Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Top Gear by BBC (posle Klarksona)

Recommended Posts

Kris Evans će zameniti Džeremija Klarksona na čelu emisije Top Gear

 

chris%20evans.jpg

 

Kako prenosi Tanjug, britanski radijski i TV voditelj Kris Evans zameniće Džeremija Klarksona na čelu emisije Top Gear. BBC je saopštio da je Evans potpisao trogodišnji ugovor za vođenje emisije koja je stekla veliku popularnost svojom kombinacijom saveta o automobilima, vozačkim trikovima i humorom. Klarkson, miljenik publike, je otpušten u martu kada je udario producenta posle svađe. Emisiju su potom napustila i druga dva voditelja. Za sada se ne zna ko će sa Evansom voditi Top Gear.
 
 
-------------------------------------------
 
Nešto su kao i snimali:
 

 

Sprdali se i sa Stigom...maaaaaaaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klarksonov poslednji krug na stazi Top Gear

 

clarkson%20tg.jpg

 
Krajem juna BBC je emitovao poslednju epizodu serijala Top Gear sa Džeremijem Klarksonom, dok se popularni voditelj ovih dana oprostio i od staze Dunsfold Park gde je u prošlosti vozio brojne modele automobila. Test staza na aerodromu Dansfold u Velikoj Britaniji centralno je mesto u svakoj epizodi šou programa Top Gear. Vozeći takozvani ''automobil sa umerenom cenom'', njenim krivinama i pravcima prodefilovale su mnoge poznate ličnosti, Stig je ispitivao krajnje mogućnosti testiranih modela a svoje vozačko umeće često je isprobavao i sam Klarkson.
Odlazak popularnog voditelja iz šou programa čiji je domaćin bio preko dve decenije označio je kraj Klarksonovog druženja sa Dunsfold Parkom. U ponedeljak se i zvanično oprostio od staze, a sudeći po objavi na Twitteru, rastanak je bio emotivan: Voditelj je svoj oproštaj od staze iskoristio da prikupi novac u dobrotovrne svrhe, a pre poslednje vožnje objavio je fotografiju na kojoj ga vidimo pored tri superautomobila - Mercedesa AMG GT, Ferrarija LaFerrari i Ferrarija 488 GTB, uz pitanje fanovima ''Koji automobil da izaberem?''
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harris i Schmitz vraćaju Top Gear iz mrtvih

 

142433-top%20gear.jpg

 
Očekivanja da se popularna emisija Top Gear nakon odlaska Jeremya Clarksona, Jamesa Maya i Richarda Hammonda nikada neće vratiti na puteve stare slave bila su opravdana. Ipak, izgleda da je BBC našao način da ovaj show učini možda čak i boljim nego što je bio. Svi ljubitelji Top Geara sa strepnjom su očekivali vesti o nasljdnicima popularnog trojca. Nakon što je prvobitno objavljeno da će jedan od voditelja biti radio voditelj Chris Evans nije bilo previše oduševljenja, ali nove vesti daju razlog za optimizam.
 
Naime, teško da bilo koji ljubitelj automobila nije čuo za Chrisa Harrisa, dugogodišnjeg britanskog novinara koji se isticao vrhunskim vozačkim umećem ali i odličnim stilom naracije i prenošenja iskustava kroz printane i TV medije. Pored rada u EVO magazinu, svakako je najzapaženiji ostao njegov rad na DRIVE YouTube kanalu kao i njegovog vlastitom Chris Harris on Cars kanalu, gde je nedavno premijeru imao i vrhunski prilog prvih uporednih vožnji Ferrarija La Ferrari, McLarena P1 i Porschea 918.
Sabine Schmitz odavno nosi nadimak kraljica Nirburgringa, pa ako niste pre čuli za nju, već to bi vam moglo dati dovoljnu sliku. Budući da je rođena u blizini ove legendarne staze, ona je tu provela većinu života, uglavnom vozeći "Ring Taxi" ali i razne sportske i trkačke automobile. Sabine je takođe jednom gostovala i u Top Gearu, kada je Clarksonu držala lekciju iz vožnje.
Uz Evansa, Harris i Schmitz bi definitivno mogli da budu odlična ekipa za novi Top Gear, iskustva i ideja im do sada nije nedostajalo, a uz vrhunsku produkciju i velike budžete BBC-a čini nam se da bi Top Gear možda mogao biti bolji nego ikada pre.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi voditelj Top Geara ima mučninu od vožnje?

 

audi%20tg.jpg

 
Kako piše B92, voditelj najgledanije emisije o automobilima na svetu Kris Evans morao je tokom snimanja da izađe iz Audija R8 kojim je upravljala Sabine Šmic jer mu je bilo muka od njene vožnje, prenose britanski mediji. Biti suvozač u sportskom automobilu za čijim upravljačem se nalazi neko ko vozi auto-trke može da bude neprijatno iskustvo za svakog ko ima osetljiv stomak. Problem je još veći ako je suvozač prva zvezda čuvenog automobilskog šou-programa, kome je u opisu posla snimanje tokom vožnje automobilom.
Kris Evans, koji je u emisiji Top Gear zamenio dosadašnju voditeljsku trojku sa Džeremijem Klarksonom na čelu, doživeo je neprijatnost na snimanju novog serijala na stazi Laguna Seka u Kaliforniji. Dok se vozio sa Sabinom Šmic u novom Audiju R8 plus, Evans u jednom trenutku više nije mogao da izdrži, pa je snimanje na trenutak prekinuto da bi voditelj izašao na vazduh, o čemu svedoči fotografija koja se vrlo brzo proširila internetom.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
Džoi iz serije “Prijatelji” novi voditelj emisije Top Gear?

 

Američki glumac Met Leblank koji se proslavio u ulozi Džoija Tribijanija u seriji “Prijatelji” će prema najnovjim informacijama, postati jedan od voditelja emisije Top Gear. BBC je objavio da će Met Leblank voditi popularnu automobilsku emisiju zajedno sa Krisom Evansom, tako da bi ova vest trebala da bude prilično sigurna. Met Leblank je veliki ljubitelj automobila, a bio je i gost u Top Gear-u 2012. godine kada je Džeremi Klarkson bio glavni voditelj.

 

top_gear_matt_leblanc_feb_2016.jpg

 

“Kao neko ko je lud za automobilima i veliki obožavalac Top Geara, velika mi je čast i veoma sam uzbuđen što ću biti deo novog poglavlja ove kultne emisije. Kakvo uzbuđenje”, rekao je “Džoi”. Evans, koji je nasledio mesto “vođe ekipe”, nakon burnog razlaza BBC sa Džeremijem Klarksonom, rekao je da će sa Leblankom imati “posao iz snova”. “Kao i ja, Met je dugogodišnji zaluđenik za automobile i uzbuđen sam što se priključuje ekipi. To što ćemo moći da doživimo najluđe zamisli vezane za automobile i putovanja zajedno na ekranu je posao iz snova”, rekao je Evans.

 

preuzeto sa:

 

http://www.automobili.rs/vesti-automobili/dzoi-iz-serije-prijatelji-novi-voditelj-emisije-top-gear/

Share this post


Link to post
Share on other sites

S obzirom da je extra glumac mozda i uspe u voditeljstvu....treba samo da vozi i nauci sta mu redakcija napisala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehehe, ja ne znam ko je Kris Evans pa odoh na naravno google......i dalje ne znam ko je taj.... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bezveze.

Ovo dvoje ako budu, to mi je i više nego ok:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/70389-top-gear-by-bbc-posle-klarksona/?p=1299824

 

Ali, onda bi možda previše naginjali ka Fifth Gear (ozbiljnost, pravi vozači kao novinari, manje zezanja), pa zato dovode jednog od Prijatelja, da tu i tamo kaže nešto duhovito.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sabine je mozda dobar vozac ali nije bas neki voditelj, barem ja sto sam video ;) Met mi je ok, ali ovaj Evans je nevidjen smor, ja sam pogledao par njegovih snimaka na netu cisto da vidim ko je to :thumbdown::turned: Ovaj je meni brutalan voditelj i komicar ;)


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chris Harris još i zna da doda nešto duhovito, zanimljivo, neku metaforu, nije suvoparan kao Sabine.

Joey Tribbiani   :D je tu viđen radi duhovitog elementa za show...

Share this post


Link to post
Share on other sites

John Cleese ili Rowan Atkinson

Ne mogu da se setim nekog trećeg ko bi bolje odigrao ulogu arogantnog, crnohumornog voditelja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo mi liči na situaciju kada su oterali Čarli Šina iz 2 ipo muskarca i onda krpili stvar sa onom dilajlom, ali nije to to...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top Gear kompletirao tim za novu sezonu

 

144574-top%20gear%202016.jpg

 

Sa leva na desno: Rori Rid, Sabine Šmic, Met Leblank, Kris Evans, Kris Haris, Edi Džordan i naravno Stig. Kako prenosi B92, umesto trojice, emisija će ubuduće imati čak sedam voditelja, uključujući misterioznog Stiga, ali i pojačanja kao što su Kris Haris i nekadašnji vlasnik F1 tima, Edi Džordan.
BBC je najzad otkrio sva imena voditeljskog tima za 2016. koji će zameniti Klarksona, Hamonda i Meja. Uz jedno poznato lice iz prethodnih sezona, tajanstvenog test vozača po imenu Stig, ekipu će pored već najavljenih Krisa Evansa i Meta Leblanka sačinjavati popularni automobilski novinar i vozač trka, Kris Haris, Nemica Sabine Šmic, koja takođe važi za iskusnog vozača na trkačkoj stazi, Edi Džordan, nekadašnji vlasnik istoimenog tima Formule 1 i novinar Rori Rid, kojeg je BBC izabrao na javnoj audiciji za voditelja. Za Šmicovu se od ranije znalo da će biti deo novog Top Gear tima, o Krisu Harisu se spekulisalo u britanskim medijima, dok je izbor Edija Džordana iznenađenje. Široj javnosti nepoznati Rori Rid dobio je šansu zahvaljujući audiciji za voditelja i, prema njegovim rečima, i sam je bio iznenađen da je baš on izabran. Poslednjih meseci govorilo se da će jedan od voditelja biti legendarni vozač Formule 1, Dejvid Kultard, ali se ispostavilo da je to bila samo glasina.
 
 
Ovako radi (''baca rime''  :blink: ) Rori Rid:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi voditelj već pravi probleme u Top Gear-u

 

145524-top%20gear.jpg

 

Kako piše Mojauto, premijera prve epizode novog serijala popularne emisije o automobilima Tope Gear opet je pomerena i to za 22. maj. Razlog - novi voditelj Kris Evans koji je već uspeo da otera producenta a šuška se da nije oduševljen što mora da radi sa glumcem Metom Leblankom. Kako za britansku štampu tvrde ljudi koji rade na serijalu, Evans se ponaša kao ''pravi diktator'' i želi da njegova reč bude poslednja po svakom pitanju. Zato je Lisa Klark, producent, navodno morala da bude otpuštena jer mu se u par navrata suprostavila. Pored toga, premijera je sa 6. maja pomerena na 22. a umesto osam, biće prikazno šest epizoda jer nisu snimili dovoljo materijala, opet zahvaljujući Evansu. Dodajte tome i da se voditelj u početku protivio da se Leblank, najpozatiji po ulozi Džoija u ''Prijateljima'', uopšte pridruži ekipi. Šta će na kraju od svega ispasti ostaje da se vidi. Već su snimili trku između Amerike i Velike Britanije, sa automobilima potpuno oblepljenim bojama njihovih nacionalnih zastava, a plan je da snimaju i na Kubi, u Norveškoj, Maroku i Kazahstanu.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Netflix zainteresovan za Top Gear?

 

144574-top%20gear%202016.jpg

 

Kako piše B92, američki online video servis Netflix pregovara sa BBC-jem oko prava za emitovanje novog serijala čuvenog automobilskog šou programa. BBC je u februaru predstavio novu, sedmočlanu voditeljsku ekipu emisije Top Gear. Nakon prekida saradnje sa Klarksonom, Hamondom i Mejom, ovaj šou program vodiće Kris Evans, Met Leblank, Kris Haris, Sabine Šmic, Edi Džordan, Rori Rid, dok je jedini iz stare postave ostao test misteriozni vozač Stig. Nova sezona počeće u maju na programu BBC2, a prema najnovijim informacijama, za emitovanje je zainteresovan i Netflix. Podsećamo, nekadašnja voditeljska trojka, na čelu sa Džeremijem Klarksonom, priprema sopstveni automobilski serijal koji će takođe emitovati online TV servis - Amazon Prime. Pre potpisivanja ugovora sa Amazonom, britanski mediji pisali su da su Klarkson, Hamond i Mej bili u pregovorima upravo sa pomenutim Netflixom.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Netflix će emitovati novi Top Gear

 

netflix%20tg.jpg

 

Netflix je izgubio bitku od Amazona za Džeremija Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda, nakon što je trio napustio Top Gear. Ipak, Netflix se odlučio za sledeću najbolju stvar a to je ''striming'' Top Gear-a na međunarodnom nivou.

Po šefu sadržaja, Tedu Sarandosu, dogovor u vezi sa ''strimingom'' čuvenog automobilskog šoua potpada pod iste uslove kao i onaj sa verzijom Klarksona, Hamonda i Meja. Mada se čini da će Top Gear biti dostupan bilo gde, Sarandos kaže da to nije baš tako jednostavno. ''Širom sveta... ne znam. Postoje džepovi u spoljnim ugovorima koji blokiraju te stvari, tako da na širom sveta možemo da kontrolišemo stvari koje kontrolišemo sada ili stvari sa kojima smo počeli u njihovom povoju. U svakom slučaju, biće to na više teritorija.'' Očigledno je da Netflix ulazi u duel sa Amazonom sa ovim potezom, ali nije jasno kada će započeti ''striming'' Top Geara. Novi serijal bi trebalo da počne da se emituje u maju, a Sarandos nije želeo ili nije mogao da kaže kada će krenuti sa ''strimingom''. Ukoliko epizode budu sa zakašnjenjem dolazile na Netflix, to baš i neće biti odgovarajuća konkurencija Klarksonovoj, Hamondovoj i Mejevoj seriji na Amazonu. Top Gear na Netflixu je ipak ''utešna nagrada''.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

====================

 

Netflix u Srbiji

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...