drzarkod 3 Posted January 31, 2015 Prelep....moja omiljena boja...kao dete imali smo fiat 125 pz, metalik zeleni, sa crveno crnim sedištima, prošli sa njim pola Evrope, i dan danas uzdahnem za tom kombinacijom. Jedva čekam predstavljanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted January 31, 2015 Meni prelepa boja Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted January 31, 2015 I meni je ova jedna od interesantnijih, a nema ih puno u ovoj boji.. Neka je sa srećom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted February 1, 2015 neka je sa srecom i sa 500L i sa temom o istom Quote Share this post Link to post Share on other sites
ipalic 4 Posted February 1, 2015 Odlično mu stoji ova boja Quote Share this post Link to post Share on other sites
redcoffe 0 Posted February 4, 2015 Odlično mu stoji ova boja _______________________Fut coinsFut 15 coins Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted February 6, 2015 Ajd kad već ima tema,ovde par pitanja/saveta.....planirao sam da stavim one sigurnosne šrafove na felne i razmišljam se oko alarma. Šta vi savetujete ? Da li uzimati originalne srafove i originalni alarm ili može neka jeftinija varijanta? (Uzeo sam kasko) I negde sam ranije čitao da na 500l ima ugrađen merac za pritisak u gumama i senzore za ublazivac sudara.Da li se to posebno aktivira ili automatski ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted February 6, 2015 (edited) Recicemo ti kad malo napises utiske o automobilu..... Edited February 6, 2015 by neshaoct Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted February 6, 2015 Kvalitetni sigurnosni koštaju kao i OEM. Ja sam uzeo u AP Sportu neke sa plivajućom glavom. Za alaram moraš sam da odlučiš. Ako je stalno napolju ja bih ga ugradio. Nemaš mnogo izbora oko alarma. Ako ga hoćeš onda mora META zbog garancije. S druge strane META i jeste najbolja opcija jer se ne seče instalacija već je sve džek na džek. Sve bezbednosno, pa i ti senzori o kojima pričaš, je automatizovano i tu nište ne diraš. Senzore pritiska su tek nedavno počelida ugrađuu i mislim da niko nema iskustva sa njima na L-u osim Kubure koji ih testira u fabrici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted February 6, 2015 kakvi senzori pritiska? u 500L sa dobosima? mora da si lepo sanjao. Drazu ne slusaj, on je uljez Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted February 6, 2015 (edited) Zvao sam danas,kažu njihov originalni alarm (šta god im to znači) sa ugradnjom je 240e a sigurnosni srafovi komplet 3700. Nemam garažu tako da se razmišljam to sve da ugradim,da mi je mirna savest Utisci su dobri Nov auto,šta god stisnes sve radi Komforan ,bogat sa opremom ,još se malo navikavam na brzine ,prva mi je nešto kratka Ali sve super,prezadovoljan sam a i uzeo sam u toj boji u kojoj mi je najlepsi. Što se tiče razradjivanja motora,koliko sam vas skontao u principu ne treba ali bi valjalo voziti malo lakše u početku ,ili kako ?Zar nije po novim pravilima da u sva vozila moraju da se ugradjuju senzori pritiska u gumama ? Možda nisam dobro razumeo tj. sanjao Edited February 6, 2015 by mvb09 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted February 6, 2015 Ako si kupio auto skoro,u zadnja dva meseca,ima senzore,a to mozes da proveris na Meniju table,predzadnja opcija,Reset tyres.Sigurnosne nemoj toliko da placas,imas originalne fabricke za manje para,samo ne u salonu,ako me razumes. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9792 Posted February 6, 2015 Oko sigurnosnih šrafova imamo posebnu temu:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/39870-sigurnosni-%C5%A1rafovi/ Kao i oko alarma, naravno:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/37004-alarm-dane-koji-gde-koliko/ @ mvb09Ne pravimo od tema ''kupusare'', tj. u temi gde predstavljaš auto ne pitaš i sve što ti padne na pamet, što te zanima. Suština je da odgovori svakome mogu da pomognu, da ih svi lako pronađu, da se izbegne situacija u kojoj se piše 100 puta o jednoj te istoj stvari pojedinačno svakome ko pita u temi gde predstavlja auto... Zato nemamo na 1000 mesta o alarmu, nego na jednom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted February 6, 2015 Naručio sredinom decembra,dobio pre nedelju dana. Jasno mi je sve,nema problema,sve sam to već iščitao al me zanimalo dodatno mišljenje Hvala u svakom slučaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 21 Posted February 6, 2015 Što se tiče razradjivanja motora,koliko sam vas skontao u principu ne treba ali bi valjalo voziti malo lakše u početku ,ili kako ? Fiat 500L 1.4 - razrađivanje novog motora sve sam to već iščitao al me zanimalo dodatno mišljenje Ma samo pitaj,sve sto te zanima,ali u temi koja je vec otvorena.Da bi svi imali koristi od diskusije Temu koja te zanima ces lako pronaci uz pomoc pretrage foruma Search. Quote Share this post Link to post Share on other sites