skile86 621 Posted July 29, 2015 Je l' za Dunav vazi da moras da imas i obavezno osiguranje kod njih, ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted July 29, 2015 Vidiš, mogao bih i ja da osiguram stakla... Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 75 Posted July 29, 2015 @tottiPleksiglas ne može da se osigura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 27113 Posted July 29, 2015 Pa pozeljno je, s obzirom na cenu i to da je auto skoro nov. Je l' za Dunav vazi da moras da imas i obavezno osiguranje kod njih, ili?Ime, ranije je moralo, sada mislim da ne, ali nisam siguran pa bolje proveri.Ja uvek odradim u paketu, u principu za obavezno osiguranje (od autoodgovornosti) te zab*le koje je, od njega nemas nikakve vajde, samo da ti uzmu pare.Osnovno osiguranje sam uvek birao po ponudi delimicnog kaska, jer su ranije bili vezani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted July 29, 2015 Odradim to u Dunavu, posto su prilicno dobri sa uslovima. Osigurana suma je minimalno 39 000 din, ucesce u steti 0%, a cena polise za tu osiguranu sumu oko 2600 din (toliko sam i ja platio).Ima i DDOR lepu ponudu, za crvendaca vise neka vrsta delimicnog kaska, dosta vise stvari pokriva. Ostali su booolja , imas ucesce, mora veca osigurana suma, bar ovo sto sam ja gledao.sve o osiguranju: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/38586-registracija-i-prevod-ugovori-osiguranje-kasko/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted July 29, 2015 Sad pitah...Za Citroena je minimalna osigurana suma 350e (42.000 din), polisa bi bila oko 2.900, bez učešća u šteti.Dunav je u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 27113 Posted July 29, 2015 Za Stilo je to oko 320 EUR, to je to...Raspitaj se jos negde, ja po navici idem kod njih zadnjih par godina jer su uvek imali najpovoljnije uslove. Kod nekih imas ucesce u steti, dosta je veca osigurna suma, pa samim tim i polisa...Pre toga sam bio u Wiener, pa dve godine Uniqa, ali sam batalio posto su dosta pokvarili ponudu. Meni je interesantan i DDOR, imas kao neki delimicni kasko za oko 3500 din (osiguranje od vremenskih nepogoda, pomoc na putu...), pa pogledaj i to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted July 29, 2015 Je l' za Dunav vazi da moras da imas i obavezno osiguranje kod njih, ili?Mora, ja zvao danas jer mi ističe kod DDOR-a pa reko da proverim kod Dunava. Znači produženje opet u DDOR-u sa osiguranjem putnika i još ponešto na sumu od 50000 din je negde oko 6000, znaću sutra tačno koliko je.Da ne off-ujemo ovde ima tema ta tu temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 621 Posted July 29, 2015 Hvala obojici na odgovoru. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted July 29, 2015 Aj napisaću ovde da ne izgubi smisao pa kolega može sve đuture da baci u pravu temu.Osigurana suma 50000 din sa osiguranjem putnika i nekom vrstom pomoći na putu kod DDOR-a košta 7100,00din, kod Dunava nije obavezna njihova polisa osiguranja da bi se uradilo osiguranje stakala (iako na sajtu piše da treba - zvao sam da pitam) i osiguranje na sumu od 50000din bez ikakvih drugih pogodnosti košta duplo manje, odnosno 3500,00din.E sad, imam pouzdane informacije da Dunav ide u stečaj pa na prodaju pa se postavlje pitanje šta sa naplatom ako do toga dođe i vredi li rizikovati!? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 27113 Posted August 22, 2015 (edited) Torinska Mamba @ Biokovo, downhill to Makarska: Edited April 27, 2024 by Ivan Slike prebacene na FLCS server Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8810 Posted August 22, 2015 Tooo bre Ivco! Quote Share this post Link to post Share on other sites
saledelagano 26 Posted August 23, 2015 Ti nisu demolirali auto ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted August 23, 2015 Ovo na poslednjoj slici su sve apartmani? Izgledaju sjajno Samo da je DS5 na njoj, mislio bih da je slikano u Nici Quote Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 75 Posted August 23, 2015 Zna ovaj Ivan da uživa Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3773 Posted August 23, 2015 Lepo baš! Uživaj A što se demoliranja kola tiče drugaru su pre par nedelja prelepi nalepnicu na tablicama sa nekom "Zadar boys" ili nešto slično Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 23, 2015 I u Smederevu su tako nasem liku koji radi za neku firmu u Rijeci demolirali auto na hr table. Klinci neki 14-15 godina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m1hajlo 3 Posted August 23, 2015 Ne bi mi nikad palo na pamet da demoliram necije auto, valjda mi je zato to nepojmivo skroz. Ajde te nalepnice, zajebancija, dok ne skidaju nista ne ostecuju trajno i ne lepe po farbi ok smo Jednom kad se ohrabrim idem i ja do suseda. Super fotke. Mamba ozarila primorje Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 23, 2015 To je valjda zato što nemaš 15 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
saledelagano 26 Posted August 24, 2015 (edited) Ja bio u Dubrovniku prosle god na 1 dan sa svojim autom, i ako su mi do jednog Crnogorca iz Hna rekli ne nikako sa bg tablama , bilo sve ok niko nista. Do duse nisam nigde zalazio oko grada neke plaze, mesta manja i to.U gradu bio i bilo je sve ok, kao da sam u Srpskom gradu A cene ko u Monaku Edited August 24, 2015 by saledelagano Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 21 Posted August 24, 2015 Pa i jeste nekad bio srpski grad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted August 24, 2015 A Ivca lagano svaler gas danas, muzikica, otvoreni prozori i odeee u nepoznatom smeru. P.s. Ja sam svirao Quote Share this post Link to post Share on other sites
baron21 7 Posted August 24, 2015 Kad ste se vec dotakli teme Quote Share this post Link to post Share on other sites