Jump to content
FAS Goran
Dante Bg

Ručni časovnici

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma kakvih 300-500e nemam nameru da dajem za sat, nisam ni ljubitelj ni nesto volim da ih nosim nego cisto onako vidim lepi su i pristupacna cena tipa 80-120e to bih platio uvek...svojevremeno sam imao neki no name sat tj neka kopija ne znam kog brenda, svideo mi se i kupih ga nesto jeftino tipa 50e, nosio ga godinu-dva i ostavio, taj sat i dan danas radi, stoji u kutiji a proslo je 13 godina, menjana baterija mislim 2 puta i skoro mislim da je prestao da radi verovatno opet baterija.

Edited by OMP

Što rekoste samo kad ti čačne maštu... čitah postove, pa se opet setih mojih satova bez narukvice, moram kupiti... ali cunjah i nešto novo... nikad nisam imao casio, ima i automatika za 30-40.000, moglo bi se tako nešto ciljati... jendostavni ali ja to volim.. 

SRPG31K1 SEIKO RUCNI SAT SSB421P1 SEIKO Dress muški ručni sat

Ala ovaj ima asortiman u radnji... 

https://novi.kupujemprodajem.com/nakit-satovi-i-dragocenosti/rucni-satovi-brendovi-muski/casio-g-shock-gm-b2100-original-pakovanje-garancija/oglas/144456221?modal=bigGallery

Ovaj prvi trihender je jednostavan ali i legendaran dizajn. Tu nema greške, večito prelep sat. I kombinacije kaiševa i narukvica su endless. 

Drugi je skroz ok hronograf ali je crno kućište koje se vremenom neminovno uzjebe...čak i kod luksuznih brendova. Posle samo par godina će se videti tragovi nošenja. A uz to je i quartz. 

Za mene nema dileme    :thumbup:     (ako uopšte razmišljaš između ova dva)

5 minutes ago, PremieRacing said:

A uz to je i quartz. 

A da, hvala, ja sam nešto mislio da je i on automatic... 

Ipak prvi ima više šmeka... 

image.thumb.png.88f36e414eddbc6f1dd55a8a8f603324.png

A i pravi nalslednik moje nautike :) pominjao sam je ranije 

Mada sad kad gledam možda i previše liče :) možda bolje otići u neki kontrast... al kad ti se nešto sviđa, sviđa,,,

image.thumb.png.f303861dc1c45440144710a1245a334c.png

24 minutes ago, djole81ar said:

image.thumb.png.88f36e414eddbc6f1dd55a8a8f603324.png

Mada sad kad gledam možda i previše liče :) 

image.thumb.png.f303861dc1c45440144710a1245a334c.png

Gde liče, šta liči, kako liči, ko liči   :rofl:

Jedino što imaju zajedničko je okruglo kućište   :P

:))) meni liče, možda više stilski, a i po nameni, za svaki dan... Mada ako bih ga uzeo Casio bi postao za svaki dan a nauticu bih sredio malo i da bude za ponekad, izakao sam je prilično za 15ak godina stalnog nošenja

On 10/24/2022 at 8:52 AM, PremieRacing said:

IMG_20220718_112152.jpg

Danas opet ovo i dalje mi se jaaaaako sviđa   :wub: