integralac 2623 Posted June 9, 2015 poslednja slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanns128 1 Posted June 10, 2015 e to jr taj poklopac za zadnje slike sa gumicom posto ti je to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 12, 2015 odgovorio na pp Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 13, 2015 soferka removing Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 14, 2015 prodata oba krila, prednji branik i farovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
pupufna 0 Posted June 16, 2015 stigla lampa, bolja nego na slikama Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 16, 2015 Hvala Libra je konacno komplet rasturena,poslednji auto koji sam rasturao je bio Uno pre jedno 15ak godina,ovo je mnogo vise sad iskomplikovano, u sustini isto ali sve nekako zbijeno i tesko dostupno Jos samo sutra braca sekundarci da je oteraju i da ne gledam vise tuzan prizor Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted June 16, 2015 Reci mi kako si na kraju prošao?Da li je vredelo truda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 16, 2015 Gde si bio Integralac kad sam prosle godine trazio automatik... Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 16, 2015 reci cu ti samo da od toga ne mozes da zivis osim ako nemas vise komadaali svakako je @ Martini Evo tu je ceka sledecu zrtvu, odlican je, imam i video snimak kao dokaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 24, 2015 sutra ide kod crnoputaste brace, ostala samo ova bocna stakla koja ne umem da skinem, cekic ce da radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted June 24, 2015 Skini prvo keder onda neki noz ili sajla i seci u krug. Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 24, 2015 tako sam uradio sa soferkom, ovde nikako da pridjem tj da ga nacnem Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted June 24, 2015 (edited) Kakav tužan kraj.Raduje jedino što će nečija Lybra oživeti od njenih organa. Ove dve poslednje fotke nisi trebao da kačiš. Liči mi na leš neke životinje sa kojeg su lešinari sve živo pojeli. Edited June 24, 2015 by marko.jovanovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majstor_Paja 92 Posted June 24, 2015 Kakav tužan kraj.Raduje jedino što će nečija Lybra oživeti od njenih organa. Ove dve poslednje fotke nisi trebao da kačiš. Liči mi na leš neke životinje sa kojeg su lešinari sve živo pojeli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted June 24, 2015 A kad pojedete celo prase, tad vam nije zao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majstor_Paja 92 Posted June 24, 2015 A kad pojedete celo prase, tad vam nije zao Meni zao za vuneno ono mi lepse... Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 24, 2015 ma kakav lesinar KONDOR Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 25, 2015 diskovi a i plocice maltene novi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majstor_Paja 92 Posted June 28, 2015 Raso, nisi reko da prodajes nove delove nego polovne.Pocni da izbacujes polovne delove onda a ne nove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 28, 2015 stvarno su delovi u odlicnom stanju, sve iole sumnjivo ide na otpad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majstor_Paja 92 Posted June 29, 2015 Da imam libru, dogovorili bi se da otkupim te delove.Stvarno su odlicni. Quote Share this post Link to post Share on other sites