OMP 1132 Posted March 16 (edited) Ma kakvih 300-500e nemam nameru da dajem za sat, nisam ni ljubitelj ni nesto volim da ih nosim nego cisto onako vidim lepi su i pristupacna cena tipa 80-120e to bih platio uvek...svojevremeno sam imao neki no name sat tj neka kopija ne znam kog brenda, svideo mi se i kupih ga nesto jeftino tipa 50e, nosio ga godinu-dva i ostavio, taj sat i dan danas radi, stoji u kutiji a proslo je 13 godina, menjana baterija mislim 2 puta i skoro mislim da je prestao da radi verovatno opet baterija. Edited March 16 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole81ar 450 Posted March 16 Što rekoste samo kad ti čačne maštu... čitah postove, pa se opet setih mojih satova bez narukvice, moram kupiti... ali cunjah i nešto novo... nikad nisam imao casio, ima i automatika za 30-40.000, moglo bi se tako nešto ciljati... jendostavni ali ja to volim.. Ala ovaj ima asortiman u radnji... https://novi.kupujemprodajem.com/nakit-satovi-i-dragocenosti/rucni-satovi-brendovi-muski/casio-g-shock-gm-b2100-original-pakovanje-garancija/oglas/144456221?modal=bigGallery 2 igor0511 and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4152 Posted March 17 Ovaj prvi trihender je jednostavan ali i legendaran dizajn. Tu nema greške, večito prelep sat. I kombinacije kaiševa i narukvica su endless. Drugi je skroz ok hronograf ali je crno kućište koje se vremenom neminovno uzjebe...čak i kod luksuznih brendova. Posle samo par godina će se videti tragovi nošenja. A uz to je i quartz. Za mene nema dileme (ako uopšte razmišljaš između ova dva) 2 djole81ar and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole81ar 450 Posted March 17 5 minutes ago, PremieRacing said: A uz to je i quartz. A da, hvala, ja sam nešto mislio da je i on automatic... Ipak prvi ima više šmeka... A i pravi nalslednik moje nautike pominjao sam je ranije Mada sad kad gledam možda i previše liče možda bolje otići u neki kontrast... al kad ti se nešto sviđa, sviđa,,, 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2071 Posted March 17 Ako vidis chronograph za manje od 3000e sigurno je kvarcni mehanizam 1 1 djole81ar and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4152 Posted March 17 24 minutes ago, djole81ar said: Mada sad kad gledam možda i previše liče Gde liče, šta liči, kako liči, ko liči Jedino što imaju zajedničko je okruglo kućište 1 1 nobutado and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole81ar 450 Posted March 17 :))) meni liče, možda više stilski, a i po nameni, za svaki dan... Mada ako bih ga uzeo Casio bi postao za svaki dan a nauticu bih sredio malo i da bude za ponekad, izakao sam je prilično za 15ak godina stalnog nošenja 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4152 Posted April 10 Zelenko... Nije Damjanov, moj je 2 igor0511 and Zan Batist reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4152 Posted May 24 On 10/24/2022 at 8:52 AM, PremieRacing said: Danas opet ovo i dalje mi se jaaaaako sviđa 2 igor0511 and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites