tocka! dali nekako mogu ja da skinem bocu sa onih drzaca da je malo pomerim dok izvadim plovak ili ne smem da diram?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ako nije upisan sto ne izvadis sam? :D Ako neces, mislim da je nesto jeftino jer ti ne izdaju nikakvu potvrdu, nemas reatest...

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

generalno pro skidanju, vađenju plina, osim mehanike, koja se lako skida, mada treba kanal, jedini problem je struja, tj dizne odvezati.

 

rezervoar, skineš sam, samo da je prazna boca, cev za gas, otkačiš, sam . isparivač, skineš, čista mehanika, sat vremena

 

e sad, dizne, / struja, treba neko ko zna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...