Milos911 2 Posted March 27, 2015 Treba sutra da menjam solje, pa me zanima sledece ako moze neko da mi proveri ko ima isti automobil (mada mislim da je isto i na 8v): Pod haubom, sa gornje strane kad se gleda na koseve (ono gde se nalaze amortizeri), gore gde izlazi amortizer imaju 2 male rupe. Kroz jednu se vidi put, kroz drugu guma (solja amortizera).Kroz koju se kod vas vidi sta? Ako sam u pravu, zadnja treba da bude zatvorena, prednja otvorena? Drugo, sa donje strane kad se gleda, pored tocka pa gore, gde se zavrsava opruga amortizera, onde gde se naslanja na metalni deo solje, ima onaj zarez u solji. Na kojoj strani se nalazi zarez gledano u odnosu na tocak. Kod mene je na suvozacevoj strani okrenut ka zadnjoj strani auta, na vozacevoj strani obrnuto, ka prednjoj... Pa eto ako moze neko da zaviri pa da mi kaze, mnogo bi mi pomogao Sasvim slucajno me majstor zvao danas da ovo proveri kod mene, jer je radio na drugom puntu pa su mu rekli da nesto nije ok kad je bio na reglazi... Nisam znao da su ove pozicije toliko bitne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos911 2 Posted March 27, 2015 Zarezi ka krilima, guma ka napred (znaci obrnuto od ovog sto sam gore napisao) Moze lock Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 550 Posted March 27, 2015 Hehehe! Lock! Pa, kolega, ti kao da si prodao te solje, a ne otvorio temu koja ce mozda u nesto vece da preraste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DRAGANCE 21 Posted March 27, 2015 nece , culi smo se :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos911 2 Posted March 27, 2015 Cek cek mozda ce imati neko koju pametnu da doda :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Владимир 15 Posted March 28, 2015 Kod mene stoji da je zapusena rupa do kabiune na obe strane a i ovaj lik kaze tako https://www.youtube.com/watch?v=AkCbAGQ3dfA. A metalni deo solje koliko sam gledao moze da se podesi sam, vazno da se na donjem delu stavi u leziste opruga a na gornjem otprilike da bude ravno. Ako se stavi drugacije videces da opruga cudno stoji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanml 2 Posted March 28, 2015 (edited) Veoma bitno je tačna zakrenutost odstojnika opruge ispod šolje a i sama opruga. Ako nije tačno ugođeno zna opruga da ‚‚češe" u koš. Zvuk u kabini pri tom češanju (obično se čuje kada se namotava ajnšlaght u neku stranu) je užasna škripa! Ja sam zbog veoma male nepodešenosti odstojnika ispod šolje ponovo skidao amortizer da bi ga zakrenuo tačno na svoje mesto. Edited March 28, 2015 by milanml Quote Share this post Link to post Share on other sites
Владимир 15 Posted March 29, 2015 Koliko sam ja gledao kod mene taj deo na metalnom delu solje koji je ispupcen i na jednoj i drugoj strani stoju u pravcu bocnog migavca. Naravo da treba da ima poziciju zato sto je solja namestena po navoju opruge i ako je pogresno desi se to sto si ti opisao.Ako se malo ukljuci mozak pri montazi mislim da to i nije neki problem, logicno je. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos911 2 Posted April 7, 2015 Ja se pogresno gore izrazih, tacnije pre nego sto sam skinuo amortizer Jeste treba zadnja rupa da bude zatvorena, znaci onaj pipak sto je kao strelica na solji treba da pokazuje ka zadnjem delu auta. Inace brzo se sve menja, meni trebalo ukupno oko 2h za oba amortizera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos911 2 Posted April 12, 2015 Zamenio solje, vozio 100km (bukvalno), i evo sadasnjeg stanja: Sve kako treba stavio, otisao i kod majstora i on sve rasturio i opet sastavio, nista nije pogresno montirano. Na prethodnim soljama se isto desilo, propale za par dana. Ne mogu da prihvatim da je moguce da su 4 solje propale za par dana, a nemam ideju sta bi drugo moglo biti... Prve su bile sugavi akron, druge kao malo bolji febi... Baceno 70e.Ima li neko ideju sta bi drugo moglo biti problem, pa ovako stoje (iako je fizicki nemoguce da bilo sta osim solje bude problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites