N.N. 675 Posted May 2 Naravno. To je omiljeni model u galaksiji i šteta je ako nije okosnica ponude sa svoja moćna 3 cilindra i cijeih 136 kljusadi na autima visine 1.65 i duljine 4.7 metara. 2 moron and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 28227 Posted May 2 10 hours ago, N.N. said: 136 kljusadi 145 KS, počeli su da kalkulišu snagu elektro motora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 323 Posted May 3 On 5/2/2025 at 9:20 AM, N.N. said: I sve osim jedne možda BEV verzije je isključivo prednji pogon. Svaka im čast. Peugeotu naravno. Propast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 323 Posted May 4 Ispade Grande Punto platforma iz 2005. pruža više pogonskih mogućnosti od STLA MED platforme. Podržava MHEV, PHEV, HEV, SUS, AWD, FWD, DCT, AUT, MT... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 323 Posted July 8 (edited) Djeluje mi da će svi STLA MED automobili zbog neadektavnog pogona biti djelimični fail na tržištu Evrope. Čak se ni 3008 nakon inicijalnog uspjeha ne prodaje kao prethodni model. Edited July 8 by Elra 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5200 Posted July 22 Ima li u mejduvremenu nekih dopunskih podataka u vezi posta iznad ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 323 Posted October 1 @N.N. Šta kažu o novom Compasu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
N.N. 675 Posted October 9 @Elra Nisam čitao i ne zanima me puno da ti budem iskren. Toliko me taj Peugeot satrao. Sve šta ima veze sa njima površno pratim. Više me uzbuđuje novi Cherokee mada ima Prince i EVT. 1 Elra reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 323 Posted October 10 11 hours ago, N.N. said: @Elra Nisam čitao i ne zanima me puno da ti budem iskren. Toliko me taj Peugeot satrao. Sve šta ima veze sa njima površno pratim. Više me uzbuđuje novi Cherokee mada ima Prince i EVT. Ma da. https://www.stellantis.com/en/news/press-releases/2025/october/stellantis-makes-new-appointments-to-the-leadership-team-as-it-pursues-its-path-to-recovery Imparato postavljen za Maserati CEO, mislim da su napravili grešku. Čovjek je svoj profesionalni vijek proveo u PSA, ali to nije kompatibilno sa Maseratiem. Nije bilo ni sa Alfa Romeo i Lanciom. Ovi brendovi trebaju potpuno drugačiji pristup od mainstrem PSA brendova. Ponovo neka tumbanja, iz LATAM regije u Evripu, a pozitivno može biti povratak Francesco Ciancia iz Mercedesa kao Global Head of Manufacturing. Kuda smo sa novim Stelviom? Filosa je to vratio skoro na početak razvoja, nije bio zadovoljan rezultatima. Quote Share this post Link to post Share on other sites