Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Rusija 2015.

Recommended Posts

Rozbergu pol pozicija

 

138615-rosberg%20f1.jpg

 
Kako prenosi Sport klub, nakon udesa u poslednjem treningu, Karlos Sainc se oglasio iz bolnice rekavši da je sve u redu i da nema mesta nikakvoj brizi. Čak je poručio i da se nada da će mu dozvoliti da izađe na stazu. Ostali vozači vozili su kvalifikacije kao što je i blio predviđeno. Niko Rozberg izborio je pol poziciju u Sočiju pa se deo kratke istorije trke za Veliku nagradu Rusije nije ponovio jer je Luis Hamilton kvalifikacije završio na drugom mestu. U prvom delu kvalifikacija, Rozberg je bio najbrži a pratili su ga Botas i Hamilton. Interesantno je da su svi osim Mercedesa koristili supermeke gume u ovom delu kvalifikacija, dok Ferari i Red Bul nisu ni izlazili na mekoj komponenti. Iznenađenje u drugom delu bilo je ispadanje Filipe Mase sa staze, a ispali su i Kvjat, Nasr, Baton i Maldonado dok je Rozberg i u ovom delu bio najbrži ispred Hamiltona i Botasa.
U trećem delu kvalifikacija, svi timovi su imali različite strategije. Mercedes je imao jedan duži izlazak dok su svi ostali imali po dva kraća. Mercedesu je to bilo dovoljno za pol poziciju koja je pripala Rozbergu koji je na kraju za tri desetinke bio brži od Hamiltona. Među prvih deset u nedelju će još startovati Botas, Fetel, Raikonen, Hulkenberg, Perez, Grožan, Ferštapen i Rikardo. Ko će slaviti u drugoj trci za Veliku nagradu istorije i da li će Mercedes potvrditi pobedu u konkurenciji konstruktora, saznajte na Sport Klubu 1 u nedleju od 13 časova.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

zanimljiva trka u Sociju,napeto do kraja i to duel dva finca,gde je deblji kraj imao Valteri Botas,jer ga je Iceman Kimi odvalio,bukvalno usao u njega,al je posle trke dobio kaznu od 30 sekundi i tako se nasao na 8oj pozicijiUbedljiva pobeda Luisa Hamiltona,drugi Vetel i treci Perez ni kriv ni duzan,jer su ga Botas i Raikonen pre udesa obisli

na pobednickom postolju sa subarama i Putim cestitao najboljima

http://www.f1-serbia.com/najnovije/hamilton-dominantan-i-u-rusiji

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te kazne nakon završetka trke, totalno bezveze po ko zna koji put.

Još plus što mislim da nije Kimi isključivi krivac, Bože moj...trkaju se ljudi, normalno je da se tu i tamo ''čuknu'' ponekada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...