Jump to content
FAS Goran
Milutinac

Fudbal - jednostavno!

Recommended Posts

Dao je 250. gol u seriji A pre neki dan... :thumbsup:

 

Inace na letovanju sam se druzio sa likom iz Rima koji navija za Lacio,ja spomenem Totija a on kaze to kopile da nisi vise spomenuo :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Inace na letovanju sam se druzio sa likom iz Rima koji navija za Lacio,ja spomenem Totija a on kaze to kopile da nisi vise spomenuo default_laugh.png

Šta će mukica

14449022_10154097502874200_2317173831772

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne tesko, nego nema teorije vise ikada da bude takvo savrsenstvo :)

Jebo ti ove manekene danas!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sezona 2000/2001. godina kada je Roma poslednji put osvojila titulu.

FB_IMG_1478865788178.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10.11.2016. at 10:11 AM, Milutin-NS said:

asdaaaaaaa.jpg

Cudi me da ovde nije na golu Andjelo Peruci. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najteži test za ''orlove''

 

Vels - Srbija: Najteži test za "orlove" (ANKETA)

 

''Orlovi'' večeras od 20.45 časova igraju u Kardifu protiv Velsa, meč kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2018. godine. Muslin zna sastav, ali i kako (ne)će čuvati Bejla. Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da će ekipa učiniti sve da ostvari pobedu. ''Spremni smo za agresivnu igru Velsa. Treba sve staviti u službu kolektiva, mi smo ekipa, tako smo i delovali na početku kvalifikacija, to treba da se zadrži, to je jedini način da budemo uspešni'', izjavio je Branislav Ivanović pred meč u Kardifu. Srbija je u prethodne dve utakmice pobedila Vels sa 6:1 i 3:0, a Ivanović je rekao da njegova ekipa i pored toga mora da bude oprezna. ''Moramo da budemo oprezni i uradimo sve da igramo mnogo bolje nego prošli put, jer je Vels drugačiji tim. Takve utakmice se dese možda jednom u 100 godina''. Kapiten Srbije ističe da će njegov tim imati težak posao u važnom meču. ''Mnogo toga zavisi od utakmice u Kardifu. Veoma je teško pobediti jednu ekipu tri puta uzastopno, čak i da protivnik nije jak kao Vels. Najvažnije je da utakmicu gledamo potpuno drugačije jer se od tada mnogo toga promenilo. Učinićemo sve da dobijemo, da budemo na nivou sa početka kvalifikacija'', rekao je Ivanović novinarima u Kardifu. On je rekao da bi voleo da mreža Srbije ostate netaknuta. ''Voleo bih da ne primimo gol, da odbrana izdrži njihove nalete. Bićemo na najvećem ispitu. Bićemo više nego srećni ako ostvarimo rezultat od 2:1, kojim je Čelsi poslednji put savladao Kardif. Moramo da uradimo mnogo stvari da bismo mogli da izvučemo nešto'', naveo je Ivanović i dodao ''da se ne razmišlja mnogo o budućnosti već kako da tim bude na istom nivou iz prethodna tri duela''.

On je uporedio tim Srbije iz prošlih kvalifikacija sa trenutnim sastavom. ''Jedna od najvažnijih stvari jeste da imamo novog trenera. Gradimo tim, poboljšavamo se, srećni smo, dobro nam je i idemo pravim putem. Put do Rusije je dug i moraćemo da budemo oprezni i da svaku utakmicu da gledamo kao da je finale. U dobrom smo raspoloženju, nemamo dodatni pritisak što je veoma važno. Uradićemo sve što je u našoj moći da igramo kao u prethodne tri utakmice'', rekao je Ivanović. Kapiten je rekao da se promenilo samopouzdanje i atmosfera koja vlada među igračima. ''To je pozitivno. Rezultati su jedino merilo atmosfere i kako radite svoj posao. Moramo da budemo svesni u kakvoj se situaciji nalazimo. Pred nama je najteža utakmica na gostovanju od početka ciklusa, utakmica u kojoj Srbija može mnogo da dobije. Treba da budemo rasterećeni, da nivoom i kvalitetom pokažemo da možemo da se merimo sa Velsom i izvučemo nešto pozitivno iz ove utakmice'', rekao je Ivanović.

 

preuzeto sa - mondo.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...