Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Online katalog EuroAuto

Recommended Posts

euroautologo.jpg

 

Ukoliko želite da sami pretražujete delove u ponudi kompanije EuroAuto, to možete uradi preko Online kataloga.
Možete ga koristiti informativno, tj. da bi saznali cene konkretnih delova, a možete ga koristiti i za kupovinu artikala u ponudi.

 

Kompanija EuroAuto je osnovana 1. aprila 1995 godine. Poslovna politika, još tada koncipirana, zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržišta Srbije i Crne Gore isključivo visoko kvalitetnim autodelovima. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama u prvoj ugradnji, EuroAuto se opredelio da sarađuje sa renomiranim snabdevačima širom sveta. Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje kompanije da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Visok kvalitet i široka paleta ponude.
 
Sve to je uticalo da kompanija EuroAuto danas distribuira sledeće marke proizvoda:
MONROE, WALKER, BREMBO, GATES, KILEN, DELPHI, SKF, VERNET, NGK, TRUSTING, UFI, GKN, OSRAM, LUK, CASTROL, CAROL, CORTECO, INTERMOTOR, TITANIUM, TOPLA, PHILIPS, ICER, DENSO, GENERAL ELECTRIC, SELENIA, NARVA, BORG&BECK, GSP, MULLER, HEPU...

 

Kratko uputstvo kako koristiti (pretraživati) online katalog, kao i kako poručiti željene delove ako želite, možete pogledati klikom na sledeći link:

https://www.fiat-lancia.org.rs/Korisno/uputstvoEuroauto.pptx
 
Sad kada ste pročitali :) kratko uputstvo za upotrebu online kataloga, katalogu možete pristupiti klikom na ovaj link:

 
 
Edited by neshaoct
update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukoliko želite da kupite određeni artikal uz 10% popusta za članove Kluba, onda nema druge nego otići lično (sa karticom Kluba) do vama najbliže prodavnice EuroAuto.

Dakle, preko kataloga pogledate cene delova koji vas zanimaju. Možete da gledate čisto da vidite koliko šta košta, a možete da gledate i sa namerom da kupite jer se može i naručiti preko samog kataloga.

Ali, ako želite niže cene od napisanih u katalogu, tj. ako hoćete da kupite uz popust za članove Fiat-Lancia Club Serbia, onda put pod noge ;) u najbližu prodavnicu EuroAuta.

 

Spisak svih prodajnih objekata EuroAuta u SRB:

Klik OVDE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usled tehničkih problema, online katalog Euroauta trenutno nije dostupan za pojedinačne kupce (bez unošenja podataka o firmi).

Euroauto očekuje da će sa sledećom verzijom online kataloga biti vraćena funkcionalnost u punom obimu. Sve bi trebalo da radi kao pre negde u drugoj polovini Januara. :thumbup: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Pluto

 

Sad sam probao, ne traži logovanje.

Kad klikneš na link za katalog, onda klik gore levo na ''Narudžbenica'':

 

Screenshot_17.jpg

 

Sačekaš par sekundi da se pojavi polje za izbor marke automobila, i onda samo biraš od ponuđenih opcija, počev od brenda:

 

Screenshot_18.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja imam bookmark i isto traži svaki put log in, resio sam tako što svaki put idem preko linka iz prvog post-a, on uvek radi kako treba.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites



svaki put idem preko linka iz prvog post-a, on uvek radi kako treba.

Sent from my 3310






Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da...plus sad ni onaj drugi (koji mi je sinoć tražio logovanje) više ne traži :D . Odnosno, na Google Chrome ne traži, a isti link na Firefoxu mi i sada traži logovanje. 

Ok, dakle uvek radi ovaj link:

https://portal.wings.rs/euroauto

I, uvek radi na Google Chrome. :thumbup: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da je zbog toga što je u onom gore linku /public na kraju, a mi svi odemo bez tog /public preko bookmarksa, jer ovaj je očigledno za administratore pa zato traži login. Samo se doda na kraju /public i radiće bez problema na svakom pretraživaču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...