cvike19 53 Posted February 9, 2017 isto kao sto nista ne znaci utucena kolicina novca u auto, isto tako nista ne znaci ni kakvo ti je radno mjesto u ovom slucaju, bas je bas suprotno Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 9, 2017 Radim i ja za sebe ja sam firmu sa dvojicom prijatelja digao na noge a sad imamo preko 30 uposlenika pozzz Idi pravi branik od 500 eura okani me se Quote Share this post Link to post Share on other sites
devaST 0 Posted February 9, 2017 Edo jesi mi drag ali nemoj sebi stavljati u usta. sjecam se kad si govorio da svi s tetovazama i pisinzima itd. su pedercine i da ih treba konknut. ps. da tvoja fima pa gazdama vozas auta po praoni Quote Share this post Link to post Share on other sites
G.P. 3 Posted February 9, 2017 svi jaki preko tipkovnice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted February 9, 2017 Da li je realno da si ovo napisao 46 minutes ago, EDO_SA said: Jbg neko radi u praonici a neko u kancelariji toliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 9, 2017 40 minutes ago, devaST said: Edo jesi mi drag ali nemoj sebi stavljati u usta. sjecam se kad si govorio da svi s tetovazama i pisinzima itd. su pedercine i da ih treba konknut. ps. da tvoja fima pa gazdama vozas auta po praoni Zato sto ta ista auta vise ja vozim nego oni inace se tek tako daju radnicima vozila od 40.000 eura pa na gore 38 minutes ago, Markobgd said: Da li je realno da si ovo napisao Realno sam napisao jer radi i on za Kristijana i to sam provjerio na bruku razlicitih strana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 9, 2017 (edited) @Markobgd naravno da nije! ne znam kako te nije sram edo ja se uopce nisam hvalio nikakvim novcem za razliku od tebe, to je samo bio odgovor na tvoje hvaljenje koliko para si utukao u auto I meni to ne predstavlja nista, zadovoljstvo mi predstavlja samo branik I jer sam ga S A M napravio 4 minutes ago, EDO_SA said: Zato sto ta ista auta vise ja vozim nego oni inace se tek tako daju radnicima vozila od 40.000 eura pa na gore jesi radnik ili radis za sebe ? Edited February 9, 2017 by cvike19 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 9, 2017 Napravio isto kao da niko to ne moze uraditi a tek tvoja hvaljenja hashtag prvi na svijetu kao da si izmislio atomsku bombu hahahahahaha @cvike19 radim za sebe i nemam radno vrijeme dok drugi to imaju desna ruka vlasniku firme pozzzz i ovdje prestaje mohe komentarisanje i objava bilo cega.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 9, 2017 hahahahahah e moj edo pa to je sprdnja na tvoj racun vec duze vrijeme hahahahahahahaha strasan si hesteg prvi na svijetu hahahahaha tocno me sramota Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted February 9, 2017 Da da kako da ne pozzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted February 9, 2017 Eddoooo pametan si ko pcelica maja tek tako daju auto od 40k €? Pa koj si ti ku..c pa tako da pricas? Neka visina? Nesto specijalno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 9, 2017 (edited) hahahahhahaha pitaj malo ljude sa kojima si "dobar" Ko sve stavlja "prvi na svijetu" po FB I od kud je to doslo ti ne kuzis da se ljudi sprdaju sa tobom I tvojim parama I sta sve radis ? I to svi ljudi sa kojima si "dobar" I kojima se uvlacis u su*ak a sa komentarima I tvojim izjavama da ne pricam! znaci svaka druga recenica "bice prvi na balkanu" pa onda prepirke dal je slovenija Balkan ili nije...ma mislim... Edited February 9, 2017 by cvike19 Quote Share this post Link to post Share on other sites
devaST 0 Posted February 9, 2017 9 minutes ago, Buca_Tipo said: Eddoooo pametan si ko pcelica maja tek tako daju auto od 40k €? Pa koj si ti ku..c pa tako da pricas? Neka visina? Nesto specijalno? Pa daju mu Golfove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted February 9, 2017 Ma moz mu daju i maserati, nista ga nece opere. Ne vidim poentu da se hvali kao da samo on moz da dobije auto od 40k e da vozi. Lupa gluposti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 9, 2017 samo on moze da da tolike pare za Abarth bodykit! bice prvi na balkanu! I sire Quote Share this post Link to post Share on other sites
asterix 7 Posted February 9, 2017 iiiii tako se zavrsilo pisanje u temi... Covek vrlo lako pokaze pravo lice,dovoljno je samo trenutak besa,samo mala nizbrdica da krene sam! Ti si Edo SAM pokazao koliki si covek,ili jos bolje da kazem KOLIKO si MALI covek! Stalno potenciranje na stvarima kao sto su novac,posao,nivo...pa sve to je samo korica.Prava stvar je ono sto covek pokazuje prema drugom coveku.Vredjanje ti sigurno nece doneti prijatelje kojima se tako nasiroko hvalis.Mogu misliti kakvi su prijatelji! Ako ti je cilj da se drugi dive tome sto ti kupis i SVE ugradi neko drugi,a pritom svima sednes na glavu kako je to skupooo,onda sigurno neces dobiti pohvale. Pazi kad sam siguran da ovaj auto sredjujes samo da bi drugi pricali o tome kao nekoj jako bitnoj stvari,a ne sopstvenom zadovoljstvu. Nazalost... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted February 9, 2017 (edited) 27 minutes ago, Markobgd said: Da li je realno da si ovo napisao Hahahhaha, pa da li je realno, jbt. Da li postoji gora sorta ljudi od ovoga? Da li se moze ici nize? Koje je tvoje misljenje tek o ljudima koji nemaju posao? Sram te bilo. @asterix, bravo svaka rec potpuno tacna. Edited February 9, 2017 by Kuvalja Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted February 9, 2017 23 minutes ago, EDO_SA said: desna ruka vlasniku firme Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 9, 2017 @asterix skidam kapu na zadnjoj recenici! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivansd 13 Posted February 9, 2017 vlasnik firme neki od one dvojice sa skupa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted February 9, 2017 13 minutes ago, totti said: Hahaha, bio je Beli u pravu kad je rekao da mu je sumnjiv sa onih skupova, a tad svi napali Belog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted February 9, 2017 Onaj bliski mu sa skupa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted February 9, 2017 Bio sa suvlasnicima na gej turneji. Sad ce biti Nesoooo brisi, zakljucavaj, necete me vise ovde videti, hahahhah. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted February 9, 2017 Mislissss da vec nije eno zovem Nesu na tel i zauzeto mu vec 10min. Quote Share this post Link to post Share on other sites