Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Recikliranje je cool! / Novo je cool

Recommended Posts

@Ognjen

 

Samo još u mesecu junu! – Iskoristite pogodnosti programa reciklaže za kupovinu Fiat vozila odnosno za modele Fiat 500L, Fiat Panda, Fiat Punto i Fiat 500. Ostvarite značajne uštede koje vam nudi program reciklaže prilikom kupovine sledećih Fiat modela Fiat 500L, Fiat Panda, Fiat Punto i Fiat 500 još samo u mesecu junu. Vozila koja mogu da se recikliraju:
- Mogu se reciklirati vozila starija od 10 godina
- Mogu da se recikliraju vozila uz dokaz o vlasništvu ili na osnovu ovlašćenja za raspolaganje vozilom
- Mogu da se recikliraju vozila koja nisu registrovana
- Mogu da se recikliraju vozila koja su odjavljena
- Uslov od 10+ godina se odnosi NA SVE MODELE

Share this post


Link to post
Share on other sites

znaci jos samo 9-10 dana reciklaza smanjuje cenu!!! Pozurite!!! posle toga manja cena bez reciklaze!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sudeći po naslovima u novinama, posle toga zatvaraju fabriku. o.O Jesmo li pisali negde o tome, ne nalazim temu na forumu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Deda Jung said:

Sudeći po naslovima u novinama, posle toga zatvaraju fabriku.

 

Srećom pa ne treba suditi po novinama. :) Ništa gore nego kada se politika umeša u nešto, pa onda zavisno ko je ''doveo'' kog investitora, podiže i jedna i druga strana medijsku kampanju o tome u ''svojim'' medijima.

Kao eto...sve nam fabrike u Srbiji rade u tri smene redovno, pa je sada smak sveta jer će jedna fabrika raditi u dve smene. Još krenu da se frljaju sa ciframa, pa kažu da fabrika ima 3.500 zaposlenih, od čega jedna smena nekim čudom ima 1.500 (jer toliko kažu da će biti otpušteno). Pa, kada provale posle par dana da su mnogo slagali oko broja, onda dodaju sitnim slovima da u tih 1.500 broje i radnike u kooperantima...što ne znam odakle im jer ti kooperanti rade i za druge proizvođače automobila, nije im Fiat jedini klijent pa da onda na njihov obim proizvodnje presudno utiče samo jedan od njihovih klijenata...

Naravno da je bolje da se radi u tri smene svaki dan, ali da se ne lažemo...potpuno je redovno stanje i kad se radi u dve smene. Bitno je da ne bude previše neradnih dana i kada se bude posle avgusta proces proizvodnje organizovao u dve smene. To je mnoooogo važnije. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiatu dali stara kola i dobili 2.500 EUR

 

Centar za reciklažu reciklirao je više od 700 vozila kroz akciju kompanije fiat Krajsler Automobili (FCA) Srbija "Reciklaža je cool".

 

12866747655778c38267da2710840767_w640.jp

 

Sva reciklirana vozila starija su od 15 godina. Najviše su reciklirani automobili iz Zastavinog programa, a u akciji su učestvovali građani podjednako kao i firme, koje su zamenom po principu "staro za popust na novo" obnovile vozni park, saopštio je Centar za reciklažu. Kompanija FCA Srbija pokrenula je akciju u kojoj je staro vozilo moglo da se reciklira za popust na kupovinu novog u vrednosti do 2.500 evra. Akciju reciklaže starih vozila, započetu maja prošle godine, pozdravila je reciklažna industrija Srbije, ističući da joj to omogućava da dođe do sirovina, koje bi u suprotnom zavšile u sivim tokovima, na nelegalnim otpadima i u polovnim delovima. Imajući u vidu da Direktiva o otpadnim vozilima Evropske unije predviđa povećanje procenta njihove reciklaže, kao i da domaće zakonodavstvo prati evropsku regulativu, jasno je da pomenute akcije doprinose dostizanju tih ciljeva. 
Slična akcija "Staro za novo" počela je 2009. i uspešno trajala čak tri godine, a u pomenutom periodu u Centru za reciklažu d.o.o. je na ekološki prihvatljiv način i u skladu sa svim propisima reciklirano skoro 13.000 vozila. Centar za reciklažu iz Železnika posluje u Srbiji kao ogranak nemačke Šolc i hrvatske CIOS grupe, navodi se u saopštenju.

 

izvor - b92.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...