MilanStilo 2 Posted May 28, 2015 Evo da predstavim moj novi auto, nije Italijan ali hmmm vraticu se ja na Italijana ponovo ! U pitanju je Citroen C4 1.6HDI 90ks model bez plivajuceg i bez fap filtera. Auto stvarno dobro ide za tu kubikazu i za toliko ks. Ne znam dal je nesto dirano ali na primer ide dosta bolje od golfa 4 1.9tdi 116ks, provereno ! Od opreme ima: komande na volanu,limit,tempomat,bluetooth,fabricki cd,fabricki alarm idt... Mene je na ovom autu odusevila potrosnja a sto se tice udobnosti mozda je napred malo udobniji od stila ali pozadi nije definitivno! Retrovizori su mu dosta veci nego na stilu pa samim tim se malo bolje vidi kad idete u rikverc. Evo malo slicica ako uspem da prebacim sa telefona Ipak cu morati da izbacim slike veceras preko kompa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted May 28, 2015 Sta je ovo bre? Citroen forum?Bas je lepo ocuvan, s merak U zdravlje da te sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted May 28, 2015 Fiat-lancia-citroen.org.rs Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 195 Posted May 28, 2015 Sta je ovo bre? Citroen forum?Bas je lepo ocuvan, s merak U zdravlje da te sluzi Ja bi ovo zabranio da sam neki prvi potpredsednik foruma ili tako nesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1901 Posted May 28, 2015 Rekoh ja taj Citrus ce da postane hit u Srbiji ali uvek ima nekih hejtera sto ne veruju Odlican aftic, bravo za izbor Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13183 Posted May 28, 2015 Ovaj novi model dvojka, ili prethodni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 28, 2015 (edited) Zaboravio sam da napisem da je 2008 god. Stariji, nije kao tvoj Toti Izbacicu veceras neku sliku. Nesto nece sa telefona. Edited May 28, 2015 by MilanStilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13183 Posted May 28, 2015 (edited) Aaaaa, pa toooo... Još ja gledam kako bre udobniji Stilo pozadi Edited May 28, 2015 by totti Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 28, 2015 Ne znam kakvo je stanje kod tebe al ovde jeste tako ! Ne znam, mnogo vise mi prija za voznju Stilo nego c4 a 3 godine je mladji. Zabavnija mi je bila voznja u stilu nego ovde ! Nekako mi ovi citroeni c4 izgledaju mekano, nije to taj osecaj kad sednem u njega i kao sto je u Stilu bilo. Mozda sam ja previse ocekivao jer sam slusao a to Francuz udoban,kvalitetan trte vrte al meni ne gode bas bas ! Mozda sto jos nisam navikao na ovakav auto. Vraticu se ja na Stila kad izgustiram malo ovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13183 Posted May 28, 2015 Ma meni je bitno samo da ljulja kao baraka... Doći ćeš i ti u ove godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 28, 2015 Haha Toti P.S proveri amortizere xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted May 28, 2015 Samo ženama je bolje da ljulja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted May 28, 2015 Evo ga još jedan, super. Reci nam samo, jel 3v ili 5v?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1901 Posted May 28, 2015 Zaboravio sam da napisem da je 2008 god.. Zaboravio si ti svasta nesto da napises Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22036 Posted May 28, 2015 Rekoh ja taj Citrus ce da postane hit u Srbiji ali uvek ima nekih hejtera sto ne veruju Ne vidim sto je neko hejter ako ima drugacije misljenje . Neko je pomenuo da ce da zameni Stila kao polovnjak, na sta ja i dalje tvrdim da nema sanse.Ne zbog auta, vec zbog Srbina jer to nije "njemacko auto", a nema ni tradiciju kod nas kao npr. Fiat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted May 28, 2015 A ja mislim da će Bravo da nasledi Stila. Nekako mi je to prirodno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1901 Posted May 28, 2015 zameni Stila kao polovnjak, na sta ja i dalje tvrdim da nema sanse.Ne zbog auta, vec zbog Srbina jer to nije "njemacko auto", a nema ni tradiciju kod nas kao npr. Fiat.Srbin isto tako nije imao poverenje u Fiatove dizele pa je u roku 3 god Srbija bila prepuna JTDeva zbog cene :-).Citrusu mk2 moze samo cena da predstavlja problem mada kako je krenulo, doci ce i to na mesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 29, 2015 Evo ga još jedan, super. Reci nam samo, jel 3v ili 5v??5V. Nikako mi se ne svidja ovaj c4 sa 3v. Zaboravio sam da napisem da je 2008 god.. Zaboravio si ti svasta nesto da napises Srdjos, pomogni koleZi pa reci sta jos treba da se napise? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted May 29, 2015 Raspon rupa, ET , dubina šara , debljina diskova ma ima puno toga da se piše.A za početak uslikaj ga.Što hoću reći ta boja mu odlično stoji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 29, 2015 Nisam stigao sinoc da izbacim slike, radio sam do kasno i onda mi sve bilo smor. A i ne zamerite, pripremam se za svadbu sad pa sam u guzviiiii. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted May 29, 2015 Evo ih slicice Slikao sam ga pre nego sto sam uradio dubinsko ciscenje, mada se enterijer vidi samo na jednoj slici i to malo al dobro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted July 6, 2015 Prodat citroen ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagy.GM 60 Posted July 6, 2015 Pa ti si gori od svercera. Jel sad uzimas nekog Italijana ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanStilo 2 Posted July 6, 2015 Ma gde to?! Daleko sam ja od svercera ! Pa iskreno da ti kazem najvise bi voleo kad bi mi naleteo neki Italijan da mi se svidi a da bude ok cena. Gledam da mi dotera stric nesto iz Austrije ako naleti. Quote Share this post Link to post Share on other sites