cookman 6 Posted June 30, 2015 Gde kod nas mogu da nabavim fabričku navigaciju za Punto Evo 1.3 2011 god. i po kojoj ceni? Hvala unapred Ivan evo kako to izgleda.. 1 1 hibi011 and ostoja reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 30, 2015 Jesi li ti siguran da fabrička navigacija izgleda baš ovako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezilija 0 Posted June 30, 2015 Da to je to , Tom Tom, po meni skarbudzili su fabricki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted June 30, 2015 Jesi li ti siguran da fabrička navigacija izgleda baš ovako? Siguran..Gledao na netu..TOM TOM je uradio za Punto Evo..na tabli imam otvor u koji se ubacuje originalni držač navigacije koji se inače sinhronizuje sa autom i kompet multimedijom.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted June 30, 2015 Jeste fabrika, ja trazim istu ali nemaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted December 24, 2015 Da li je neko u međuvremenu uspeo da nabavi i po kojoj ceni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted January 6, 2016 Još uvek niko nije nabavio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1324 Posted January 7, 2016 Teško da će se to i moći naći.Retki su masno doplaćivali za nešto što je fabrički "skarabudženo" i naplaćeno možda i 10x više nego što vredi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 7, 2016 Da li je moguce da je neko umeo ovako da skarabudzi navigaciju ... strasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1324 Posted January 7, 2016 Sistem, ako prođe prođe!Slično se uz malo truda i znanja može napraviti i sa bilo kojom navigacijom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 615 Posted January 8, 2016 Nije samo bas navigacija, ima i mogucnost prikazivanja razlicitih parametara... Quote Share this post Link to post Share on other sites
wireshark 10 Posted July 6, 2018 Znaci i dalje je nema i ne moze da se nabavi 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
hibi011 58 Posted December 24, 2018 Znači ovo je neka nemoguća misija po pitanju pronalaska fabričke budžotine nazvane navigacija Obzirom da posedujem model koji ima fabrički slot za TomTom navigaciju počeo sam da istražujem onako neobavezno koliko to uopšte košta, misleći možda može da se kupi polovna za neke normalne pare. Kad ono međutim, ne može se naći ni neko ko je poseduje, a kamoli da je prodaje Ajde da osvežimo malo gore navedeno pitanje, ima li iko neki info ili da poznaje nekoga ko bi prodavao? Mada kontam da bi se to već na oglasima pojavilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted January 5, 2019 (edited) Pošto me dugo nije bilo..evo da se javim.. cookman se vratio..Navigacija nabavljena pre godinu dana a mape ažurirane pre neki dan... Ok,nije estetski baš najbolje,,,,ali super radi..pre zadovoljan,,, Inače,kupljena na Ebay nemačkom u originalnom pakovanju sa kablom(100e)..super očuvana... Edited January 5, 2019 by cookman 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1811 Posted January 5, 2019 Ima li gde naci mape jugoistocne Evrope za TomTom GO700... Starija masina jbga ali stigla iz auto i lepo cuci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hibi011 58 Posted January 8, 2019 On 1/5/2019 at 11:20 PM, cookman said: Inače,kupljena na Ebay nemačkom u originalnom pakovanju sa kablom(100e)..super očuvana Ja sam nalazio na Ebay UK, ali su bezobrazni sa cenom 200-300 funti Znači u Njemačku po navigaciju Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted January 8, 2019 On 1/8/2019 at 3:56 PM, hibi011 said: Ja sam nalazio na Ebay UK, ali su bezobrazni sa cenom 200-300 funti Znači u Njemačku po navigaciju Dabome.. Ja sam u Nemačkoj..pa mogu da pomognem pri nabavci Nađete na Ebay..platite..pošalju na moju adresu..i ja prvom prilikom donesem ... eto ..toliko mogu da pomognem kolegama... 2 neshaoct and alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
hibi011 58 Posted January 9, 2019 Lep gest kolega, samo da se odvoji neka lova za to pa ću da se bacim u potragu Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted March 5, 2019 Novi Info...Update-ovao sam mape i radare.. Live opcija radi u Nemačkoj.. Prezadovoljan... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
hibi011 58 Posted March 6, 2019 @cookman To to, nabijaj nam na nos I dalje ne znam kako si tako dobro prošao sa cenom, evo sad opet udjem malo da guglam, samo držač za navigaciju se kreće oko 60-90 evra. PRE SKU PO Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookman 6 Posted March 6, 2019 [mention=1470]cookman[/mention] To to, nabijaj nam na nos I dalje ne znam kako si tako dobro prošao sa cenom, evo sad opet udjem malo da guglam, samo držač za navigaciju se kreće oko 60-90 evra. PRE SKU PO https://www.ebay.de/itm/tom-tom-Live-2-Blue-Me-Navigationssystem-Fiat-/292990450859Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZoranaM86 0 Posted August 2, 2019 Jel je nekako nasao ovu navigaciju? Ja sam kupila sada taj tip punta pa bih i tu navigaciju da nadjem nekako. Isla sam na nemacki sajt nema, ima samo drzac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jesha 9 Posted August 2, 2019 (edited) https://m.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Navigacija/Navigacija-Grande-Punto-Fiat-81233179-oglas.htm https://m.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Navigacija/Navigacija-Tom-Tom-GRANDE-PUNTO-EVO--81186228-oglas.htm Edited August 2, 2019 by Jesha Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1811 Posted August 2, 2019 Ima li gde naci mape jugoistocne Evrope za TomTom GO700... Starija masina jbga ali stigla iz auto i lepo cuci... Niko nista? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4418 Posted August 3, 2019 Niko nista? Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkNasao ovo u oglasima. Zoves pitas, ali kako radi update ili kako dostavlja, ne znam. Da je garmin, znao bih kod koga.Link https://m.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Navigacija/Mape-za-GPS-navigacije-NOVO-povoljno-72587480-oglas.htm#mhs0-1564813969841Sent from NOMU S10 PRO using TapatalkDodatno:(Shvatio sam da je ugradjena u auto) Linkhttps://m.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Navigacija/Mape-karte-za-Fiat-Lancia-fabricku-navigaciju-Disk-CD-DVD-81191143-oglas.htm#mhs0-1564814150054Sent from NOMU S10 PRO using Tapatalk 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites