Jump to content
neshaoct

Online katalog EuroAuto

Recommended Posts

logo.png

 

Ukoliko želite da sami pretražujete delove u ponudi kompanije EuroAuto, to možete uradi preko Online kataloga.
Možete ga koristiti informativno, tj. da bi saznali cene konkretnih delova, a možete ga koristiti i za kupovinu artikala u ponudi.

 

Kompanija EuroAuto je osnovana 1. aprila 1995 godine. Poslovna politika, još tada koncipirana, zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržišta Srbije i Crne Gore isključivo visoko kvalitetnim autodelovima. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji, EuroAuto se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima širom sveta. Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje kompanije da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Visok kvalitet i široka paleta ponude.
 
Sve to je uticalo da kompanija EuroAuto danas distribuira sledeće marke proizvoda:
MONROE, WALKER, BREMBO, GATES, KILEN, DELPHI, SKF, VERNET, NGK, TRUSTING, UFI, GKN, OSRAM, LUK, CASTROL, CAROL, CORTECO, INTERMOTOR, TITANIUM, TOPLA, PHILIPS, ICER, DENSO, GENERAL ELECTRIC, SELENIA, NARVA, BORG&BECK, GSP, MULLER, HEPU...

 

Kratko uputstvo kako koristiti (pretraživati) online katalog, kao i kako poručiti željene delove ako želite, možete pogledati klikom na sledeći link:

https://www.fiat-lancia.org.rs/Korisno/uputstvoEuroauto.pptx
 
Sad kada ste pročitali :) kratko uputstvo za upotrebu online kataloga, katalogu možete pristupiti klikom na ovaj link:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukoliko želite da kupite određeni artikal uz 10% popusta za članove Kluba, onda nema druge nego otići lično (sa karticom Kluba) do vama najbliže prodavnice EuroAuto.

Dakle, preko kataloga pogledate cene delova koji vas zanimaju. Možete da gledate čisto da vidite koliko šta košta, a možete da gledate i sa namerom da kupite jer se može i naručiti preko samog kataloga.

Ali, ako želite niže cene od napisanih u katalogu, tj. ako hoćete da kupite uz popust za članove Fiat-Lancia Club Serbia, onda put pod noge ;) u najbližu prodavnicu EuroAuta.

 

Spisak svih prodajnih objekata EuroAuta u SRB:

Klik OVDE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usled tehničkih problema, online katalog Euroauta trenutno nije dostupan za pojedinačne kupce (bez unošenja podataka o firmi).

Euroauto očekuje da će sa sledećom verzijom online kataloga biti vraćena funkcionalnost u punom obimu. Sve bi trebalo da radi kao pre negde u drugoj polovini Januara. :thumbup: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×