neshaoct 9664 Posted June 25, 2015 (edited) Ukoliko želite da sami pretražujete delove u ponudi kompanije EuroAuto, to možete uradi preko Online kataloga. Možete ga koristiti informativno, tj. da bi saznali cene konkretnih delova, a možete ga koristiti i za kupovinu artikala u ponudi. Kompanija EuroAuto je osnovana 1. aprila 1995 godine. Poslovna politika, još tada koncipirana, zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržišta Srbije i Crne Gore isključivo visoko kvalitetnim autodelovima. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji, EuroAuto se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima širom sveta. Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje kompanije da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Visok kvalitet i široka paleta ponude. Sve to je uticalo da kompanija EuroAuto danas distribuira sledeće marke proizvoda: MONROE, WALKER, BREMBO, GATES, KILEN, DELPHI, SKF, VERNET, NGK, TRUSTING, UFI, GKN, OSRAM, LUK, CASTROL, CAROL, CORTECO, INTERMOTOR, TITANIUM, TOPLA, PHILIPS, ICER, DENSO, GENERAL ELECTRIC, SELENIA, NARVA, BORG&BECK, GSP, MULLER, HEPU... Kratko uputstvo kako koristiti (pretraživati) online katalog, kao i kako poručiti željene delove ako želite, možete pogledati klikom na sledeći link: https://www.fiat-lancia.org.rs/Korisno/uputstvoEuroauto.pptx Sad kada ste pročitali kratko uputstvo za upotrebu online kataloga, katalogu možete pristupiti klikom na ovaj link: Online Katalog - Web Shop Edited March 6, 2021 by neshaoct update 2 VladaG9 and Old school reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted June 25, 2015 Ukoliko želite da kupite određeni artikal uz 10% popusta za članove Kluba, onda nema druge nego otići lično (sa karticom Kluba) do vama najbliže prodavnice EuroAuto.Dakle, preko kataloga pogledate cene delova koji vas zanimaju. Možete da gledate čisto da vidite koliko šta košta, a možete da gledate i sa namerom da kupite jer se može i naručiti preko samog kataloga.Ali, ako želite niže cene od napisanih u katalogu, tj. ako hoćete da kupite uz popust za članove Fiat-Lancia Club Serbia, onda put pod noge u najbližu prodavnicu EuroAuta. Spisak svih prodajnih objekata EuroAuta u SRB:Klik OVDE Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted December 21, 2018 Usled tehničkih problema, online katalog Euroauta trenutno nije dostupan za pojedinačne kupce (bez unošenja podataka o firmi). Euroauto očekuje da će sa sledećom verzijom online kataloga biti vraćena funkcionalnost u punom obimu. Sve bi trebalo da radi kao pre negde u drugoj polovini Januara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted February 20, 2019 Ponovo radi pretraga po vozilima, pre oko pola sata je stigao E-mail o tome od Euroauta. 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted May 22, 2019 Zašto katalog traži login? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted May 22, 2019 @Pluto Sad sam probao, ne traži logovanje. Kad klikneš na link za katalog, onda klik gore levo na ''Narudžbenica'': Sačekaš par sekundi da se pojavi polje za izbor marke automobila, i onda samo biraš od ponuđenih opcija, počev od brenda: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted May 22, 2019 Kada kliknem na link koji si mi dao Isti taj link i ja imam sačuvan u Bookmarks i on isto ovo izbaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted May 22, 2019 @Pluto Sad i meni tako prikazuje. Ranije danas je radilo ok... Pitaćemo sutra o čemu se radi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8394 Posted May 23, 2019 Ja imam bookmark i isto traži svaki put log in, resio sam tako što svaki put idem preko linka iz prvog post-a, on uvek radi kako treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted May 23, 2019 svaki put idem preko linka iz prvog post-a, on uvek radi kako treba. Sent from my 3310Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9664 Posted May 23, 2019 Da...plus sad ni onaj drugi (koji mi je sinoć tražio logovanje) više ne traži . Odnosno, na Google Chrome ne traži, a isti link na Firefoxu mi i sada traži logovanje. Ok, dakle uvek radi ovaj link: https://portal.wings.rs/euroauto I, uvek radi na Google Chrome. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted May 23, 2019 Mislim da je zbog toga što je u onom gore linku /public na kraju, a mi svi odemo bez tog /public preko bookmarksa, jer ovaj je očigledno za administratore pa zato traži login. Samo se doda na kraju /public i radiće bez problema na svakom pretraživaču. 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8394 Posted June 28, 2019 Online katalog opet ge-crk. Sent from my 3310 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6051 Posted June 28, 2019 Radi kao zmigavac. Malo radi, malo ne radi... Quote Share this post Link to post Share on other sites