BaneJ 322 Posted December 4, 2015 Posle nekoliko nekompletnih verzija brošure evo pune prve, opšte verzije . Uskoro i brošure za Intensu i Emblemu. Uživajte To je to za sada, uskoro čista ekskluziva - Intensa. ALLLOOOOOO breeee, mojne neko da na ove lepe slike!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneJ 322 Posted December 4, 2015 (edited) Upravo napravljen i okačen .pdf za download cele brošure. https://www.dropbox.com/s/7ln1e42ifhmvebc/Lancia%20Lybra%20product%20range%202002.pdf?dl=0 Edited December 4, 2015 by BaneJ Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneJ 322 Posted December 7, 2015 Libra Intensa brošura za Nemačko tržište. Obrati pažnju na listu opcione opreme sa cenama. Uskoro Emblema brošura. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20173 Posted December 7, 2015 (edited) I posle toliko godina meni je prelep auto, ali bas u ovoj Intensa varijanti (bas ova "Fontana Grau" boja, Intensa felne, enterijer...). Vanvremenski dizajn, elegantna, gospodska. A ne ove MPV, SUV i ostale trafike na tockovima koje se danas stancuju.A evo i ovde u katalogu dodatne opreme moze da se vidi koja je ekskluziva i Stealth tehnologija u to vreme bila fabricka navigacija sa telefonom, doplata je bila mizernih 2040 EUR. Bila je cak i 2007. kada sam nesto slicno imao u sluzbenom 407.Posto mi neki ne veruju kada im kazem da je doplata za Stilov jos napredniji ConnectNav+ u startu bila oko 2500 EUR, otprilike koliko sada vrede nasi polovnjaci . Edited December 7, 2015 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites